Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καταστημα ειναι στην περιοχη μου και οτι του παραγγελνω μου το φερνει και ας μην το γραφει καν στο στοκ της ιστοσελιδας. Η συνδεση ειναι οτι ειναι κοντα στο απιτι μου και με βολευει,φερνει τα πραγματα παντα σφραγισμενα και ειναι σωστος επαγγελματιας.Μεχρι στιγμης εχω παραγγειλει την μητρικη μου συγκεκριμενα αυτη :

http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=872#memorysupport

Επεξεργαστη ακομη δεν εχω παραγγειλει γιατι περιμενω να δω τα benches με τον 1600 για να δω αν θα παρω αυτον η τον 1700.

Το ξαναγραφω πολυ απλα για να μην ξαναχανω χρονο να γραφω τα ιδια  και τα ιδια γιατι ειναι κουραστικο. Και με κεφαλαια για να ειναι αντιληπτο.

''ΟΤΙ HARDWARE ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ  ΓΗ, ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΚ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ.''  :devil:

Δημοσ.

Χωρίς bold και χωρίς caps

https://geizhals.eu

Λυπάμαι αλλά παίζεις με τις λέξεις, ακόμη χειρότερα συνεχίζεται η διαφήμιση.

Και εσύ και εγώ και όλοι μας μπορούμε να πάρουμε από Γερμανία, οπότε ευχαριστώ πολύ!!!

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Και εάν δεν το πρόσεξες... Όροι του φόρουμ:

11. Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν το καταλαβαινω αυτο. Απο την στιγμη που μπαινω στο site του καταστηματος και εχει μονο τους τελευταιους intel, τι να το κανω αν μπορει να το φερει αν το παραγγειλω απο αυτον και δεν γνωριζω καν ποσο θα κοστισει(για να ξερω αν με συμφερει να το αγορασω μονος μου ή οχι).

Για να μην πω κατι περιεργο το καταστημα δεν το γνωριζω,αλλα ο σωστος επαγγελματιας εχει στην ιστοσελιδα του οτι φερνει να το γνωριζει ο υποψηφιος πελατης/αγοραστης.

Αυτες τις ''μυστικες'' ας το πουμε συμφωνιες δεν τις καταλαβαινω.

Παιδες,ακομη και ενα μεσαιο η μικρο μαγαζι στην Ελλαδα,απο την στιγμη που υπαρχουν στην Γερμανια που ειναι η χωρα απο την οποια ολοι προμηθευονται,μπορει να σου φερει.Και στις τιμες στους επεξεργαστες ειδικα,δεν υπαρχει καμμια διαφορα απο μεγαλυτερα καταστηματα οπως Πλαισιο.

Επισης δεν καταλαβαινω το τελευταιο.Αν οι τιμες στους επεξεργαστες δεν εχουν διαφορα απο τα μεγαλυτερα καταστηματα,γιατι να μην παει τοτε ο υποψηφιος αγοραστης να τον παρει επιτοπου απο την γνωστη αλυσιδα να τελειωνει?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παραθεσα εσενα.Μαλλον μπερδευτηκες.

Συγνώμη τότε.

Αλλά ισχύουν τα υπόλοιπα, no shipping και αν είχε ακόμη θα ήταν μεταφορικά και φόρος στο Θεό.

Αμερική συμφέρει μόνο αν περνάς από εκεί λόγο εργασίας ή έχεις κάνα γνωστό κτλπ.

Ακόμη και έτσι εάν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να είναι χωρίς κουτί διαφορετικά στο τελωνείο έχεις θέματα.

Δημοσ.

Συγνώμη τότε.

Αλλά ισχύουν τα υπόλοιπα, no shipping και αν είχε ακόμη θα ήταν μεταφορικά και φόρος στο Θεό.

Αμερική συμφέρει μόνο αν περνάς από εκεί λόγο εργασίας ή έχεις κάνα γνωστό κτλπ.

Ακόμη και έτσι εάν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να είναι χωρίς κουτί διαφορετικά στο τελωνείο έχεις θέματα.

Αυτα δεν εμποδιζουν καποιους να παρουν,οπως και πηρανε.

Δημοσ.

Χωρίς bold και χωρίς caps

https://geizhals.eu

Λυπάμαι αλλά παίζεις με τις λέξεις, ακόμη χειρότερα συνεχίζεται η διαφήμιση.

Και εσύ και εγώ και όλοι μας μπορούμε να πάρουμε από Γερμανία, οπότε ευχαριστώ πολύ!!!

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Και εάν δεν το πρόσεξες... Όροι του φόρουμ:

11. Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.

Αμετρητες φορες εχουν αναφερθει εδω συγκεκριμενα καταστηματα απο Αθηνα και αλλες πολεις ειτε στις αναβαθμισεις,ειτε στις πωλησεις απο παρα πολλους χρηστες ειτε για παραπονα ειτε για επαινο.και για διαφορους καταναλωτικους λογους με links κανονικοτατα.

Απο αυτα που ελεγες νομιζα οτι ψαχνεις για καταστημα να παραγγειλεις στην Ελλαδα γιατι δεν εβρισκες και ειπα να βοηθησω,τιποτε αλλο.Αν μπορεις οπως,εγραψες να παραγγειλεις και εσυ απο Γερμανια και σε βολευει,τοτε γιατι δεν το εκανες ηδη και ρωτουσες για καταστημα απο Ελλαδα?

Μερικοι γνωστοι μου που ρωτησαν σε  Ελληνικα καταστηματα,τους ειπαν οτι πρεπει να περιμενουν και θα τους ενημερωσουν  ετσι γενικα,ειτε οτι θα φερουν μετα τις 11 Απριλιου.Το συγκεκριμενο που ανεφερα,μου εχει πει οτι απο την στιγμη που κατι που θελώ υπαρχει Γερμανια,σε 8 εργασιμες ημερες το παραλαμβανω. Αρα ο σκοπος μου ηταν να βοηθησω.

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμενο που ανεφερα,μου εχει πει οτι απο την στιγμη που κατι που θελώ υπαρχει Γερμανια,σε 8 εργασιμες ημερες το παραλαμβανω. Αρα ο σκοπος μου ηταν να βοηθησω.

Βεβαια αυτο δημιουργει διαφορα ερωτηματα(μιας και δεν αναφερεται πουθενα στο site)οπως τι παιζει με την τελικη τιμη,με αποδειξη αγορας/εγγυηση,και για ποιο λογο καποιος να προτιμησει το παραπανω απο το να αγορασει κατευθειαν μονος του.

Δημοσ.

Βεβαια αυτο δημιουργει διαφορα ερωτηματα(μιας και δεν αναφερεται πουθενα στο site)οπως τι παιζει με την τελικη τιμη,με αποδειξη αγορας/εγγυηση,και για ποιο λογο καποιος να προτιμησει το παραπανω απο το να αγορασει κατευθειαν μονος του.

Σωστο ειναι αυτο που λες.  Εγω,ας πουμε,δεν θα παραγγειλω κατευθειαν απο Γερμανια γιατι η μητρικη που θελω βγαινει στην ιδια τιμη αν συνυπολογισω τα μεταφορικα.Για επεξεργαστη και μνημη θα δω τι τιμες θα παιζουν μετα την παρουσιαση του Ryzen 1600 και θα κρινω.Απο οτι ειδα ομως δεν υπαρχουν προς το παρον μεγαλες διαφορες,γενικα οι τιμες ειναι υψηλες.

Δημοσ.

Δηλαδή review των ryzen 5 θα δούμε μετά της 11 Απριλίου;

Κι εγώ το ίδιο δίλημμα έχω 1600 η 1700,σκέφτομαι τα 120 ευρώ παραπάνω αν αξίζουν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...