Konstantinio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εχω παρει σωληνες pvc 10/16mm και ειναι σχεδον αδυνατον να μπουνε στο fitting! Καμια βοηθεια;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τι fitting έχεις? Τι σωλήνα πήρες? (μάρκες)
Konstantinio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τι fitting έχεις? Τι σωλήνα πήρες? (μάρκες) https://www.ekwb.com/shop/ek-acf-fitting-10-16mm-black-2 ο σωληνας ειναι primochill
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Λογικά πρέπει να μπει σφινωτα, δεν μπαίνει καθόλου στο ασημένιο? Η δεν μπορείς να βιδώσεις το δακτυλίδι? Υπόψη επειδή οι primochill κανονικά οι διαστάσεις είναι σε ίντσες η μετάφραση σε χιλιοστά γίνεται κατά προσέγγιση πρακτικά εσωτερική διάμετρο οι primochill έχουν 9,7 παρόλα αυτά με λίγο ζόρι έπρεπε να μπαίνει κανονικά
Konstantinio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Λογικά πρέπει να μπει σφινωτα, δεν μπαίνει καθόλου στο ασημένιο? Η δεν μπορείς να βιδώσεις το δακτυλίδι? Υπόψη επειδή οι primochill κανονικά οι διαστάσεις είναι σε ίντσες η μετάφραση σε χιλιοστά γίνεται κατά προσέγγιση πρακτικά εσωτερική διάμετρο οι primochill έχουν 9,7 παρόλα αυτά με λίγο ζόρι έπρεπε να μπαίνει κανονικά μπαινει με μεγαλη δυσκολια στο ασημενιο με στριψιμο αρκετο!! στην αλλη πλευμα δεν θα καταφερω να το βαλω ποτε! μου ειπαν να τον βαλω σε ζεστο νερο θα κανει δουλεια αυτο?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ναι κανονικά δύσκολα πρέπει να εφαρμόσει στο βιδωμα δεν χρειάζεται να τερματίσει
Konstantinio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ναι κανονικά δύσκολα πρέπει να εφαρμόσει στο βιδωμα δεν χρειάζεται να τερματίσει θελει στριψιμο για να μπει ο σωληνας εννοω μεσα στο fitting! δεν εχω φτασει στο βιδωμα του fitting!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Λογικό είναι ν; το μπαίνει δύσκολα αν έμπαινε εύκολα δεν θα σφραγίζε καλά και ίσως να είδες κάποια διαροή
Konstantinio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Λογικό είναι ν; το μπαίνει δύσκολα αν έμπαινε εύκολα δεν θα σφραγίζε καλά και ίσως να είδες κάποια διαροή απλα φοβαμε αν βαλω τοσο δυναμη στο cpu block μην κανω καμια ζημια!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 απλα φοβαμε αν βαλω τοσο δυναμη στο cpu block μην κανω καμια ζημια! Aν προσπαθεις να βαλεις το σωληνα στο ρακορ στον αερα ειναι πιο δυσκολο, δοκιμασε να το βιδωσεις καπου (ψυγειο πχ )και να βαλεις σωληνα , Ναι το ζεστο νερο μπορει να βοηθησει αλλα με μετρο
Konstantinio Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Aν προσπαθεις να βαλεις το σωληνα στο ρακορ στον αερα ειναι πιο δυσκολο, δοκιμασε να το βιδωσεις καπου (ψυγειο πχ )και να βαλεις σωληνα , Ναι το ζεστο νερο μπορει να βοηθησει αλλα με μετρο οκ θα το δοκιμασω!
Stathis85 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Και εγώ 10/16 χρησιμοποιώ. Απλα πήρα μια πένσα χωρίς μυτερές άκρες που χώραγε στον σωλήνα και έτσι τους άνοιξα στις άκρες και χώρεσαν άνετα. Θέλει λίγο δύναμη όμως 1
Konstantinio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Και εγώ 10/16 χρησιμοποιώ. Απλα πήρα μια πένσα χωρίς μυτερές άκρες που χώραγε στον σωλήνα και έτσι τους άνοιξα στις άκρες και χώρεσαν άνετα. Θέλει λίγο δύναμη όμως ευχαριστω πολυ! το εκανα οπως ειπες και μπαιναν μια χαρα!
kospit Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 ευχαριστω πολυ! το εκανα οπως ειπες και μπαιναν μια χαρα! Και με λίγο σάλιο.. χαχα
Konstantinio Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Και εγώ 10/16 χρησιμοποιώ. Απλα πήρα μια πένσα χωρίς μυτερές άκρες που χώραγε στον σωλήνα και έτσι τους άνοιξα στις άκρες και χώρεσαν άνετα. Θέλει λίγο δύναμη όμως Να σε ρωτησω κατι αν γνωριζεις? Τα fittings τις πρωτες μερες σου χαλαρωναν και θελαν κιαλο σφιξιμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα