Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει ποπ κορν και κόκα κόλα και απλά απολαμβάνω τα μηνύματά σας ο ένας υποστηρίζει τη Samsung ο άλλος υποστηρίζει την Apple και πάει λέγοντας Καλό σας βράδυ

• Like 1
  • Απαντ. 321
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμαμαι οτι το εν λογω κινητο πριν 1 χρονο με 6gb ram κοστιζε μολις 400ευρω,χωρις βεβαια φρου φρου και αρωματα. Και nougat πηρε πριν το S7(ο κατα τα αλλα ''κινεζος'')και μεχρι και σημερα πεταει.

+1

Ήταν μπροστά από την εποχή του, αποδίδοντας ουσιαστικό νόημα στη φράση ότι πληρώνεις παίρνεις που κάποιοι αρέσκονται να χρησιμοποιούν. Όσο για το Κινέζος, μακάρι να μπορούσαν και άλλοι.

Επεξ/σία από AlexKane
Δημοσ.

Έχω πάρει ποπ κορν και κόκα κόλα και απλά απολαμβάνω τα μηνύματά σας ο ένας υποστηρίζει τη Samsung ο άλλος υποστηρίζει την Apple και πάει λέγοντας Καλό σας βράδυ

Παρα πολυ χρησιμο το σχολιο σου στο παρον θεμα  :lol:

• Like 10
Δημοσ.

@menthol1979

Συγκλονιστικά ατρανταχτο το επιχείρημα σασ.

Σαν επιχειρημα καγκουτρεχανα σε πλατεια για στριφτο τσιγαρακι

Δημοσ.
http://m.gsmarena.com/samsung_knows_how_bad_the_position_of_the_fingerprint_scanner_is_on_the_s8_and_s8-blog-24269.php

Εντυπωσιακό φιάσκο, για άλλη μία φορά.

Εφαρμογη υπενθύμισης καθαρισμού κάμερας. Έζησα να το δω κι αυτό!

ενώ αν δε χρησιμοποιείται το scanner, η κάμερα θα μένει καθαρή... Καρφώθηκε η sammy..
  • Like 1
Δημοσ.

Με ξεχασες...Εγω ειμαι με την Lg!

Δημοσ.

Αν και η τάση που πιο μεγάλη αναλογία έχει ενδιαφέρον, υπάρχουν κάποια "παρατράγουδα". Πχ., σε ένα βίντεο είδα κάποιον να ανοίγει YouTube κρατώντας το κινητό κανονικά (σε κάθετη διάταξη) και, πραγματικά, το βίντεο καταλάμβανε λιγότερο από το 1/3 της οθόνης! Είναι λίγο υπερβολική η αναλογία, πιστεύω, αν και έχει τα θετικά της (κυρίως στο multitasking).

Κατά τα άλλα, είναι ψιλοαπογοητευτικό το ότι η κάμερα είναι ακριβώς η ίδια με το S7. Αν υπάρχει κάποιος λόγος να πάρει κανείς το Galaxy έναντι οποιουδήποτε σημαντικά φθηνότερου κινητού, είναι η κάμερά του και εφόσον εκεί δεν υπήρχε κάποια τρομερή βελτίωση, δεν ξέρω αν αξίζει τα τόσα χρήματα.

Με την amoled ομως ουτε που θα σε νοιαζει αν το βιντεο υποστηριζει 18:9 αναλογια. Μονο να προσφερει εχει πλεον αυτη η εναλλακτικη, 

-----------------------------------------------------------------------

Προσωπικα λεω καθε χρονο "τι παραπανω μπορουν να κανουν στην (εκαστοτε) τελευταια τους προταση ωστε να μας πεισουν να αγορασουμε την επομενη τους" και παντα κατι βρισκουν να προσθεσουν. Θελω να δω τι παραπανω θα καταφερουν να βαλουν σε ενα κινητο σαν το s8.

Δημοσ.

νταξει το s7edge δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να το αλλαξει καποιος,ανεβηκε η μνημη αποθηκευσης στα 64 gb ,μπηκε η σαρωση ιριδας/προσωπου  και μεγαλωσε η οθονη στο plus .κατα τα αλλα πανεμορφα ισως σε 6 μηνες το plus εχει 550 € τοτε οκ το συζηταω εγω

Δημοσ.

Kάθε φορά που μία εταιρία βγάζει κάτι καινουργιο κλείνομαι στο δωμάτιο μου και κλαίω. Αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τον ουσιαστικό λόγο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...