stelios_2809 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα Εδώ και λίγο καιρό χρησιμοποιώ μερικές συσκευές της apple. Για την ακρίβεια 2 τηλέφωνα iPhone , 1 iPad και 1 MacBook. Θα ήθελα να μάθω πως γίνεται να συγχρονίζονται οι επαφές πχ όταν προσθέτω μια επαφή στο εταιρικό μου , αυτόματα να ενημερώνονται και οι άλλες συσκευές ; Για παράδειγμα με τις σημειώσεις το έχω κάνει και δουλεύει κανονικά , παρόλα αυτά με τις επαφές καθόλου. Υγ είναι όλα με το ίδιο account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Πρεπει ανεξαρτητα απο το icloud account η εφαρμογη επαφες να συγχρονιζει με μια υπηρεσια. Αν πας Ρυθμισεις / επαφες / θα δεις ολους τους λογαριασμους που υποστηριζουν συγχρονισμο επαφων κ εχεις περασμενους στην συσκευη σου ( πχ θα δεις icloud, gmail, yahoo, outlook κοκ). Διαλεγεις αυτη που θες κ μπαινεις κ ενεργοποιεις διακοπτη. Εγω πχ συγχρονιζω τις επαφες μου με gmail μονο. Προσεξε μονο μην τις σβησεις ολες αν δν εχεις συγχρονισει ποτε. Κανε πρωτα ενα backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα