Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γκουχ, έβηξα! 2
Abudi Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δεν έπιασες τον ειρωνικό τόνο του μυνήματος μου... Παρομοίως 1
aris1986 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γελούσατε το 2009 με το LG BL40... Φάτε τα τώρα στη μάπα σαν καινοτομία!!! Ποπο τι μου θυμησες ρε φιλε. 2009 Χριστουγεννα, Public Συνταγμα με την τοτε κοπελα μου και γελουσαμε με αυτο το κινητο. 2
latou Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ποπο τι μου θυμησες ρε φιλε. 2009 Χριστουγεννα, Public Συνταγμα με την τοτε κοπελα μου και γελουσαμε με αυτο το κινητο. ΚΑΙ ΜΕ ΟΘΟΝΗ "implemented by Philips", τότε που ήθελε να προωθήσει την διάσταση 19:10 στις τηλεοράσεις και πήγε άπατη κι αυτή! Vodafone, Χριστούγεννα 2009, κι επειδή δεν πούλαγε με τίποτα, κλήρωσε η εταιρεία 20 τηλέφωνα για τους πωλητές και είχα κερδίσει ένα!!! Το πούλησα κι έβγαλα τα 99€ που είχαμε δώσει για να πάρουμε το Vodafone360 Samsung H1 (άλλη παπαριά της εποχής!!!)
afanoulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 ρε παιδιά, τα preorder δωράκια (vr headset συν controller) δεν ισχύουν για Ελλάδα;; Δεν τα βλέπω πουθενά. Η επισημη απαντηση απο samsung electronics hellas ειναι πως δεν υπαρχει καποια ενημερωση σε αυτους. οποτε χλωμο. Τα εχεις δει εξω να τα εχουν στο preorder?
nectons Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μπράβο Samsung για μια φορά ακόμη... θετικά και σημαντικά Dex Station (μην σχολιάσουν οι άσχετοι γιατί είναι μοναδικό χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με την μοναδική ταχύτητα της συσκευής...) Camera (ίδια ταχύτητα εστίασης που άλωστε δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ποιο γρήγορο σε κάμερα γενικά και τέλος καθόλου ίδια που λένε μερικοί λες και το έχουν το κινητό... https://www.sammobile.com/2017/04/05/with-the-galaxy-s8-at-a-concert-its-cameras-are-definitely-better-than-the-galaxy-s7/) Ταχύτητα/αυτονομία (τουλάχιστον από όσα λένε) σχεδιασμός (μου αρέσει απλά) Ο αισθητήρας περνά σε δεύτερη μοίρα και καλά έκαναν που τον έβαλαν εκεί διότι είναι εντελώς άχρηστος αφού υπάρχει η αναγνώριση ίριδας! Και αν δεν πιάσει η ίριδα απλά βάζουμε το πιν και τέλος...ότι κάναμε με βρεγμένα χέρια η βρώμικα με τον αισθητήρα αποτυπώματος σε οποιοδήποτε κινητό. Ποιότητα. Λογικό θα έλεγα για samsung και καμία σχέση με τις πλαστικούρες και τις φτηνιάρικες κατασκευές της LG κλπών Μεγάλη οθόνη μικρή συσκευή... χμμμ... AKG ακουστικά στην συσκευασία!!! Αρνητικά: Δεν έχω λεφτά να το αγοράσω... (όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια για τα αρνητικά σχόλια και τις άσχετες συγκρίσεις που διάβασα όσο μπορούσα) αυτά... 1
costef Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Αν και εχω iphone απο το 2007 που βγηκε και δεν εχω αλλαξει "μαρκα" απο τοτε (ειμαι χρηστης macbook, imac και με βολευει η συνδεσιμοτητα) το s8 ισως να ειναι το επομενο κινητο μου (αν το επομενο iphone παραμεινει στασιμο οπως τα τελευταια 2 χρονια ) Μην το κάνεις. Συνηθισμένος στην ευχρηστία του iPhone θα βλαστημίσεις τη στιγμή που πήγες σε android. Πρόκειται για μια κουραστική ημιαντιγραφή του iOS χωρίς κανένα θετικό στη λειτουργικότητα. Εγώ το παράτησα την πρώτη εβδομάδα.
costef Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 παίδες έτσι την πάτησα και εγώ με το S6 edge+ και είπα ποτέ ξανά Samsung βλέπεις εμφάνιση και tech specs και λες ουάου! θα το παρω... και όντως η οθόνη είναι καταπληκτική και η κάμερα πολύ καλή αλλά μετά από λίγο καιρό τίποτα στο κινητό δεν δουλεύει... Πες τα αγόρι μου μπας και προλάβεις κανέναν αυτόχειρα.
costef Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν εχει καταλαβη κατι η samsung ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ δεν μπορει να εξεληξη ενα κινητο να παει παρακατω .Τα πραγματα ειναι απλα .Οσο για την τιμη σε κανα 2 μηνες θα εχει πεσει ενα 100 και λοιπον ,,....Oσο μιλνε γαι την αpple Δεν ειναι υ συσκευη που ειναι η τελεια που κοστιζει ,αλλα το λογισμικο που πληρωνης στην Αpple. KAI TA αξιζει μεχρι και το τελευταιο euro .ipad-mac-iphone λειτουργουν ολα μεταξυ τους στο ακεραιο. Γιατί απλούστατα η Apple είναι η μοναδική εταιρεία που κάνει και το hardware και το software. Μεγάλο πράγμα ο σωστός γάμος μεταξύ των δύο.
arma1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 android vs ios καταντησε το θεμα , αυτο που ειναι καλο για εσας για εμενα μπορει να ειναι το χειροτερο ,τι δεν καταλαβαινετε μερικοι; αντε επι του θεματος λοιπον και αφηστε τις εξυπναδες
strawman Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μην το κάνεις. Συνηθισμένος στην ευχρηστία του iPhone θα βλαστημίσεις τη στιγμή που πήγες σε android. Πρόκειται για μια κουραστική ημιαντιγραφή του iOS χωρίς κανένα θετικό στη λειτουργικότητα. Εγώ το παράτησα την πρώτη εβδομάδα. Πιστεψε με, τα ιδια ακριβως λενε και οσοι πηγανε απο android σε iOS.
disqualified Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Πολύ κακή υλοποίηση του fingerprint reader. Προφανως το καλύτερο σημείο είναι στο μπροστινό μερος γιατι πολλες φορες δεν θελεις να σηκωσεις το κινητο. Αλλα πίσω και πλάγια; Θα έπρεπε να αλλαξουν επιτέλους θεση στην κάμερα
achilles_g_ Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Χμ κοροϊδεύαμε το iPhone για το μάκρος του !!! Πάντως ωραίο τηλεκοντρόλ!!! 1ος Δες τα πάλι δίπλα δίπλα....το ένα είναι σαν ληγμένη ζαμπονοτυρόπιτα που λέει κι ένας φίλος... https://www.youtube.com/watch?v=HH1zD1wcACg&feature=youtu.be 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δες τα πάλι δίπλα δίπλα....το ένα είναι σαν ληγμένη ζαμπονοτυρόπιτα που λέει κι ένας φίλος... https://www.youtube.com/watch?v=HH1zD1wcACg&feature=youtu.be Που να πιάσεις κιόλας το γυαλιστερό αφού φας μια ζαμπονοτυρόπιτα! Εκεί να το δεις πως θα γίνει. Κι αν πας να το ξεκλειδώσεις κιόλας με το δάχτυλο, θα βρεθεί DNA της ζαμπονοτυρόπιτας πάνω στο φακό της κάμερας! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα