panoslol34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Γεια σας,σημερα μου ηρθε επιτελους η RX 480 GIGABYTE G1 GAMING 4GB και προφανως εχει 8απινο για να συνδεθει με το τροφοδοτικο.Το τροφοδοτικο μου ομως εχει ενα 6απινο και ενα 4απινο προφανως το 4απινο ειναι αχρηστο στην περιπτωση μου αλλα θα ηθελα να μαθω αν μπορω να την χρησιμοποιησω με το 6απινο εστω για 1-2 μηνες μεχρι να παρω ενα καινουργιο τροφοδοτικο που να εχει 8απινο.Αν την χρησιμοποιησω με το 6απινο θα της προκαλεσω ζημια η γενικα θα εχω προβλημα? Ευχαριστω για τον χρονο σας.
saxos55 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Όλα μας τα είπες εκτός από το ποιο τροφοδοτικό έχεις.
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ζημιά λογικά δε θα κάνεις γιατί το πολύ πολύ να μη δουλεύει σε φουλ επιδόσεις η κάρτα. Υπάρχουν και αντάπτορες που κάνουν τα 6πιν σε 8 αλλά προφανώς κι αυτά κατά την άποψη μου δεν είναι για μόνιμα γιατί για να μην έχει το τροφοδοτικό 8άρι, τότε δεν θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες ρεύματος κάποιας κάρτας που ζητάει 8άρι. (και για αυτό πολύ σωστά λέει ο saxos55 να πεις και τι τροφοδοτικό έχεις, μην μπουρλωτιάσεις τίποτα κρίμα ειναι ) 1
panoslol34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Πρωτον ευχαριστω για την ανταποκριση παιδια και δευτερον το σκεφτηκα να βαλω τροφοδοτικο και δεν το εκανα τελος παντως δεν πειραζει,αυτο ειναι το τροφοδοτικο http://www.msystems.gr/index.php?product=18684 και το αγορασα πριν 1 μηνα μαζι με το υπολοιπο συστημα.(Νικο οσο για το αν το ανταποκρινεται το τροφοδοτικο πιστευω ανετα θα ανταποκρινεται στην καρτα αφου εχει δημοσιευθει οτι το minimum που χρεαζεται για να τρεξει ενα συστημα με την 480 ειναι 450wat και αυτο ανετα αφου η καρτα δεν καταναλωνει πολυ απο οσο εχω δει)
Chrysostomos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Χωρίς καμιά δόση ειρωνείας,εγώ στην θέση,δεν θα το έβαζα καν στην πρίζα τον υπολογιστή,με την κάρτα κουμπωμένη σε αυτό το τροφοδοτικό. 11
saxos55 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 22€ ανώνυμο 500άρι τροφοδοτικο σε Gigabyte RX 480 G1 Gaming. Σε φάση μεταχειρισμένα λάστιχα Γιοσιμίτσου σε Porsche. Ναφ σέντ. Το μίνιμουμ όριο που θέτει η Gigabyte είναι τα 500w σε σοβαρό τροφοδοτικό. Εγώ ούτε για desktop χρήση δε θα το συνέδεεα με αντάπτορα, όχι για gaming. 3
ASDIC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Θεε και κυριε μην βαλεις αυτο το τροφοδοτικο στον υπολογιστη σου. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ. noname κινεζικο τροφοδοτικο των 20 ευρω για καρτα 300 ευρω ? και απο ολες τις 480 της Gigabyte γτ αγορασες ? εχει την χειροτερη υλοποιηση. 2
Πέτρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Xωρίς καμμία διάθεση ειρωνίας...έκανες πατάτα, επιεικώς. Αυτό το "πράγμα", τροφοδοτικό δεν είναι! Νο name, κινεζιά 100% που απλά γράφει το όνομα της εταιρείας που το πασάρει σε όποιον μπορέσει. Πιο πιθανό είναι να σου καταστρέψει όλο το σύστημα. Να βάλεις και την GPU απάνω, ούτε για αστείο. Κάνε λίγη οικονομία, και πάρε κάτι στοιχειωδώς αξιόπιστο-αξιοπρεπές προκειμένου να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Σοβαρά έχει ξεκινήσει αυτή τη γελοιότητα και το MSystems? 7
panoslol34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ηξερα παιδια οτι ειναι λιγο μαπα αλλα δεν γνωριζα και πολλα οταν το πηρα γιατι ηθελα να το φτιαξω γρηγορα το συστημα και εκανα βιαστικες κινησεις για να εξοικονομησω οσο το πιο πολυ...Τελος παντως δηλαδη μου λετε οτι να μην βαλω την καρτα πανω ουτε με πριζα ασφαλειας που μου ειχε προτεινει ενας φιλος για φθηνο τροφοδοτικο οπως ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/7932649/APC-Essential-SurgeArrest-PM1W-GR.html#reviews .Εννοω να αγορασω την πριζα να βαλω την καρτα με την πριζα για 1 μηνα χρησης ωσπου να αγορασω το καινουργο τροφοδοτικο?(Επισης ξεγελαστηκα με το τροφοδοτικο επειδη ειδα msystems και το ψιλοεμπιστευτηκα λογω γκρειμερς κτλπ).Ευχαριστω Θεε και κυριε μην βαλεις αυτο το τροφοδοτικο στον υπολογιστη σου. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ. noname κινεζικο τροφοδοτικο των 20 ευρω για καρτα 300 ευρω ? και απο ολες τις 480 της Gigabyte γτ αγορασες ? εχει την χειροτερη υλοποιηση. Οσο για την 480 το εχω ψαξει αρκετα φιλε και η 8GB εχει τα προβληματα και κρασαρει ασχημα,η 4GB ειναι κομπλε και δεν εχει εμφανισει προβληματα σε κανεναν. Xωρίς καμμία διάθεση ειρωνίας...έκανες πατάτα, επιεικώς. Αυτό το "πράγμα", τροφοδοτικό δεν είναι! Νο name, κινεζιά 100% που απλά γράφει το όνομα της εταιρείας που το πασάρει σε όποιον μπορέσει. Πιο πιθανό είναι να σου καταστρέψει όλο το σύστημα. Να βάλεις και την GPU απάνω, ούτε για αστείο. Κάνε λίγη οικονομία, και πάρε κάτι στοιχειωδώς αξιόπιστο-αξιοπρεπές προκειμένου να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Σοβαρά έχει ξεκινήσει αυτή τη γελοιότητα και το MSystems? Θα μπορουσες να μου προτεινεις ενα αξιοπρεπες κοντα στα 50€ ? Ευχαριστω
Πέτρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αν θέλεις, πες μας και το υπόλοιπο σύστημά σου. Από εδώ (https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/f/405607/%CE%91%CF%80%CF%8C-501W-%CE%AD%CF%89%CF%82-650W.html?price_max=100.0&price_min=50.001), αρκετοί πιο ενημερωμένοι από εμένα, σίγουρα θα μπορέσουν να σου πουν προτείνουν κάτι πραγματικά αξιόπιστο.
panoslol34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αν θέλεις, πες μας και το υπόλοιπο σύστημά σου. Από εδώ (https://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika/f/405607/%CE%91%CF%80%CF%8C-501W-%CE%AD%CF%89%CF%82-650W.html?price_max=100.0&price_min=50.001), αρκετοί πιο ενημερωμένοι από εμένα, σίγουρα θα μπορέσουν να σου πουν προτείνουν κάτι πραγματικά αξιόπιστο. Οκευ ευχαριστω,οσο για το υπολοιπο συστημα CPU:I36100 Ram:Hyperx x1 8GB Ram Motherboard:Asus h110m-a Case:Cougar Spike και η παλια καρτα που ειχα μεχρι τωρα και ακομα εχω μεχρι να βαλω την 480 ειναι η :Asus GT730 V3 2GB
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ότι πιο κοντά στα χρήματα που διαθέτεις. https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html 3
Chrysostomos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μαζί σου στο θέμα της οικονομίας,αλλά όχι στο τροφοδοτικό φίλε.. 2
bromiaris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κατι αλλο που σκεφτηκα μηπως θα μπορουσα να αγορασω ενα μεταχειρισμενο ειναι καλη ιδεα γιατι δεν θελω να την εχω να καθεται την 480 1-2 μηνες ετσι και ουτε να σπαταλησω τα 30 ευρω που εδωσα για το τροφοδοτικο πριν 1 μηνα? Για εμένα είναι σα να λες ότι θα διορθώσεις το ένα λάθος, με ένα ακόμη λάθος…!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα