johnyb98 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Θέλω να κάνω συντονισμό των καναλιών σε τηλεόραση SAMSUNG 5 series 5100 class 40. Ο συντονισμός γίνεται κανονικά:βρίσκει όλα τα κανάλια. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν πιάνει τα κανάλια ΕΡΤ. Γιατί γίνεται αυτό; Πώς πορώ να το κάνω; Έχω κοιτάξει καί εδώ, και τα κάνω όλα σωστά. Στην σάρωση, βάζω ψηφιακό και αναλογικό. Η κεραία είναι μία απλή κεραία ταράτσας, με το καλώδιο να το έχω συνδέσει στην τηλεόραση. Κοίταξα καί το e-manual που έχει η τηλεόραση, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μέχρι χθες που την άλλαξα, στην ίδια θέση, όπου είχα άλλη τηλεόραση με τον εξωτερικό αποκωδικοποιητή OSIO για digea, τα έπιανε όλα. Εξωτερικός στην παλιά, διότι, αυτή η τηλεόραση που αντικατέστησα ήταν μουσείο. Επίσης, στην ίδια πολυκατοικία, σε άλλο διαμέρισμα, αυτή τη στιγμή τα πιάνει και πάλι όλα. Καί της ΕΡΤ.
NemeSis1990 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 τι να το κανεις το συριζα τβ? σκουπιδοκαναλο
johnyb98 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Έβαλα και πάλι τον osio να ελέγξω. Ούτε και με τον osio τα έπιανε. Μου έδωσε λάθος πληροφορίες ο κάτοχος της παλιάς TV που πήγα να βοηθήσω. Έπρεπε να ελέγξω ο ίδιος. Sorry για την αναστάτωση...
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το μπουκέτο καναλιών που εμπεριέχει τα κρατικά εχει πιο αδύναμο σήμα εκπομπής σε σχεση με το μπουκέτο που εμπεριέχει άλλα καναλια (mega, ant1, κλπ). Αυτό εχει σαν αποτελεσμα να μην πιάνει το απαιτούμενο κατώφλι και να μην μπορείς να δεις τα καναλια. Σε αντιστοιχία με την παλιά αναλογική τεχνολογία, αν 'επιανες τα καναλια θα είχαν πάρα πολύ χιόνι. Λύσεις με τυχαία σειρα : Η εγκατάσταση σου (κεραία, καλώδια, πρίζες) θέλουν συντήρηση Θες προενισχυτη ιστου και ενισχυτή σήματος Χρησιμοποιείς αλλο δέκτη, πιο ευαίσθητο Βλέπεις τα καναλια μεσω android tv box και kodi
graphist83 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε στο μενου του OSIO στο χειροκινητο συντονισμο και βαλε στην συχνοτητα το καναλι 21. Δες τις μπαρες σηματος και ποιοτητας και ανεφερε τιμες %
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα