Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ για γραμερς πρώτη φορά ακούω  :wacko:

Εισαι και αστειος...

Πιστεύεις όντως ότι απλά μπέρδεψε το Ψ με το Φ?

Το σκεφτηκα οντως αλλα ειπα να το δω με την θετικη του πλευρα οτι οντως εννοει για το υφος του... τελος παντων απο εκει και περα οτι θελει ας κανει δν με αφορα καθολου 

Δημοσ.

Και εγώ για γραμερς πρώτη φορά ακούω  :wacko:

Δεν είσαι και ο μόνος.

όπως έγραψα και πριν,το θέμα σου έχει λυθεί.

Προτάσεις δόθηκαν,είπες ότι έκανες αγορά,οπότε όλα καλά

όμως,καλό θα είναι να αλλάξεις τις πηγές σου,για δικό σου καλό και δεν στο λέω καθόλου ειρωνικά αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είσαι και ο μόνος.

όπως έγραψα και πριν,το θέμα σου έχει λυθεί.

Προτάσεις δόθηκαν,είπες ότι έκανες αγορά,οπότε όλα καλά

όμως,καλό θα είναι να αλλάξεις τις πηγές σου,για δικό σου καλό και δεν στο λέω καθόλου ειρωνικά αυτό.

Φιλε μου σου ξαναλεω δεν εχω πηγες για το τροφοδοτικο δεν το εχουν πει ποτε οι gramers κατι τετοιο και το εχω πει αλλο που καποιοι εθελοτυφλουν,απλα ειπα οτι εμπιστευτηκα εστω και προσωρινα το καταστημα λογο του ονοματος του και της φημης του οσο για το θεμα μου ναι λυθηκε και σε ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

Γενικώς αναφέρθηκα,γιατί και για την κάρτα γραφικών,πάλι λάθος τα ξέρεις.

Στο έγραψαν και άλλα παιδιά παραπάνω.

Κοίτα να ευχαριστηθείς από εδώ και πέρα το μηχάνημα σου,αλλά περισσότερο έλεγχο από εδώ και πέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικώς αναφέρθηκα,γιατί και για την κάρτα γραφικών,πάλι λάθος τα ξέρεις.

Στο έγραψαν και άλλα παιδιά παραπάνω.

Κοίτα να ευχαριστηθείς από εδώ και πέρα το μηχάνημα σου,αλλά περισσότερο έλεγχο από εδώ και πέρα.

Ναι δεν ειμαι δα και τοσο γνωστης απλα διαβασα 2-3 πραγματα και βασιστηκα πανω σε αυτα anyway αυτο θα κανω μεγαλε και θα προσεχω αρκετα απο δω και στο εξης, κατι τελευταιο για το τροφοδοτικο αυτο παρηγγειλα https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html#reviews. Ευχαριστω και καλο σου απογευμα :)

Δημοσ.

Τελικά θα μάθουμε τι είναι οι gramers, γραμερς ή όπως τους λένε τέλος πάντων; Πέρα από την πλάκα είμαι περίεργος :P

Κανάλι στο Youtube. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν και είναι αργά τώρα μιας που απ'ο,τι είδα αγόρασες τελικά τροφοδοτικό, αλλά αφού σου ζητάει 8-pin υπάρχει λόγος που στο ζητάει. Φίλος έκαψε την 480 του επειδή την είχε με 6-pin για 2 εβδομάδες "προσωρινά". Πολύ καλά τα πήγε η κάρτα βέβαια, άντεξε doom 4 με maximum settings για 2 βδομάδες μέχρι να του αρχίσει τα νούμερα. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν αγορασε οχι. Σε ενα μηνα θα αγορασει. Νομιζω ολοι του ειπαμε το ιδιο πραγμα και το παραδειγμα του τελευταιου συνφορουμιτη ειναι το καλυτερο. 2 βδομαδες μια καρτα των 300 ευρω. Ειναι κριμα...

• Like 1
Δημοσ.

Αν και είναι αργά τώρα μιας που απ'ο,τι είδα αγόρασες τελικά τροφοδοτικό, αλλά αφού σου ζητάει 8-pin υπάρχει λόγος που στο ζητάει. Φίλος έκαψε την 480 του επειδή την είχε με 6-pin για 2 εβδομάδες "προσωρινά". Πολύ καλά τα πήγε η κάρτα βέβαια, άντεξε doom 4 με maximum settings για 2 βδομάδες μέχρι να του αρχίσει τα νούμερα. 

Σοβαρα μιλας τωρα?Ευχαριστω το θεο που μου ηρθε η σκεψη να μπω στο φορουμ και να ρωτησω αλλιως μια απο τα ιδια θα ημουν και  εγω....

Δεν αγορασε οχι. Σε ενα μηνα θα αγορασει. Νομιζω ολοι του ειπαμε το ιδιο πραγμα και το παραδειγμα του τελευταιου συνφορουμιτη ειναι το καλυτερο. 2 βδομαδες μια καρτα των 300 ευρω. Ειναι κριμα...

Ακριβως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...