Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ερώτημα είναι ένα . Έχουμε δυο ίδιους δίσκους εκ τον οποίον ο ένας έχει πρόβλημα η κεφαλή του και

σκεφτούμε ,αντί να μπω στην διαδικασία να αλλάξω κεφαλή ,(πολλή ψιλοδουλειά να βγάλω τον δίσκο από τον χαλασμένο που είναι πολλή πιο εύκολο)  και να τον τοποθετήσω στον καλό, το ερώτημα είναι εάν γίνουν όλα   σωστά, τα δεδομένα που υπάρχουν θα διαβαστούν ? ή  υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που μου διαφέυγη?

Δημοσ.

το ερώτημα είναι ένα . Έχουμε δυο ίδιους δίσκους εκ τον οποίον ο ένας έχει πρόβλημα η κεφαλή του και

σκεφτούμε ,αντί να μπω στην διαδικασία να αλλάξω κεφαλή ,(πολλή ψιλοδουλειά να βγάλω τον δίσκο από τον χαλασμένο που είναι πολλή πιο εύκολο)  και να τον τοποθετήσω στον καλό, το ερώτημα είναι εάν γίνουν όλα   σωστά, τα δεδομένα που υπάρχουν θα διαβαστούν ? ή  υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που μου διαφέυγη?

οτι αμα τον ανοιξεις και πάρει σκόνη, ο δίσκος ειναι για ανακυκλωση (και ο παλιός και ο καινουργιος)

• Like 5
Δημοσ.

οτι αμα τον ανοιξεις και πάρει σκόνη, ο δίσκος ειναι για ανακυκλωση (και ο παλιός και ο καινουργιος)

το έχω πρόβλεψη ο χώρος είναι εκκλησιά

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν εχει σκόνη στην εκκλησία; Θέλει ειδικό θάλαμο.

Αν το θέλεις για πείραμα και εμπειρια, βαρα, αλλά αν θες να σώσεις δεδομένα και ο δίσκος να ειναι παλι λειτουργικός, θες ειδικό εξοπλισμο.

Τεσπα αν νομίζεις οτι μπορεις, προχώρα το, αλλά εγω θα σου έλεγα οτι θα χάσεις και τους δυο δίσκους. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν εχει σκόνη στην εκκλησία; Θέλει ειδικό θάλαμο.

Αν το θέλεις για πείραμα και εμπειρια, βαρα, αλλά αν θες να σώσεις δεδομένα και ο δίσκος να ειναι παλι λειτουργικός, θες ειδικό εξοπλισμο.

Τεσπα αν νομίζεις οτι μπορεις, προχώρα το, αλλά εγω θα σου έλεγα οτι θα χάσεις και τους δυο δίσκους. 

σωστά και η εκκλησιά έχει σκόνη εδώ όμως δεν έχει, το πείραμα ειναι σε εξέλιξη έχω όμως  κάποιους ενδιασμους  με το θέμα firmware

λεπτό το θέμα

Δημοσ.

Υπερβολες !!!!

Αληθεια Νικολα,δεν επιασα το ειλικρινες ή ειρωνικο του ποστ σου. Το σιγουρο παντως ειναι οτι τα φιδισια ματια του τυπου,βλεπουν τον δισκο σαν...πικαπ

https://youtu.be/F5Y7BniaRXg

Καπως τα καταφερα και τα εκανα πουτ@ν@... Και βαριεμαι την επεξεργασια...

Δημοσ.

Δεν αναφέρεις το δίσκο, οπότε σε γενικές γραμμές η απάντηση είναι πως πρέπει να αλλάξεις τη κεφαλή και χρειάζεσαι clean room, κατάλληλα εργαλεία (εξωλκέα κλπ) και εμπειρία.

Αν προσπαθήσεις να πας ανάποδα το πιο πιθανό είναι να χρειαστείς pcb adaptation.

You chose

• Like 1
Δημοσ.

Aντι πειράματα να φτιάξεις κάτι ,πάιρνεις και καινούριο.Για σοβαρά δεδομένα πάντα αντιγραφή και αλλού.

Δεν Συμφωνώ, η επισκευή είναι ενα ολόκληρο κεφάλαιο και μπράβο στο ts που μπήκε στην διαδικασία αυτη
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλήμερα στους αξιότιμους λεβέντες που απαντούν στο θέμα.

καταρχήν δεν είμαι τεχνικός Η/Υ .. Άλλα ψάχνω έχει ενδιαφέρον η τεχνολογία  με χαλαρώνει

Και ο δίσκος /δίσκοι είναι για πείραμα με μοναδικό αρχείο μέσα στον δίσκο ασθενή κάποια αρχεία jpg και  wav για να δω( όταν )λέω όταν επανέλθουν, αν επανέλθουν πως θα ακούγεται το wav και πώς θα εμφανιστεί η εικόνα εάν είναι σωστή η αλίωμενη  

τώρα ....τι ακριβώς θέλω να κάνω..

Α) Από τον δίσκο με την κατεστραμμένη κεφαλή να βγάλω τους δίσκους και να τους τοποθετήσω σε έναν καλό έτσι να φέρω πίσω  τα υποτιθέμενα κρίσιμα αρχεία μου, κατά την γνώμη μου δεν βρίσκω λόγο να μην Λειτουργήσει εκτός αν.......μέρος του firmware είναι  γραμμένο ΚΑΙ στον δίσκο(μάλλον απίθανο )  όποτε εκεί τα πράγματα αλλάζουν.Αυτό ψάχνω να βρω (,Εαν πιαση το κόλπο έχει ι πολλή γέλιο η ιστορία έχει και συνεχεία το story )

Β)Το επόμενο στάδιο είναι εάν Λειτουργήσει να τον ξανά ανοίξω να τον λερώσω  με κάποιο υλικό ( όχι υπερβολές )να τον κλείσω να τον βάλω πάλι σε λειτουργία  και να δω το αποτέλεσμα εννοείται ότι γνωρίζω για τα θέματα σκόνης στατικού κλπ αυτό δεν μου λέει και κάτι, κοινώς  κλείνουμε τα μάτια

με εκτίμηση

μανος

Επεξ/σία από zewa10
Δημοσ.

τεχνικός Υ/Υ

Τεχνικος Υπογείων Υδροσωληνωσεων;

Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να πάρεις αρχεία με το τρόπο που σκέφτεσαι γιατί σίγουρα θα καταστρέψεις αν όχι τον χαλασμένο δίσκο τότε τον καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Τεχνικος Υπογείων Υδροσωληνωσεων;

Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να πάρεις αρχεία με το τρόπο που σκέφτεσαι γιατί σίγουρα θα καταστρέψεις αν όχι τον χαλασμένο δίσκο τότε τον καλό.

δεν θα διαφωνήσω μαζί σου άλλα άλλος είναι ο σκοπός μου

Kαι συνγωμη για το ορθογραφικό λάθος στην συντομογραφία,   ωστόσο

ξέρεις πόσους ηλεκτρονικούς έχω δει και έχουν λακιση μπροστά σε κάποιους όπως λες υδροσωληναδες

άστα φίλε μου πότε μην λες πότε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...