exor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 ο αλλος λεει μα να συγκρατει ολοκληρο πλοιο ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ο ιστος εχει δομικη ισχυ μεγαλυτερη απο το ατσαλι αντε
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 ο αλλος λεει μα να συγκρατει ολοκληρο πλοιο ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ο ιστος εχει δομικη ισχυ μεγαλυτερη απο το ατσαλι αντε Ευγένεια αδελφέ.
bazzil Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ενω οτι πεταει ιστο και εχει υπερδυναμεις ειναι οκ ε? Υπερ ήρωας είναι κάτι πρέπει να κάνει. Μεταλλάχτηκε απο το τσίμπημα και απέκτησε αδένες έκκρισης αναρωτιέμαι αν στο spiderman 2 σχολίασες ότι σταμάτησε τρένο με τον ιστό... just sayin... Έτοιμος ήμουν αλλα είπα ας το αφήσω. Μα, τον βοήθησε ο Iron Man, δεν είδες; Δεν μπορούσε μόνος του ο Spidey. Απ την μια μερια. Απο την άλλη; Διόρθωση. Εχει μαγνητικούς προωθητήρες ο αλλος λεει μα να συγκρατει ολοκληρο πλοιο ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ο ιστος εχει δομικη ισχυ μεγαλυτερη απο το ατσαλι αντε Εσύ φτύσε τα μπούτια σου και κάνε τσουλήθρα. Σε συγκεκριμένη διάμετρο με αντοχή στην κρούση και όχι για έλκυση φορτίου
s3v3r0us Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μαρέσει ο νέος ρόλος του Spider Man. Δεν έχω διαβάσει όμως κόμικ, στο κόμικ παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ο iron man?
Atropos28 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αυτό με το πλοίο και τον ιστό παιδιά γίνεται, σιγά το δύσκολο. 1
kostool13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ο αλλος λεει μα να συγκρατει ολοκληρο πλοιο ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ο ιστος εχει δομικη ισχυ μεγαλυτερη απο το ατσαλι αντε Δε νομίζω ότι αμφισβήτησε την αντοχή του ιστού, αλλά του spidey... Σε strength είναι σε σχετικά χαμηλά επίπεδα για superhuman, γύρω στους 25 τόνους... Να κάνει peck-deck με δυο μισά κρουαζιερόπλοιου λίγο δύσκολο... 1
SIP1995 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Meh...χίλιες φορές το The Amazing ή ακόμα καλύτερα τα πρώτα 3. 3
bazzil Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δε νομίζω ότι αμφισβήτησε την αντοχή του ιστού, αλλά του spidey... Σε strength είναι σε σχετικά χαμηλά επίπεδα για superhuman, γύρω στους 25 τόνους... Να κάνει peck-deck με δυο μισά κρουαζιερόπλοιου λίγο δύσκολο... Πέραν αυτού, ένα πλοίο που σχίζετε στη μέση κατα το διαμήκη άξονα με όλα τα στεγανά εκτεθειμένα στη θάλασσα έπρεπε να βουλιάξει σε δευτερόλεπτα.
Rafael7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μόνο σε μένα δεν αρέσει η στολή που φοράει ο Spider man ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα