Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύσκολο ερώτημα δε βρήκα κάτι σχετικό οπότε ανοίγω νεό:

Είχα δυο μνήμες Α1, Α2 με lifetime εγγύηση.

Κάποια στιγμή χάλασαν και μου τις αντικατέστησαν με άλλη μάρκα Β1, Β2.

Πρόσφατα χάλασε η Β1 και μου έδωσαν μια άλλη Γ1 η οποία έχει εγγύηση 3 χρόνια.

1. το Lifetime δεν ισχύει δηλαδή, έχει γίνει τριετία?

2. αν ξαναχαλάσει η Γ1 και μου δώσουν άλλη η τριετία ανανεώνεται?

3. η Β2 τι εγγύηση έχει?

Δημοσ.

Μνημη με εγγυηση 3 ετη δεν υπαρχει. Ολες ειναι lifetime. Δεν επρεπε να την δεχτεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ολες Lifetime πχ πολλα νεα Κιτ DDR4 απο την GSkill ειναι Limited Lifetime που σημαινει οτι υπαρχει εγγυηση οσο διαστημα εξακολουθει η εταιρια να παραγει και να διαθετει τις μνημες με ελαχιστο χρονικο οριο τα 3 ετη.

Δημοσ.

Μνημη με εγγυηση 3 ετη δεν υπαρχει. Ολες ειναι lifetime. Δεν επρεπε να την δεχτεις.

Δεν ειναι ολες Lifetime πχ πολλα νεα Κιτ DDR4 απο την GSkill ειναι Limited Lifetime που σημαινει οτι υπαρχει εγγυηση οσο διαστημα εξακολουθει η εταιρια να παραγει και να διαθετει τις μνημες με ελαχιστο χρονικο οριο τα 3 ετη.

Λάθος και οι δύο.

Πάντα limited ήταν αλλά ποτέ δεν υπήρχε το 3 χρόνια, αυτό είναι μαγικά του εκάστοτε μαγαζιού.

Έχω δει evga τροφοδοτικό με 10 χρόνια εγγύηση στο ένα κατάστημα με χ τιμή και το ίδιο σε άλλο μαγαζί χ-5€ τιμή (οπότε βγαίνει πρώτο σε αναζήτηση τιμής) με 3 χρόνια εγγύηση!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Eγω παλλι συγνωμη που θα το πω αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις :) Kαι επισης εγω εχω παει πισω μνημες μετα απο 6 χρονια και επειδη δεν υπηρχαν πλεον ιδιες με πιστωσαν με την τοτε τιμη αγορας τους.Δεν νομιζω οτι η πολιτικη των εγγυησεων οσο αφορα τις μνημες τουλαχιστον εξαρταται απο το καταστημα αλλα απο την ιδια την κατασκευαστρια εταιρια.Οσο για την EVGA που αναφερεις νομιζω και ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος 3 χρονια δινει και επεκταση στα 10(οχι σε ολα τα προιοντα της)εαν κανεις Register το προιον στο επισημο site.

Δημοσ.

Eγω παλλι συγνωμη που θα το πω αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις :) Kαι επισης εγω εχω παει πισω μνημες μετα απο 6 χρονια και επειδη δεν υπηρχαν πλεον ιδιες με πιστωσαν με την τοτε τιμη αγορας τους.Δεν νομιζω οτι η πολιτικη των εγγυησεων οσο αφορα τις μνημες τουλαχιστον εξαρταται απο το καταστημα αλλα απο την ιδια την κατασκευαστρια εταιρια.Οσο για την EVGA που αναφερεις νομιζω και ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος 3 χρονια δινει και επεκταση στα 10(οχι σε ολα τα προιοντα της)εαν κανεις Register το προιον στο επισημο site.

Το είπα σαν παράδειγμα, έχω δει και g.skill με 3 χρόνια, με 5 και με lifetime ;)

Και δεν μιλάω για Ελλάδα.

Δημοσ.

Συμπληρώνω με επιπλέον στοιχεία. Αρχικά οι μνήμες Α1, Α2 ήταν corsair με lifetime warranty αγορασμένες από το πλαίσιο.

Όταν χάλασαν το πλαίσιο δε είχε τις ίδιες οπότε μου τις αντικατέστησαν με με δυο μάρκας teamgroup Β1, Β2. Δεν πρόσεξα τότε αν άλλαξαν οι όροι τις εγγύησης θεώρησα ότι εξακολοθούσε το lifetime, επίσης αν θυμάμαι καλά μου πρότειναν πιστωτικό αλλά εγώ ήθελα μνήμες.

Όταν πριν λίγο χάλασε η μια teamgroup έστω η Β1 μου έδωσαν μια καινούργια πάλι teamgroup έστω Γ1. Πρόσεξα επίσης ότι το χαρτί της αντικατάστασης έλεγε εγγύηση για τρία χρόνια κι όχι lifetime.

Τώρα έχω πάλι πρόβλημα και δεν ξέρω αν φταίει η Γ1 ή η Β2 που δεν είχε αλλαχτεί την πρώτη φορά.

I. Ρωτάω λοιπόν αν φταίει η Γ1 έχει τριετή ενώ αν είναι η Β2 έχει ακόμα lifetime?

II. Αν μου αλλάξουν την Γ1 θα αρχίσει από το μηδέν η τριετιά?

III. Αν μου αλλάξουν την Β2 τι εγγύηση θα μου δώσουν?

Κάτι μου λέει ότι οι teamgroup έχουν προβληματάκια οπότε αν μου δώσουν πάλι την ίδιες θα χρειαστώ σύντομα την εγγύηση!

• Moderators
Δημοσ.

Αρχικά για να έχεις τόσα προβλήματα κοίταξε μήπως η μητρική δίνει πολύ ρεύμα και για αυτό έχεις τόσα προβλήματα

Αν έχω καταλάβει σωστά δεν είχες αγοράσει σετακι με 2 μνήμες αλλά 2 ξεχωριστά στικ μνήμης?

Από την στιγμή που περνεις διαφορετικό προϊόν έχεις νέα εγγύηση ανάλογα τι λέει ο κατασκευαστής άσχετα την εγγύηση που είδε το παλιό προϊόν

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις συνοψίζω:

Όσον αφορά τη lifetime εγγύηση θα έπρεπε να επιμείνω με αντικατάσταση πάλι με corsair, αφού δέχτηκα άλλο προϊόν θα πρέπει να δεχτώ και την αντίστοιχη εγγύηση του.

Όσον αφορά τις βλάβες θα τσεκάρω από το bios τι ρεύμα δίνει στις μνήμες και αν με παίρνει θα το κατεβάσω λίγο. Εναλλακτικά μπορεί να δοκιμάσω και διαφορετικά σλοτς μήπως είναι εκεί το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...