Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ποσό που διαθέτουμε: 500-550
Tη χρήση του υπολογιστή: ( χαλαρο gaming:LOL csgo pes17 )
Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: κανενα
Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? : Οχι
Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : Οχι
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : απο ενα καταστημα 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? : Οχι

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? : απο ενα καταστημα 

ποιά οθόνη έχεις? υπάρχει περίπτωση για μελλοντική αγορά? 

απο ένα κατάστημα θέλεις να είναι για να στο συναρμολογίσουν η λόγο μεταφορικών?

Δημοσ.

ποιά οθόνη έχεις? υπάρχει περίπτωση για μελλοντική αγορά? 

απο ένα κατάστημα θέλεις να είναι για να στο συναρμολογίσουν η λόγο μεταφορικών?

LG W1952TQ-PF  εχω παρει μια καινουργια οθονη αλλα για την ωρα την εχει η αδερφη μου που ειναι φοιτητρια  

για συναρμολόγηση

Δημοσ.

τ

Eνω το κουτι ηταν τελειο  

Και ssd ανυπαρκτος  :-)

Απο eshop 

gpu: https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=1050+ti

https://www.skroutz.gr/s/10214297/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Windforce-OC-GV-N105TWF2OC-4GD.html αυτη εδω ειναι value for money ?
και γιατι ssd ? αντι για hdd ?

Δημοσ.

LG W1952TQ-PF  εχω παρει μια καινουργια οθονη αλλα για την ωρα την εχει η αδερφη μου που ειναι φοιτητρια  

για συναρμολόγηση

Χαλι μαυρο.Θα χαραμισεις το συστημα οσο εχεις αυτην.Καλυτερα να κοιταξεις και για οθονη,για αυτην που εδωσες ή καινουρια.

• Like 1
Δημοσ.

τ

https://www.skroutz.gr/s/10214297/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Windforce-OC-GV-N105TWF2OC-4GD.html αυτη εδω ειναι value for money ?

επειδη θες αποδοσεις  ,hdd  προσθετεις και αργοτερα αν χρειαστει, αλλα το ανοποδο δεν λεει.

τ

την πιο φθηνη 1050 τι με 4gb, ειναι ηδη αρκετα τα 150+ για 1050τι

H110 δεν έχει από 62€ στο e-shop;

Εχει, αλλα υπαρχουν αναφορες οτι αποδιδουν καλυτερα οι  kabylake σε β250/h270/z270  παρολο τα  update που γινονται.

Αν ηταν για γραφειο ναι,θα προτεινα μια b150/h110  αλλα αφου θελει gaming  προτιμω b250.

τι να πρωτοβαλω ΡΕ με 550 ευρω μπατζετ?

Ναι,δεν εχεις αδικο, τουλαχιστον το κουτακι της genesis ειναι πιο καλο στο cable managment,εχει 4 εγκατεστημενους ανεμιστηρες και psu cover. το bitfenix υστερει απο αυτα.

Και οπως ειπα και πριν για τους δισκους,

Παντα προτεινουμε ssd  εν ετη 2017 ως κυριο δισκο, διοτι εκει μεσα ειναι καλο να υπαρχει το λειτουργικο και ορισμενα προγραμματα.. hdd πλεον μονο για αποθηκη.

Δημοσ.

Άμα βάλω ssd δεν θα γεμίσει πολύ γρήγορα ; αν και το πς που έχω εδώ και 12 χρόνια έχει 500gb hdd και δεν το έχω ούτε μέχρι την μέση .. αλλά σκέφτομαι ότι στο πς θα κατεβάσω πολλά παιχνίδια άρα θα γεμίσει γρήγορα (αν σκεφτεί κανείς ότι το 2κ17 ειναι 60gb )

Δημοσ.

χρειαζεσαι και μια καρτα γρ....  το λαθος ειναι να παρεις μια του 100ευρου

καλυτερα σε κανα 2-3 μηνες να βαλεις μια καλυτερη και εισαι σουπερ

1671c00.jpg

Δημοσ.

χρειαζεσαι και μια καρτα γρ....  το λαθος ειναι να παρεις μια του 100ευρου

καλυτερα σε κανα 2-3 μηνες να βαλεις μια καλυτερη και εισαι σουπερ

1671c00.jpg

Αδικαιολογητη διάφορα χρημάτων για τον 7100.. Το αντίθετο του vfm.

Μητρικη χωρίς ψύξη στα vrm και h110 που δεν συστήνω για τους παραπάνω λόγους στο gaming.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...