mihalis19 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μετά από πολλά προβλήματα και έχοντας μιλήσει με 45 τεχνικους στην forthnet και κάθε φορά να εξηγώ τα πάντα από τη μην αρχή θέλω ν αλλάξω πάροχο! Οι άνθρωποι είναι ακατάλληλοι! Ο ένας μετράει και λέει ότι έχω βραχυκύκλωμα! Ο άλλος μετράει πάλι λέει δεν έχω! Έχω 3 router 2 zte forthnet 1 tp link Της forthnet μόλις συνδέομαι ξεκινάνε με snr 6 μέσα σε 20 λεπτά το πολύ έχουν πέσει σε 0,1 έως 2 Έχω down 5200 και up 1100 ( ενεργοποίησα static ip για καλύτερο upload) Με το tp link έχω σταθερό snr συνέχεια όμως συγχρονίζει πιο χαμηλά και μου δημιουργεί πρόβλημα. Έχω down 4500 και up 880 Πως γίνεται αυτό;;; δεν θα το εξετάσω βαρέθηκα να το ψάχνω! Βασική ερώτηση ποις πάροχος θα προσέφερε καλύτερη υπηρεσία;; hol ( που σε λίγο θα έχει δικό της δίκτυο οπτικών ινών ) ή ΟΤΕ;; Σιγουρα η απόσταση μου από το dslam δεν θα αλλάξει όμως ποιος πάροχος από τους 2 ενδεχόμενος να μου έδινε κάτι λίγο παραπάνω έστω; μόνο και μόνο επειδή ας πούμε μπορεί να έχει καλύτερους servers λέω εγώ τώρα ένα παράδειγμα.
chipakos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 H μόνη σίγουρη απάντηση είναι ο ΟΤΕ. Ολοι οι υπόλοιποι ΠΑΝΤΑ θα έρχονται ξωπίσω φίλε μου.
mihalis19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Κοιτά δεν θα το σκεφτόμουν θα πήγαινα με κλειστά μάτια. Πριν 5 χρόνια ενδεχομένως και λίγο παραπάνω , όμως που ήμουν στον ΟΤΕ η ταχύτητα μου ήταν 1 ή κάτω από ένα MB με το που πήγα στην forthnet ανέβηκα σε 3MB ή 2 δεν θυμάμαι! Αυτό με φοβίζει. Από την άλλη συντηρώ περίπου 20 γραμμές εταιρικές σε VODAFONE και παραγματικα είμαι απίστευτα ευχαριστημένος! Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι παραπάνω τον ΟΤΕ είναι για να δουλέψω λίγο και το speed booster . Μπας και βοηθήσει λίγο . Αν και δεν νομίζω να βοηθήσει επειδή χρειάζομαι ουσιαστικά καλύτερες αποκρίσεις για online gaming σε ps4
mihalis19 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μόλις μίλησα με τον ΟΤΕ και μου είπαν ότι επειδή κλειδώνουν σε snr 9 σίγουρα θα έχω χαμηλότερη ταχύτητα . Άρα καίγεται ο ΟΤΕ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα