Apostolis8289 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Χαίρετε! Έχω το LG G2, περίπου 2.5 χρόνια και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Η απόδοσή του τον τελευταία καιρό έχει πέσει αισθητά, αλλά πιστεύω ότι δεν φάει τα ψωμιά του ακόμη. Σκοπεύω να του κάνω ένα ρουτάρισμα για να συνέλθει κάπως, επειδή έχω ακούσει και διαβάσει από πολλούς ότι πάντα βοηθάει. Είτε λίγο, είτε αρκετά έως πολύ. Ωστόσο, επειδή δεν έχω κάνει ξανά τη συγκεκριμένη διαδικασία και δεν ξέρω κάποιον που να τη γνωρίζει θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου ή κάποιων που τη γνωρίζουν. Αν έχετε δηλαδή κάποια σχετική ανάρτηση με αναλυτικές οδηγίες. Ευχαριστώ!
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το να κάνεις root δεν θα επιταχύνει την συσκευή απο μόνη της. Το μονο που μπορεις να επιτυχύνσεις με απλό root ειναι να αφαιρέσεις κάποιες default εφαρμογές της lg που βαρύνουν το σύστημα. Αυτό που θα το επιταχύνει αρκετά ειναι να βάλεις κάποια αλλη rom που να ειναι optimized και λογικά πιο γρήγορη. Και το root και το περασμα rom (ειδικά το περασμα rom) δεν ειναι δυο κλικ και έτοιμος. Απαιτουν διάβασμα και μέλετη γιατί αν δεν εισαι προετοιμασμενος μπορει να brikαρεις τη συσκευή και να μην παρει ποτε ξανα μπροστα. ΑΡΑ το να ζητάς αναλυτικές οδηγίες χωρίς να εχεις πρώτα ψάξει, για μενα λεει, μην το κάνεις (ουτε καν το root). Αν εχεις καποιο φίλο/γνωστό να το κάνει για σένα ακομα καλύτερα
saruman123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε γενικές γραμμές ο isay έχει δίκιο. Ρετούς κάνεις στο κινητό για να σε βγάλει όσο πάει. Αν θες πάντως εδώ είναι όλα αναλυτικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2017 από saruman123
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Σε γενικές γραμμές ο isay έχει δίκιο. Ρετους κάνεις στο κινητό για να σε βγάλει όσο πάει. Αν θες πάντως εδώ είναι όλα αναλυτικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Σωστο αυτο Νικολα.... Χρειαζομαι και 'γω ενα ρετους,γιατι τα 43 αρχισαν να φαινονται τα μαμημενα.... Σοβαρα τωρα,βγαλε την αυτοματη διορθωση ή τ9 ή οπως αλλιως λεγεται...λολ
Apostolis8289 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ΟΚ. Δηλαδή, δεν θα το προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει κάνει ξανά τη διαδικασία ούτε καν με τη βοήθεια κάποιου που ξέρει;
saruman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Σωστο αυτο Νικολα.... Χρειαζομαι και 'γω ενα ρετους,γιατι τα 43 αρχισαν να φαινονται τα μαμημενα.... Σοβαρα τωρα,βγαλε την αυτοματη διορθωση ή τ9 ή οπως αλλιως λεγεται...λολΠου έκανα λάθος "μαναρι" Δεν έχω τίποτα από αυτά που λες πάντως ΟΚ. Δηλαδή, δεν θα το προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει κάνει ξανά τη διαδικασία ούτε καν με τη βοήθεια κάποιου που ξέρει;Με την βοήθεια κάποιου ναι να βλέπεις και εσεί και να μαθαίνεις
Apostolis8289 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 OK. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα