Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά κάνεις τεράστιο λάθος,αλλά τώρα την έχεις αγοράσει ήδη.

Είδαμε και τροφοδοτικό σου το πήρες με βάση τους gramers,πολύ καλή επιλογή και αυτή.

όσο για τα προβλήματα που λες πως έχει η 8άρα(μιας και την έχω)άλλαξε τις πηγές σου.

Κάποιος σε ενημερώνει πάρα πολύ λάθος.

Εχεις αγαπητε μου την XFX υλοποιηση εγω μιλαω συγκεκριμενα για την υλοποιηση της Gigabyte G1 αν μπορειτε να προσεχετε λιγο πιο πολυ τι λεω...Οσο για το τροφοδοτικο δεν το πηρα με βαση τους γκρειμερες απλα το μσυστεμς το σαιτ ειναι κατι σαν χορηγος τους και το εμπιστευτηκα στο μπατζετ που ημουν.

Δε μ άκουσες πάντως να πάρεις το seasonic στην πολύ καλή τιμή που το είχε στα crazy sundays.

Κομπλε ειμαι αδερφε σιγα...

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσέχουμε τι λες,εσύ μάλλον όμως όχι και τόσο.

το ότι η xfx είναι καλύτερη από την Gigabyte,δεν βγάζει της συγκεκριμένη υλοποίηση σκάρτη.

το ότι την έχει πολύς κόσμςο και παίζει καλά,άλλα πράγματα λέει.

αφού τους εμπιστεύτηκες,με βάση αυτούς δε το πήρες;Τέλος πάντων,καλές αγορές από εδώ και εμπρός,αλλά άλλαξε τις πηγές σου τουλάχιστον,αν θέλεις να λες πως είσαι ενημερωμένος σωστά.

• Like 3
Δημοσ.

Πες αλήθεια, την έβαλες πάνω, ε; :ph34r:

Οχι βεβαια καταρχην δεν εχω 8απινο και να ηθελα να την βαλω οποτε χαλαρα θα παιζουμε για λιγες μερες ακομα λολ στα 150 φπς μονο και οχι στα 300++ ;)

Δημοσ.

Εισαι πολυ λαθος σε αυτο αλλα ενταξει λογικα δεν το εχεις ψαξει.Η 8γιγαβαιτ ειναι μονο για crossfire λυση η απλα θα σου δωσει 2-3 το πολυ παραπανω fps.Μπορεις να το ψαξεις και μονος σου επισης το εχουν πει και οι γραμερς αυτο οτι δεν αξιζει.Τωρα θα μου πεις οτι με τα 8 θα εχεις future proof και παλι πιστευω δεν θα εχει τοσο διαφορα-αισθητη γιατι οταν θα εχει γινει πια παλια η 480 τοτε δεν θα εχει σημασια αν εχεις την 4 η την 8.Ειμαι πολυ ψαγμενος πανω στο θεμα για αυτο στο λεω.(Επισης η 8 γιγαβαιτ εχει τα προβληματα και ψηνεται-κρασαρει συνεχεια οποτε...)

Φίλε την έχω και χρησιμοποιούνται 6-7 gb μια χαρά σε 1080 σε παιχνίδια που παίζω σχεδόν καθημερινά

Μια χαρά το έχω ψάξει και διαπιστώσει, μην προσπαθείς να θεωρείς ως μόνη αλήθεια αυτό που σε βολεύει

Τα 4 είναι λίγα και ειδικά για σχετικά δυνατή κάρτα, βασικά δεν έχει νόημα η 4αρα, αν είχες λίγο παραπάνω παρελθοντικη εμπειρία με κάρτες και το θέμα vram θα το καταλάβαινες τώρα δε νιώθω ότι έχει και νόημα να προσπαθώ να σε πείσω, ειδικά από τη στιγμή που αγοράζεις σοβαρά psu των 20€

ΥΓ τι είπαν οι γραμερς; Τι είναι αυτοί; Ποιοι είναι αυτοί;

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε την έχω και χρησιμοποιούνται 6-7 gb μια χαρά σε 1080 σε παιχνίδια που παίζω σχεδόν καθημερινά

Μια χαρά το έχω ψάξει και διαπιστώσει, μην προσπαθείς να θεωρείς ως μόνη αλήθεια αυτό που σε βολεύει

Τα 4 είναι λίγα και ειδικά για σχετικά δυνατή κάρτα, βασικά δεν έχει νόημα η 4αρα, αν είχες λίγο παραπάνω παρελθοντικη εμπειρία με κάρτες και το θέμα vram θα το καταλάβαινες τώρα δε νιώθω ότι έχει και νόημα να προσπαθώ να σε πείσω, ειδικά από τη στιγμή που αγοράζεις σοβαρά psu των 20€

ΥΓ τι είπαν οι γραμερς; Τι είναι αυτοί; Ποιοι είναι αυτοί;

Μιλα λιγο πιο ομορφα μεγαλε και εσυ και καποιοι αλλοι σε αυτο εδω το φορουμ.Μαθετε να κανετε διαλογο το ξαναλεω αντε.Ειστε ολοι οι ειδικοι μεσα σε αυτο το φορουμ και δεν δεχεστε το παραμικρο απο εναν αλλον την γνωμη μου εξεφρασα και υποστηριξα αυτα που ξερω απο εκει και περα πες και εσυ την γνωμη σου και μην χλευαζεις λες και τα ξερεις ολα.

Δημοσ.

Σε ποιο ακριβώς σημείο σε προσέβαλε;

Είναι σωστά αυτά που σου έχει γράψει.Όλα.

Τώρα αν εσύ τα έχεις μάθει διαφορετικά ή από κάποιον που δεν έχει ιδέα και πουλάει παπά,δεν σημαίνει ότι σε προσβάλουμε,λέγοντας σου το σωστό.

• Like 4
Δημοσ.

Εισαι πολυ λαθος σε αυτο αλλα ενταξει λογικα δεν το εχεις ψαξει.Η 8γιγαβαιτ ειναι μονο για crossfire λυση η απλα θα σου δωσει 2-3 το πολυ παραπανω fps.Μπορεις να το ψαξεις και μονος σου επισης το εχουν πει και οι γραμερς αυτο οτι δεν αξιζει.Τωρα θα μου πεις οτι με τα 8 θα εχεις future proof και παλι πιστευω δεν θα εχει τοσο διαφορα-αισθητη γιατι οταν θα εχει γινει πια παλια η 480 τοτε δεν θα εχει σημασια αν εχεις την 4 η την 8.Ειμαι πολυ ψαγμενος πανω στο θεμα για αυτο στο λεω.(Επισης η 8 γιγαβαιτ εχει τα προβληματα και ψηνεται-κρασαρει συνεχεια οποτε...)

Πρωτα ποιοι ειναι οι gramers? Ααα λες αυτους που τους τα σκάει το msystems? Δεν ειναι οτι είμαστε άκυροι, απλα είμαστε κάτοχοι της συγκεκριμένης υλοποίησης και δεν εχουμε τα προβλήματα που περιγράφεις. Οποτε μαλλον εσυ δεν έψαξες καλα,ουτε για καρτα ούτε για τροφοδοτικό

Αληθεια,αν ειχαν χορηγό το πλαίσιο θα αγοραζες turbo-x? :)

• Like 4
Δημοσ.

Πρωτα ποιοι ειναι οι gramers? Ααα λες αυτους που τους τα σκάει το msystems? Δεν ειναι οτι είμαστε άκυροι, απλα είμαστε κάτοχοι της συγκεκριμένης υλοποίησης και δεν εχουμε τα προβλήματα που περιγράφεις. Οποτε μαλλον εσυ δεν έψαξες καλα,ουτε για καρτα ούτε για τροφοδοτικό

Αληθεια,αν ειχαν χορηγό το πλαίσιο θα αγοραζες turbo-x? :)

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, οι gramers δεν έχουν προτείνει προιόντα όπως τροφοδοτικό από M-systems. Μάλιστα τους έχω ακούσει να λένε ότι και σαν κατάστημα είναι και πιο ακριβό από άλλα.

Γενικά τους παρακολουθώ και δεν λένε αρλούμπες, ειδικά ο Νίκος και ο Δημήτρης είναι διαβασμένοι (ο Θοδωρής, άσχετος τελείως :P). Ούτε τους τα σκάει το M-systems. Η μόνη χορηγία που έχουν είναι πρόσφατη και είναι από την MSI στην Σαββατιάτικη hardware based εκπομπή. Με Μ-systems συνεργάζονται όταν τους προμηθεύει με προιόντα για review η τους τσοντάρει με hardware για τα giveaways τους. Από αυτήν την άποψη τους τα σκάει ναι. Αλλά και πάλι δεν τους γλύφουν και το μόνο που λένε στο κοινό είναι να πάνε να κάνουν Like, ούτε λένε πάρτε από κει ούτε άλλα τέτοια.

Τώρα αν κάποιοι βγάζουν δικά τους συμπεράσματα βλέποντας τους και κάνουν υποθέσεις κτλ δεν είναι ευθύνη των Gramers.

Δημοσ.

Σε ποιο ακριβώς σημείο σε προσέβαλε;

Είναι σωστά αυτά που σου έχει γράψει.Όλα.

Τώρα αν εσύ τα έχεις μάθει διαφορετικά ή από κάποιον που δεν έχει ιδέα και πουλάει παπά,δεν σημαίνει ότι σε προσβάλουμε,λέγοντας σου το σωστό.

Εσυ μονο το σωστο βλεπεις περα πως θα στο πει ο αλλος.Μπορει να ναι σωστα αυτα που λεει που δεν ειπα οτι δεν ειναι αλλα κοιτα τον τροπο που μου τα λεει και μετα βγαλε συμπερασμα

Δημοσ.

Mια χαρά είναι τρόπος που έχει γράψει.

Δεν βρίζει,δεν σε προσβάλει,δεν έχει χαρακτηρισμούς.

''μην προσπαθείς να θεωρείς ως μόνη αλήθεια αυτό που σε βολεύει και το θέμα vram θα το καταλάβαινες τώρα δε νιώθω ότι έχει και νόημα να προσπαθώ να σε πείσω, ειδικά από τη στιγμή που αγοράζεις σοβαρά psu των 20€ ΥΓ τι είπαν οι γραμερς; Τι είναι αυτοί; Ποιοι είναι αυτοί;'' Και παλι πεταγεσε εσυ να κανεις τον σωστο την στιγμη που το παραδεχτηκε και ο ιδιος για το υφακι του.Btw δεν νομιζω οτι εισαι και ο δικηγορος του.Και σου ξαναλεω προσφερθηκες να με βοηθησεις αλλα ετσι οπως το πας καλυτερα να μην εγραφες ουτε λεξη.

Δημοσ.

Ξαναδιάβασε καλά όμως αυτή τη φορά και πες μας που παραδέχτηκε ότι έχει υφάκι όπως λες.

Δικηγόρος κανενός δεν είμαι,δεν χρειάζεται.

Βλέπουμε τι γράφει ο καθένας και κατά πόσο μπορεί να τα υποστηρίξει.

Τέλος πάντων το τόπικ,έχει φτάσει στο τέλος του.

Προτάσεις σου δόθηκαν από αρκετούς.

Το τι θα κάνεις,είναι δικό σου θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναδιάβασε καλά όμως αυτή τη φορά και πες μας που παραδέχτηκε ότι έχει υφάκι όπως λες.

Δικηγόρος κανενός δεν είμαι,δεν χρειάζεται.

Βλέπουμε τι γράφει ο καθένας και κατά πόσο μπορεί να τα υποστηρίξει.

Τέλος πάντων το τόπικ,έχει φτάσει στο τέλος του.

Προτάσεις σου δόθηκαν από αρκετούς.

Το τι θα κάνεις,είναι δικό σου θέμα.

''Καλά σου ζητώ συγγνώμη για το ύψος μου '' 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...