DexterWhite Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Όπως καταλάβατε απο τον τίτλο είμαι κάτοχος του huawei p9 lite. Τον τελευταιο καιρό άρχισα να ψάχνομαι με custom roms, καθώς ενας φίλος κατοχος xiaomi, μολις περασε μια rom που βρηκε μου εξηγουσε πως του βελτιωθηκε η καταναλωση μπαταριας, ταχυτητα κινητου, σβησιμο αχρηστων εφαρμογων κλπ. Επειδη δεν ειμαι πολυ γνωστης πανω στο θεμα καθως παλαιοτερα ειχα iphone οπου δεν μπορουσες να κανεις απολυτως τιποτα πανω του, κατα ποσο ισχυουν τα παραπανω? Εχετε καποια ρομ να μου προτεινεται για το κινητο μου? θα δω οντως βελτιωση? (κυριως το θεμα μπαταρια με ενδιαφερει) Αυτη τι στιγμη εχω Android 6, EMUI 4.1.1
saruman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ναι ένα "φρεσκάρισμα " κοινός γίνεται και έχεις πλήρη δικαιώματα στο κινητό. Απο την άλλη είναι αρκετά περίπλοκη διαδικασία για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τέτοια. Επίσης το ποιο σημαντικό από όλα είναι ότι χάνεται η εγγύηση του κινητού. Οπότε εσύ αποφασίζεις.
DexterWhite Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ναι ένα "φρεσκάρισμα " κοινός γίνεται και έχεις πλήρη δικαιώματα στο κινητό. Απο την άλλη είναι αρκετά περίπλοκη διαδικασία για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τέτοια. Επίσης το ποιο σημαντικό από όλα είναι ότι χάνεται η εγγύηση του κινητού. Οπότε εσύ αποφασίζεις. νταξει, υπαρχουν απειρα tutorials στο internet, δεν νομιζω πως θαχω θεμα... εχεις καποια ρομ να προτεινεις?
saruman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Η καλύτερη "πηγή" σε τέτοια θέματα είναι το xda https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/how-to/huawei-p9-lite-official-t3373255
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα