Προς το περιεχόμενο

Batman Begins

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απιστευτη ταινία σε όλα τα επίπεδα!!!

Ειχα να γουσταρω ετσι με ταινία since Lord 1 και Matrix 1

Μόνο που ήταν τόσο καλό που φοβάμαι μήπως δεν μου αρέσει το War of the worlds που τόσο καιρό περίμενα!!!

Δημοσ.

Την είδα και εγώ. 2 πράγματα βρήκα αρνητικά

1, μπορεί να μου πει κάποιος ποιου σκηνοθέτη του πρωτοκαρφώθηκε η ιδέα ότι οι fast pacing σκηνές μάχες είναι ωραίο πράγμα? Έλεος όχι άλλο! Δε μπορούσα να διακρίνω ποιος τις έτρωγε και ποιος τις έδινε! I simply dont like it!

2, ακριβώς επειδή η ταινία πρέπει να κάνει πρώτα establish το χαρακτήρα του Batman, αργεί κάπως να μπει στο ψητό therefore δε με απογείωσε. (Κάτι σαν τα πρώτα Spiderman και Xmen).

Κατα τα άλλα looks promising για το μέλλον του Batman.

Μου άρεσε που ήταν γυρισμένο in real life (το Gotham μοιάζει με σύγχρονη μεγαλούπολη, οι χαρακτήρες δεν είναι μεταφυσικοί) και το ότι είχε κάποια dark στοιχεία.

To Batman του Tim Burton (το οποίο το βρίσκω εξαίσιο) έχει την δικιά του ιστορία και προσωπικά δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Each one stands on its own.

PS. Το The Crow παραμένει my fav αν και θά'θελα πολύ να έπερνε την θέση του το Batman. :D

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά κανείς δεν πρόσεξε το εξής;

Το γεγονός οτι ο microwave emitter εξατμίζει το νερό, δεν θα έπρεπε να σκοτώνει και τους ανθρώπους τριγύρω, εφόσον ο οργανισμός αποτελείται από 70% νερό;;;

και κάτι ακόμα:

Το τρένο το βλέπουμε να πέφτει στο υπόγειο parking του πύργου Γουέιν και να σπάει ενα κάρο κολώνες (θεμέλια). Ο πύργος έπεσε να καταρρεύσει την ίδια στιγμή

Λεπτομέρειες θα μου πείτε.......

Δημοσ.
Η ταινία μαμούσε!!!!Και όντως το batmobile ήταν τανκς στην κυριολεξία!Θα ήθελα να είχα ένα!:razz:

εγώ ζήτησα να μου το πάρουνε δώρο στα γενεθλιά μου :razz:

Η ταινία ήταν πολύ ωραια! Αν και αργή λιγο, άλλα έπρεπε γιατί ετσι είδαμε πως ξεκίνησε ο batman, πώς ήταν στην αρχή και τι τον οδήγησε να βάλει την στολή.... Με ξετρέλανε πάντως η ταινία!!! :grin:

Δημοσ.

Κι εγώ που είμαι φαντικός του Batman έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Επιτέλους ένα Batman που δεν είναι παιδικό. Τρομακτικό, ειδικά στη σκηνή που βουτάει τον διεφθαρμένο συνάδελφο του Ο Χάρα και τον κάνει βουτιές από μια ταράτσα ο Bat είναι super dark & scary. "Do I look like a cop 2 u?" excellent voice...

Δημοσ.

Συμφωνώ με τα σχόλια του pseiras.

Απόρησα με το microwave emitter και μερικά άλλα πραγματάκια, αλλά overall νομίζω πως ήταν πολύ καλή : )

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας κάνω και εγώ τα σχόλια μου για την ταινία:

Καταρχήν μου άρεσε πάρα πολύ, αν εξαιρέσουμε αυτό που είπε ο Cue για τις σκηνές που δε βλέπεις τι γίνεται, παρά μόνο τυχαίες κλοτσιές και μπουνιές, το οποίο όμως είναι φαινόμενο εποχής και δεν μπορώ να κατηγορήσω την ταινία γι'αυτό (ανάθεμα τα γούστα σας χαζοαμερικανάκια).

Μου άρεσε πολύ το σενάριο και το όλο κλίμα της ταινίας που ήταν σοβαρό και πολύ σκοτεινό. Μου αρέσει που δεν είναι απόλυτα σαφές ποιό είναι το καλό και ποιό το κακό και ότι οι δύο πλευρές χρησιμοποιούν παρόμοια μέσα (φόβο) και έχουν συχνά τα ίδια κίνητρα (εκδίκηση), κάτι το οποίο περιμένω να δω να αναπτύσεται κιόλας στις επόμενες ταινίες.

Ο Bale πραγματικά είναι καταπληκτικός και τρομερός και η φωνή που χρημοποιεί ως Μπάτμαν ότι καλύτερο έχω ακούσει. Έπαθα πλάκα σε εκείνη τη σκηνή που περιγράφει ο Snollygoster. Είχα φοβηθεί και εγώ και μόνο από τη φωνή που έκανε (λες να ήταν ψηφιακά επεξεργασμένη; Τώρα το σκέφτηκα αυτό. Χμμ...)

Να συμφωνήσω (για άλλη μια φορά) με τον Cue όσον αφορά το ότι δεν είναι άμεσα συγκρίσιμο με τις ταινίες του Tim Burton (του Σουμάχερ δεν τις συζητάω) γιατί έχουν άλλο στύλ και δίνουν άλλα πράγματα. Οι ταινίες του Burton είναι καθαρά Grotesque, ενώ αυτή πλησιάζει πιο κοντά στο ρεαλιστικό (ας μου επιτραπεί η έκφραση). To καστ είναι πολύ καλό και στις δύο εκδοχές (κάθε μια με το σκοπό της πάντα).

Πάντως, παρόλο που μικρός είχα αγαπήσει τις ταινίες του Burton και είχα δει όλα τα Batman στο σινεμά ( "μπαμπά μπαμπά θα με πας;" ), μπορώ να πω ότι προτιμώ το νέο στυλ. Και από σεναριακής άποψης που έχει περισσότερο βάθος, και από άποψη Christian Bale ως μπάτμαν, και από άποψη Batmobile-στολή Batman-σήμα Batman κτλ.

Περιμένω εναγωνίως τα επόμενα!!

εδιτ: και να σκεφτεί κανείς ότι δεν ήθελα να πάω (επειδή μου αρέσαν τα παλιά, και είχα μάθει ότι είναι εντελώς ανεξάρτητη παραγωγή σε σχέση με τις άλλες) και με πήγαν κάτι φίλοι τυχαίως ( -άντε ρε μ@λ@κ@ έλα, θα γελάσουμε. -Μπα άστο μωρέ βαριέμαι. -Έλα σε κερνάω εισητήριο. -Άντε καλα. Ουφ...) και μετά τους έπρηξα ( -ε, παιδιά! Έτσι δε μιλούσε ο Μπάτμαν "Do I look like a cop to you?!" -Ναι, ναι Μανώλη. Σκάσε τώρα )

Δημοσ.

eimai ligo confused meta apo ayti tin tainia.

mou arese se arketa stoixeia, allou exane, pantws pouthena den me apogeiwse

(opws kai kanena batman allwste)

edw ''paizw'' ektos styl mou, vlepete.

O Bale meta to american psycho einai personal 8eos mou, den ton xortainw na ton vlepw opoudipote. einai apsogos.

i Holmes einai gkomenaki (trelo swma,stithos), an+twra teleytaia mou tin dinei logw tou romance me ton Cruise+oti provaletai ousiastika xari s'auto.(thimizei epoxes gwyneth+brad, kai de nomizw na mporei na stathei poly kala if/when the love-story(?) ends. -ximeia mia fora stous Bale-Holmes den ypirxe, o,ti kai na peite.

O liam,morgan,gary,michael,rountgen(fukk spelling) einai ithopoiares, stekontousan mia xara sto ergo.

ayta pou lete gia tis maxes einai so true, aman pia ti kwlosyntagi einai ayti!

mono+mono tetoia stoixeia mporei na se ksenerwsoune toso+na min exeis oreksi

gia tin tainia(synevei ligo me mena)

stin arxi goustara, alla thimize kung fu i fasi, nomiza oti mpika se lathos aithousa.

to comic to protimw dark, giayto kai psifizw burton+pontarw oti an gyrize ena batman

twra pou milame, tha sas trexane salia oxi asteia.

best time in the film for me: Bruce's childhood. (sas eipa, anikw se allo eidos) ;)

protimw na vlepw typou memento films ap'ton nolan, oso aksioprepes ki an itan to skinothetiko tou tamperamento ki edw...

cheers!

Δημοσ.

Aku me xereis. The Crow forever, kai stin kolasi na pigaina kai na mou legane dialexe ena dvd na pareis mazi sou tha tous elega: Give me a huge screen and let me hear "Burn" for all eternity, cause it can't rain all the time!

Tha mou aresei to Batman Begins i na to kano skip min apogohteyto apo ton Dark Knight?

iris5.jpeg

Δημοσ.

oxi aksizei na to deis giati kserw oti an kai goustareis tin dark persona ala crow

eisai kai pio open-minded kai logika tha sou aresei, exei dark stoixeia oxi isws oli i tainia

alla se pinelies kai eidika o Bale san xaraktiras. des to

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα μου φάνηκε πολύ πιο dark το καινούργιο Batman από το παλιό. Αν και μάλλον λόγω Bale αυτό. Μα η φωνή του με ανατρίχιζε βρε παιδί μου. Θέλω να τον δω και σε άλλες ταινίες τώρα. Να ξεκινήσω με το American Psycho; Ή μήπως με το Equilibrium;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...