voltmod Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Η Marvel αναμφισβήτητα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένη που έχει επιτέλους τον Spider-Man στο κινηματογραφικό της σύμπαν (τα αποκλειστικά δικαιώματα κατείχε η Sony Pictures). Στο νέο τρέιλερ της επερχόμενης κινηματογραφικής ταινίας Spider-Man: Homecoming έχουμε την ευκαιρία να δούμε για περισσότερο χρόνο τον Michael Keaton στον ρόλο του Vulture, αλλά και αρκετές αναφορές στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Όπως θα διαπιστώσετε, το τρέιλερ φαίνεται να στηρίζεται αρκετά, περισσότερο από ότι το πρώτο, στον Tony Stark (Robert Downey Jr.) που όπως είναι γνωστό είναι ο Iron Man. O τελευταίος έχει ηγετικό ρόλο στους Avengers (τουλάχιστον… σε ότι έχει απομείνει από αυτούς) και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει αναλάβει ρόλο δασκάλου ή μέντορα στην σχέση που σχηματίζεται με τον νεαρό Spider-Man (Tom Holland). Η ταινία Spider-Man: Homecoming θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουλίου του 2017. Site: Gizmodo Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
bazzil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ε όχι ρε παιδιά να συγκρατεί και ολόκληρο πλοίο με τον ιστό 1
LongTom Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ε όχι ρε παιδιά να συγκρατεί και ολόκληρο πλοίο με τον ιστό Αυτό σε πείραξε σε μια ταινία...με υπερήρωες; 26
gokuthelegend Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εμένα μου αρέσει πάντως που ο RDJ είχε πει ότι μετά τον Iron Man 3 δεν θα ξαναπαίξει τον Iron Man σε άλλες ταινίες. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εμένα μου αρέσει πάντως που ο RDJ είχε πει ότι μετά τον Iron Man 3 δεν θα ξαναπαίξει τον Iron Man σε άλλες ταινίες. Νομίζω πως είχε ειπωθεί ότι δεν θα ξαναδούμε stand alone Iron Man movie. 12
Zergoulini Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ε όχι ρε παιδιά να συγκρατεί και ολόκληρο πλοίο με τον ιστό Ενω οτι πεταει ιστο και εχει υπερδυναμεις ειναι οκ ε? 2
tempes Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αυτό που σε κάθε ταινία φαντασίας με υπερηρωες εμφανίζονται καμία δεκαριά από αυτούς, ενω κανονικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, σαν να εχει παραγίνει τελευταία 3
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 δεν παμε καλα. κατι παιχθηκε παρασκηνιακα και εκει που ηταν να βγει Spider-Man τριλογια, η οποια θα ηταν μερος της MCU, τωρα βγηκε το πρωην αφεντικο της Sony και δηλωσε οτι το Homecoming θα ειναι η μοναδικη συνεργασια Marvel Studios-Sony. μετα απο αυτην, η Marvel θα φυγει και θα μεινει η Sony μονη της να χτισει το δικο της μοιραζομενο κινηματογραφικο συμπαν γυρω απο τον Spider-Man, ηδη ανακοινωσε ταινια με πρωταγωνιστη τον Venom. Site: Spider-ManTo Exit MCU Following Spider-Man: Homecoming Sequel τι στο καλο συνεβη; 4
Piterakos83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ε όχι ρε παιδιά να συγκρατεί και ολόκληρο πλοίο με τον ιστό αναρωτιέμαι αν στο spiderman 2 σχολίασες ότι σταμάτησε τρένο με τον ιστό... just sayin... 4
stryder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αν και έχω την αίσθηση ότι το συμβάν με το πλοίο που κάποια παιδιά ανέφεραν παραπάνω είναι ατόφια αντιγραφή παρόμοιας σκηνής με το τραίνο από το spiderman 2 του Sam Raimi , γενικά φαίνεται ενδιαφέρουσα προσθήκη στο cinematic universe της Marvel. Aν και να πω την αλήθεια δεν μου κάθεται πολύ καλά όλο το σκηνικό που φτιάχνουν για την ταινία, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια ταινία με έκανε να φάω τα λόγια μου. Θα δούμε σε λίγους μήνες
stryder Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εμένα μου αρέσει πάντως που ο RDJ είχε πει ότι μετά τον Iron Man 3 δεν θα ξαναπαίξει τον Iron Man σε άλλες ταινίες. Είναι πάρα πολύ γλυκά τα $$$$$$ για να πει φεύγω 1
butters Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Επικό σχόλιο στο Youtube, που δείχνει πόσο προβλέψιμες είναι οι ταινίες της Marvel: here's the plot for you -tony sees a internet video -calls peter and gives him the suit -peter tries to be a hero and fucks up. Tony has to come and save them -tony takes away the suit -peter regrets. - villians plan to destroy the city. peter's crush and her friends are trapped in the plan. peter goes to save them - then seeing this tony gives him suit and both defeat the villians Ωραίο ότι ο Keaton μετά τους Batman, Birdman θα κάνει πάλι έναν τύπο με φτερά 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αυτό που σε κάθε ταινία φαντασίας με υπερηρωες εμφανίζονται καμία δεκαριά από αυτούς, ενω κανονικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, σαν να εχει παραγίνει τελευταία Εννοείς ότι δεν έχει σχέση ο Spidey με τον Iron Man?
foxgre Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αυτό που σε κάθε ταινία φαντασίας με υπερηρωες εμφανίζονται καμία δεκαριά από αυτούς, ενω κανονικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, σαν να εχει παραγίνει τελευταία Έχεις διαβάσει ποτέ σου κόμικ της Marvel? 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα