nas91 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Θελω να φτιαξω 2 ακρυλικα πλαινα παραθυρα για κουτια υπολογιστη.. Πως παει η χρεωση και σε τι καταστηματα υπαρχουν? Εχουν π.χ τα πρακτικερ,η μπορω να βρω και σε τζαμαδες? Λογικα 3 χιλιοστα θα χρησιμοποιησω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Έχει το Praktiker, έχουν κάποιοι τζαμάδες, αλλά καλύτερα να αγοράσεις από πλεξιγλασά. Θα το πάρεις φτηνότερα και πιο σωστά κομμένο (από Praktiker δε το κόβουν καν). Χρεώνεται με το μέγεθος (τετραγωνικό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Έχει το Praktiker, έχουν κάποιοι τζαμάδες, αλλά καλύτερα να αγοράσεις από πλεξιγλασά. Θα το πάρεις φτηνότερα και πιο σωστά κομμένο (από Praktiker δε το κόβουν καν). Χρεώνεται με το μέγεθος (τετραγωνικό). Ξερεις περιπου τι τιμες παιζουν? Οσο για το κοψιμο,δε με πειραζει.Εχω το μικροβιο του μαστορευειν,οποτε μπορω να ασχοληθω και εγω.. Ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chipakos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Με το κιλό πηγαίνει το πλέξυ ασχέτως με το αν το μετράνε με το μέτρο..Θα το βρεις και σε καλά καταστήματα βιβλιοπωλείων όπως π.χ MAX STORES 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Περιοχή; Σε Πειραιά ξέρω έναν με πλεξυγκλας ειχα παει μια φορα και ειχα παρει ενα κομματι σε καλη τιμη. Στο πράκτικερ πριν αρκετούς μήνες (δε ξέρω αν έχουν αλλάξει πλέον οι τμές) που είχα δει το 50x50: 3χιλιοστα 7€ 4 χιλιοστά 9€ 5χιλιοστα 12€ Στα είδη κήπου το έχουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Eυχαριστω για τις απαντησεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Praktiker. Το κόβουν όσο θες, μην λεμε ότι θέλουμε! (Τουλάχιστον στην Θέρμη, Θεσσαλονίκης) Και καλή ποιότητα και αγρατσουνιστα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μάλλον είναι ειδική περίπτωση το πρακτικερ εκεί Γιατί εγώ σε πρακτικερ έχω δει μόνο έτοιμα κομμάτια και μάλιστα επειδή τα έχουν έξω συνήθως μαζί με τα είδη κήπου είναι λίγο δύσκολο να βρεις άθικτο κομμάτι. Συνήθως οι μεμβράνες τους είναι μισοξεκολλημένες. Βασικά σε 2 πρακτικερ το έχω δει αυτό, δε ξέρω σε άλλα τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nas91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Πηρα σημερα απο Πρακτικερ.Δε κοβανε κομματια,αλλα δε με χαλασε,το κοβω κ εγω. 10 ευρω το 1x0.50m.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα