Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα καταλαβα μεγαλε με εκανες να κλαψω βραδυατικα :'( Ευχαριστω και καλο βραδυ...

Χαχαχαχαχα καταλαβα μεγαλε με εκανες να κλαψω βραδυατικα :'( Ευχαριστω και καλο βραδυ... 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε χλευάζω.Στο λέει ξεκάθαρα ότι στο έγραψε το ποστ αυτό για αποφυγή και με τα υπόλοιπα ποστ του ο φίλος.

Τώρα αν εσένα σου φτάνει,εμένα μου περισσεύει.

Δεν ρισκάρω εγώ το pc μου άλλωστε.

Δημοσ.

Δεν σε χλευάζω.Στο λέει ξεκάθαρα ότι στο έγραψε το ποστ αυτό για αποφυγή και με τα υπόλοιπα ποστ του ο φίλος.

Δεν ρισκάρω εγώ το pc μου άλλωστε.

Πολυ σωστος και ενταξει λαθος μου γιατι δεν ξερω αυτα που ξερεις εσυ πχ.Θα κανω τα κουμαντα μου και θα παρω ενα καλο τροφοδοτικο σε 1 μηνα.Ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Πολυ σωστος και ενταξει λαθος μου γιατι δεν ξερω αυτα που ξερεις εσυ προφανως.Θα κανω τα κουμαντα μου και θα παρω ενα καλο τροφοδοτικο σε 1 μηνα.Ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Δημοσ.

Δεν ρισκάρω εγώ το pc μου άλλωσ τε.

Τελικα θα παρω το τροφοδοτικο τωρα καινουργιο απλα ειμαι αναμεσα σε αυτο > http://www.skroutz.gr/s/5604285/Corsair-VS-Series-VS650-80Plus.html#reviews     και σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html      Ποιο πιστευεις οτι ειναι καλυτερο και γενικα οποιος ξερει κατι ας γραψει 2 πραγματα.Ευχαριστω   

Η αυτο   https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html#review Οποιο απο αυτα αγορασω δεν θα εχω προβλημα σε overclock καταστασεις? 

Δημοσ.

εντάξει,έλα πάρε και το δικό μου αν είναι έτσι.

Σχεδον καινούριο είναι θα σου πω.

Μετά όμως από 3 χρόνια καθημερινής χρήσης.

όχι βέβαια ότι δε μπορείς να βρεις πραγματικά καλό μεταχειρισμένο,αλλά επειδή το γράφει,δεν πάει να πει πως ισχύει κιόλας.

Δεν εννουσα να παρει το δικο μου αλλα να αγορασει ενα καινουριο.ειναι οικονομικο και φθηνο.το δικο μου το εχω δωσει και δουλευε μονο ενα μηνα πριν το δωσω .δεν ειχε ουτε ενα κοκο σκονης.ο ανθρωπος που το εδωσα εμεινε πολυ ικανοποιημενος και εγραψε και καλη αξιολογηση.το προτεινα εως φθηνη και καλη λυση.ειναι 80+ bronze

Τελικα θα παρω το τροφοδοτικο τωρα καινουργιο απλα ειμαι αναμεσα σε αυτο > http://www.skroutz.gr/s/5604285/Corsair-VS-Series-VS650-80Plus.html#reviews και σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html Ποιο πιστευεις οτι ειναι καλυτερο και γενικα οποιος ξερει κατι ας γραψει 2 πραγματα.Ευχαριστω

τα vs ειναι τα χειροτερα της corsair .κανουν μονο για δουλεια γραφειου
Δημοσ.

Οσο για την 480 το εχω ψαξει αρκετα φιλε και η 8GB εχει τα προβληματα και κρασαρει ασχημα,η 4GB ειναι κομπλε και δεν εχει εμφανισει προβληματα σε κανεναν.

μπαρδον???  :wacko:  :wacko:  :wacko:

εκτός αν εννοείς για τις gb μόνο

αλλά το πρόβλημα αυτών είναι κυρίως ότι είναι ψησταριές 

• Like 1
Δημοσ.

μπαρδον???  :wacko:  :wacko:  :wacko:

εκτός αν εννοείς για τις gb μόνο

αλλά το πρόβλημα αυτών είναι κυρίως ότι είναι ψησταριές 

Εννοω οτι η 4γιγαβαιτ εκδοση δεν εχει κανενα θεμα.Μπορεις να το βρεις και μονος σου παντου το λενε και στο σκρουτζ,αυτη που εχει το προβλημα ειναι μονο η 8γιγαβαιτ εκδοση

Δεν εννουσα να παρει το δικο μου αλλα να αγορασει ενα καινουριο.ειναι οικονομικο και φθηνο.το δικο μου το εχω δωσει και δουλευε μονο ενα μηνα πριν το δωσω .δεν ειχε ουτε ενα κοκο σκονης.ο ανθρωπος που το εδωσα εμεινε πολυ ικανοποιημενος και εγραψε και καλη αξιολογηση.το προτεινα εως φθηνη και καλη λυση.ειναι 80+ bronze

Οκευ τοτε λεω να παρω αυτο φιλε τι λες μου το προτεινε και ο χρυσοστομος και φαινεται πολυ καλο : https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html#reviews

Αυτο θα παρω τελικα φιλε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...

• Like 1
Δημοσ.

Εννοω οτι η 4γιγαβαιτ εκδοση δεν εχει κανενα θεμα.Μπορεις να το βρεις και μονος σου παντου το λενε και στο σκρουτζ,αυτη που εχει το προβλημα ειναι μονο η 8γιγαβαιτ εκδοση

καλά όπως και να'χει δε νομίζω ότι αξίζει να πάρεις τη 480 με 4GB γενικά.. τα θες τα 8 

Δημοσ.

στην αγγελία που έβαλε αναφέρθηκα και μόνο.

Δημοσ.

καλά όπως και να'χει δε νομίζω ότι αξίζει να πάρεις τη 480 με 4GB γενικά.. τα θες τα 8 

Εισαι πολυ λαθος σε αυτο αλλα ενταξει λογικα δεν το εχεις ψαξει.Η 8γιγαβαιτ ειναι μονο για crossfire λυση η απλα θα σου δωσει 2-3 το πολυ παραπανω fps.Μπορεις να το ψαξεις και μονος σου επισης το εχουν πει και οι γραμερς αυτο οτι δεν αξιζει.Τωρα θα μου πεις οτι με τα 8 θα εχεις future proof και παλι πιστευω δεν θα εχει τοσο διαφορα-αισθητη γιατι οταν θα εχει γινει πια παλια η 480 τοτε δεν θα εχει σημασια αν εχεις την 4 η την 8.Ειμαι πολυ ψαγμενος πανω στο θεμα για αυτο στο λεω.(Επισης η 8 γιγαβαιτ εχει τα προβληματα και ψηνεται-κρασαρει συνεχεια οποτε...)

Δημοσ.

Καλά κάνεις τεράστιο λάθος,αλλά τώρα την έχεις αγοράσει ήδη.

Είδαμε και τροφοδοτικό σου το πήρες με βάση τους gramers,πολύ καλή επιλογή και αυτή.

όσο για τα προβλήματα που λες πως έχει η 8άρα(μιας και την έχω)άλλαξε τις πηγές σου.

Κάποιος σε ενημερώνει πάρα πολύ λάθος.

• Like 4
Δημοσ.

Εισαι πολυ λαθος σε αυτο αλλα ενταξει λογικα δεν το εχεις ψαξει.Η 8γιγαβαιτ ειναι μονο για crossfire λυση η απλα θα σου δωσει 2-3 το πολυ παραπανω fps.Μπορεις να το ψαξεις και μονος σου επισης το εχουν πει και οι γραμερς αυτο οτι δεν αξιζει.Τωρα θα μου πεις οτι με τα 8 θα εχεις future proof και παλι πιστευω δεν θα εχει τοσο διαφορα-αισθητη γιατι οταν θα εχει γινει πια παλια η 480 τοτε δεν θα εχει σημασια αν εχεις την 4 η την 8.Ειμαι πολυ ψαγμενος πανω στο θεμα για αυτο στο λεω.(Επισης η 8 γιγαβαιτ εχει τα προβληματα και ψηνεται-κρασαρει συνεχεια οποτε...)

οταν μια καρτα εχει παραπανω μνημη δεν αλλαζει τιποτε στο τσιπ για να ζεστενεται η για να κρασαρει.σουλευει το ιδιο ή και καλυτερα και απλα εχει παραπανω μνημη.δεν εχει σχεδιαστικη διαφορα η στο συστημα ψυξης η στα ρευματα οποτε δεν κολλαει και με την λογικη αυτο που λες. οσο για το οτι εισαι πολυ ψαγμενος νομιζω οτι η επιλογη του μπακαλοτροφοδοτικου τα λεει ολα απο μονη της.τουλαχιστον μπορουσες να παραδεχτεις μια φορα οτι εκανες λαθος οχι να λες εγω θα το δουλεψω ενα μηνα και δεν με νοιαζει και στο πομενο ποστ εγω θα παρω τωρα...πολυ εγωιστικη η βαση της κουβεντας οπως εξελιχθηκε.1000 ατομα εξεφρασαν τις αποψεις τους και συμφωνησες και σιωπηρα μαζι τους.οσο για τα 4 παραπανω γιγα ηδη μερικα παιχνιδια μου τραβανε ηδη 4 -4,5 σε 1080p απο την 6αρα που εχω.σε εναν χρονο?"θα ειναι αδυναμη η 480 ή θα κατεβαζεις τα settings?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...