giwrgos132 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Μέσα στο ΣΚ θα πάρω το πς και είμαι πιο κοντά στο σύστημα του kosta τελικα θα βαλω ssd και στης καρτες ειμαι αναμεσα σε https://www.skroutz.gr/s/10282700/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-GV-N105TD5-4GD.html#specs η https://www.skroutz.gr/s/10263026/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GV-N105TOC-4GD.html και επειδη εψαξα πολυ το θεμα ρωτησα τον θειο μου ( μου ειχε φτιαξει το πρωτο pc οταν ημουν 10 και εχω φτασει 20 και το πσ ακομα παιζει λολ σε 190 fps ) και μου ειπε οτι ξερει ενα παλικαρι μεσα στην intel οποτε μπορει να καταφερω να βαλω πανω i5 και να τον παρω ενα 100ρικο αλλα αξιζει ο i5 με gtx 1050 ti ? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2017 από giwrgos132
giwrgos132 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Eνω το κουτι ηταν τελειο Και ssd ανυπαρκτος Απο eshop gpu: https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=1050+ti αν εβαζα πανω i5 θα ηταν καλυτερο το build ?
Kostas.karras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Εννο αν εβαζα πανω i5 θα ηταν καλυτερο το build ? Εννοείται, για 1151 σοκετ μιλάμε πάντα ε;
countass Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 και επειδη εψαξα πολυ το θεμα ρωτησα τον θειο μου ( μου ειχε φτιαξει το πρωτο pc οταν ημουν 10 και εχω φτασει 20 και το πσ ακομα παιζει λολ σε 190 fps ) και μου ειπε οτι ξερει ενα παλικαρι μεσα στην intel οποτε μπορει να καταφερω να βαλω πανω i5 και να τον παρω ενα 100ρικο αλλα αξιζει ο i5 με gtx 1050 ti ? Τι pc έχεις τώρα; Μήπως απλά χρειάζεται gpu,οπότε να πάρει καμιά καλύτερη,και ssd? Και σε κανα χρόνο χτυπάει ένα ryzen . Γιατί νομίζω αυτά που θέλει δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικά.
giwrgos132 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ΕννοΕννοείται, για 1151 σοκετ μιλάμε πάντα ε;Ναι
Kostas.karras Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι Έ τότε αξίζει οποιαδήποτε i5 αντί του g4560. Προχωρά το λοιπόν.. Τι pc έχεις τώρα; Μήπως απλά χρειάζεται gpu,οπότε να πάρει καμιά καλύτερη,και ssd? Και σε κανα χρόνο χτυπάει ένα ryzen . Γιατί νομίζω αυτά που θέλει δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Σε κανένα χρόνο με την ίδια λογική πάει σε cannonlake Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2017 από Kostas.karras
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αντι να βαλεις i5 κλπ δε κοιτας τι θα κανεις με την οθονη καλυτερα που παιζει και μεγαλυτερο ρολο; Διαφορετικα δεν εχει και νοημα το τελικο build. Σε κανένα χρόνο με την ίδια λογική πάει σε cannonlake Coffee lake εννοεις που δεν βλεπω ναναι και κατι το συνταρακτικο.
Kostas.karras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αντι να βαλεις i5 κλπ δε κοιτας τι θα κανεις με την οθονη καλυτερα που παιζει και μεγαλυτερο ρολο; Διαφορετικα δεν εχει και νοημα το τελικο build. Coffee lake εννοεις που δεν βλεπω ναναι και κατι το συνταρακτικο. http://www.pcworld.com/article/3167942/components-processors/intel-cannonlake-will-be-more-than-15-percent-faster-than-kaby-lake.html Πρεπει να εχει χαρισμα κανεις για να βλεπει μακρυα.. Το να σου πω αν θα ειναι συνταρακτικο η αν οχι μεχρι να βγουν, εγω παντως δεν το εχω αυτο το χαρισμα,..εσυ?
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 http://www.pcworld.com/article/3167942/components-processors/intel-cannonlake-will-be-more-than-15-percent-faster-than-kaby-lake.html Πρεπει να εχει χαρισμα κανεις για να βλεπει μακρυα.. Το να σου πω αν θα ειναι συνταρακτικο η αν οχι μεχρι να βγουν, εγω παντως δεν το εχω αυτο το χαρισμα,..εσυ? Δε χρειαζεται χαρισμα απλα παρακολουθεις τις εξελιξεις και υπολογιζεις με τα εως τωρα δεδομενα και τι βελτιωσεις δινει καθε φορα η intel στην ιδια αρχιτεκτονικη (στη πραγματικοτητα,οχι στο marketing). Οι desktop cannon lake εχουν παει για τελη '18,γραφεται πως μπορει να βγουν και αρχες '19 αν καθυστερησουν και αλλο.Οι mobile cannon lake για tablet,φορητους πανε για κυκλοφορια Q3 καποιοι αλλα κυριως Q4 '17 και υστερα.Συμφωνα με την intel και οσον αφορα το desktop ενα διαστημα μετα τη κυκλοφορια των kaby και αφου κανουν κυκλο στην αγορα σειρα εχουν οι coffe lake με λιγες βελτιωσεις στα ιδια (ξεζουμισμενα) 14nm+ και καποιο εξαπυρηνο μοντελο στα ψηλα price point αν και δε ξερω αν το επιβεβαιωνουν.
Kostas.karras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ποιος αποφασισει και ποιος ειναι κριτης για την πραγματικοτητα και το Marketing? Kαι παλι οχι εγω..Ουτε στατικολογος ειμαι και να κανω υποθεσεις για τα μελλοντικα προ'ι'οντα καθε εταιριας,οπως δεν εκανα προτου βγουν οι "ryzen". Ξερω οτι παιζει παραταση στους cannon και οταν λεμε του χρονου δεν ακριβολογουμε κιολας...Για τα υπολοιπα παντως εγω ξερω πως δεν πρεπει να κανουμε υποθεσεις και ασκοπες συζητησεις ,οπως και ανοιγονται πολλες φορες τετοια θεματα, και να επικεντρονομαστε μονο σε υπαρχοντα προ΄'ι'οντα,και απο εκει και περα μιλανε τα νουμερα και τα χειροπιαστα..Απο λογια χορτασαμε. Αnyway, μην ειμαστε off topic. Ο ts ενδιαφερεται για κατι αμμεσο,και οι καλυτερες προτασεις στο budget του ειπωθηκαν..
Millennium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ο καθενας που παρακολουθει,ενδιαφερεται και δοκιμαζει μπορει και να κρινει.Δε θυμαμαι ποτε εδωσε τελευταια φορα η intel 15%+ πραγματικες επιδοσεις απο σειρα σε σειρα για να περιμενω αντιστοιχο στη πραγματικοτητα για τους coffee lake πχ.Απο οτι εχει αποδειχθει συνηθως μιλανε για τις καλυτερες των περιπτωσεων και επιλεκτικα για αυτο μιλαμε για marketing.Οποιος περιμενει τετοιες επιδοσεις καθολικα μαλλον μενει με την ορεξη. Τα υπολοιπα δεν ειναι υποθεσεις,αλλα οτι αφηνει να διαρρευσει η intel ή το λεει ευθεως.Για το οτι οι ημερομηνιες κυκλοφοριας μπορει να ειναι ρευστες ή με καθυστερησεις ευθυνεται η intel και το γεγονος πως αντιμετωπιζει μεγαλα προβληματα για τα 10nm και εχει να πουλησει και καποια εκατομμυρια προηγουμενων επεξεργαστων+το οτι ασχολειται και με αλλους τομεις αγορας που τα βρισκει σκουρα.Για το off topic συμφωνω αλλα οτι λεω γινεται για λογους διευκρινησης και για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις συμφωνα τουλαχιστον με αυτα που βλεπω για τις κυκλοφοριες και τις προσδοκιες. Και καποια σχετικα links και τελος off-topic απο μενα: Intel releasing 8th Gen CPUs this year... but don't expect six-core Coffee Lake 'til 2018 Intel Corporation Expresses Doubt About 10-Nano Ramp
Kostas.karras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ο καθενας που παρακολουθει,ενδιαφερεται και δοκιμαζει μπορει και να κρινει.Δε θυμαμαι ποτε εδωσε τελευταια φορα η intel 15%+ πραγματικες επιδοσεις απο σειρα σε σειρα για να περιμενω αντιστοιχο στη πραγματικοτητα για τους coffee lake πχ.Απο οτι εχει αποδειχθει συνηθως μιλανε για τις καλυτερες των περιπτωσεων και επιλεκτικα για αυτο μιλαμε για marketing.Οποιος περιμενει τετοιες επιδοσεις καθολικα μαλλον μενει με την ορεξη. Τα υπολοιπα δεν ειναι υποθεσεις,αλλα οτι αφηνει να διαρρευσει η intel ή το λεει ευθεως.Για το οτι οι ημερομηνιες κυκλοφοριας μπορει να ειναι ρευστες ή με καθυστερησεις ευθυνεται η intel και το γεγονος πως αντιμετωπιζει μεγαλα προβληματα για τα 10nm και εχει να πουλησει και καποια εκατομμυρια προηγουμενων επεξεργαστων+το οτι ασχολειται και με αλλους τομεις αγορας που τα βρισκει σκουρα.Για το off topic συμφωνω αλλα οτι λεω γινεται για λογους διευκρινησης και για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις συμφωνα τουλαχιστον με αυτα που βλεπω για τις κυκλοφοριες και τις προσδοκιες. Και καποια σχετικα links και τελος off-topic απο μενα: Intel releasing 8th Gen CPUs this year... but don't expect six-core Coffee Lake 'til 2018 Intel Corporation Expresses Doubt About 10-Nano Ramp OK!
giwrgos132 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Χαλι μαυρο.Θα χαραμισεις το συστημα οσο εχεις αυτην.Καλυτερα να κοιταξεις και για οθονη,για αυτην που εδωσες ή καινουρια. γιατι παιζει τοσο μεγαλο ρολο η οθονη ? ( ασχετος με το θεμα για αυτο ρωταω ) ( δεν με νοιαζει να παιζω με 1080p απλα θελω ενα αξιοπρεπες lol που να μην κολλαει και τρωει drop fps )
Millennium Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 γιατι παιζει τοσο μεγαλο ρολο η οθονη ? ( ασχετος με το θεμα για αυτο ρωταω ) ( δεν με νοιαζει να παιζω με 1080p απλα θελω ενα αξιοπρεπες lol που να μην κολλαει και τρωει drop fps ) Γιατι μπορει να προστατευει τα ματια σου και ευθυνεται σε μεγαλο βαθμο για το πως θα μεταφραστουν οι επιδοσεις σε εικονα και για το τι εμπειρια χρησης εχεις. 1
giwrgos132 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Eνω το κουτι ηταν τελειο Και ssd ανυπαρκτος Απο eshop gpu: https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=1050+ti τελικα παρήγγειλα αυτο το build αλλα νομιζω θα περιμενω καιρο το κουτι λεει (Αναμένεται νέα παραλαβή στις 14 Απριλίου) ενω ο ssd 2-3 εργάσιμες ημέρες ολα τα αλλα ειναι διαθεσιμα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα