Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ASUS ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου gaming monitor, που έχει την ονομασία VG245Q και απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να επενδύσουν λιγότερα από $250 για την αγορά οθόνης.

Η νέα οθόνη της ASUS υποστηρίζει την τεχνολογία AMD FreeSync και επιδεικνύει χρόνο απόκρισης (GTG) στο 1ms. Το πάνελ είναι τεχνολογίας TN-film και υποστηρίζει ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels) με μέγιστη φωτεινότητα 250cd/m², γωνίες θέασης 170⁰/ 160⁰ (H/ V) και flicker-free LED ρύθμιση της φωτεινότητας.

Η οθόνη έρχεται με ποικιλία προ-ρυθμίσεων που είναι βελτιστοποιημένες για διάφορα είδη παιχνιδιών, όπως για RTS, RPG, FPS κ.ά. Από άποψη εισόδων, στον εξοπλισμό της περιλαμβάνονται DisplayPort 1.2a που είναι απολύτως απαραίτητη για την λειτουργία της τεχνολογίας AMD FreeSync, δύο υποδοχές HDMI 1.4a και μία D-Sub.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά εγώ θα συνεχίσω για τα επόμενα τουλάχιστον 6 χρόνια με το CRT μου, μια χαρά ανάλυση έχει όταν παίζω Counter Strike 1.3 με την παρέα μέσω LAN.

• Like 16
Δημοσ.

Που το ειδατε το προσιτο?

250δολλαρια για 1080p freesync monitor με tn panel οταν σχεδον στα ιδια χρηματα παιζει το aoc που ειναι και 144hz?

Απαραδεκτα ακριβο

• Like 16
Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά εγώ θα συνεχίσω για τα επόμενα τουλάχιστον 6 χρόνια με το CRT μου, μια χαρά ανάλυση έχει όταν παίζω Counter Strike 1.3 με την παρέα μέσω LAN.

OMG! CRT?

πονοκεφαλους εχεις?

απο ματια πως πας?

• Like 1
Δημοσ.

OMG! CRT?

πονοκεφαλους εχεις?

απο ματια πως πας?

Οι CRT εξακολουθούν να έχουν πολύ καλύτερα χρώματα (32bit), true black, 0.1ms απόκριση χώρις ghosting και blur, χωρίς dead pixels και δεν χρειάζεται συγκεκριμένη ανάλυση για να έχεις standard native.

Το μόνο κακό είναι ότι θέλει καλή οθόνη πχ Viewsonic για να βάλεις ρυθμό ανανέωσης 100Hz για να μην έχεις flickering (οπτικά για εμας).

Πότε θα βγούνε επιτέλους OLED φθηνές οθόνες μπας και ξεφορτωθούμε τις LCD ???  :mad:  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

TN panel ?

Απαράδεκτο για asus gaming monitor.

Μία lg στα μισά € με ips είναι πολύ ανώτερη....

(Να το #€σω το free sync με μάπα πάνελ)

Αυτή η κοροϊδία με τον χρόνο απόκρισης στο ίδιο χρώμα ποτέ θα σταματήσει επιτέλους ; Τι 1ms από γρι σε γκρι ;

Διλαδι από τέρμα μαύρο σε τέρμα άσπρο πόσο θα έχει, καμία βδομάδα ;

• Like 3
Δημοσ.

crt? τοξερα οτι εχεις χιουμορ νεγκ

απλα νομιζω οτι παλι κανεις περιττα πραγματα 

μπορεις να χρησιμοποιεις ασπρομαυρη υπαρχει τροπος συνδεσης σε πληροφορω και απλα μπορεις να φανταζεσαι τα χρωματα 

original.jpg

Δημοσ.

Που το ειδατε το προσιτο?

250δολλαρια για 1080p freesync monitor με tn panel οταν σχεδον στα ιδια χρηματα παιζει το aoc που ειναι και 144hz?

Απαραδεκτα ακριβο

Ελα τωρα μωρε, ctrl+c απο το διαφημιστικο, ctrl+v στο google translate και ξεμπερδεψαμε, θα καθομαστε να το διαβαζουμε κιολας; 

Δημοσ.

ΤΝ panel είναι ΑΥΣΤΗΡΑ για shooter-gamers.

Αλλιώς, είναι πεταμένα χρήματα με ΤΝ. Διότι, θα το χρησιμοποιείς και ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ το μόνιτορ (πχ. ταινίες), άρα δεν αξίζει.

Επίσης, αν παίζεις σε απόσταση 20-30-40 εκατοστά απ' την οθόνη (εάν κάθεσαι σε τόση απόσταση), οι ίντσες παραπάνω από 25 είναι άχρηστες (και κουράζουν στο μάτι).

Η Dell μου (Dell U2515H 2560x1440 60Hz) "μαμάει", την διάλεξα μετά από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ψάξιμο και συγκριτικά τεστ σε μαγαζιά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...