TETRIS 1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ all in one. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2ΚΟΜΑΤΙΑ 1=Apple iMac 21.5" (i5 1.6GHz/8GB/1TB/HD Graphics 6000/OS X El Capitan) 2=Dell Inspiron 5459 Touch (I5-6400T/8GB/1TB/GeForce 930M/Windows 10) ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ,ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΑ 2 ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ Windows, & ean parv ΤΟΝ IMAC ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΕΞΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Windows (ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ) ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΝ APPLE ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΣΚΟ DND ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ DELL ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ,& ΛΙΓΟ ΚΟΛΗΜΑ ΟΘΟΝΗΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ & ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΝΩΜΕΣ ( ΜΕ ΤΑ 2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ Ο IMAC ΘΑ ΖΟΡΙΖΕΤΕ)
CheOnWeb Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 1. Κλείσε τα κεφαλαία. Χρησιμοποίησέ τα μόνο αν θέλεις, για κάποιον λόγο, να "φωνάξεις". 2. Μην αγοράσεις υπολογιστή χωρίς SSD δίσκο. 4
TETRIS 1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 (Εντάξει με τα καφαλαία,απλα γραφω πιο γρήγορα) Εχω αποφασισει Ανάμεσα σε αυτους του 2 να μο υπείτε.
Neg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 (Εντάξει με τα καφαλαία,απλα γραφω πιο γρήγορα) Εχω αποφασισει Ανάμεσα σε αυτους του 2 να μο υπείτε. Είναι θέμα προτίμησης λειτουργικού συστήματος και θέμα τσέπης, αλλά προς θεού μην πάρεις υπολογιστή δίχως SSD όπως είπε και ο Che παραπάνω. Τουλάχιστον πάρε αν πάρεις Mac με Fusion Drive. 3
onelonelystar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο να πάρεις κάποιος iMac και να τρέχει πάνω Windows. Και από όσα λες μάλλον τον iMac μόνο για φιγούρα θα σε καλύψει... οπότε βουρ για Dell. ++ για SSD 1
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αρχικα, μην παρεις υπολογιστη χωρις ssd. Τα 2 μηχανηματα δεν ειναι συγκρισιμα, ο iMac ειναι αισθητα υποδεεστερος: α) εχει οθονη 21.5" εναντι 24" του dell β) εχει αδυναμο διπυρηνο επεξεργαστη(μαλιστα ειναι μια γενια πισω) εναντι τετραπυρηνου επεξεργαστη του dell γ) εχει πιο αργη καρτα γραφικων δ) εχει αισθητα μικροτερη αντοχη στο χρονο και λογω των παραπανω Ο dell εχει νομιζω το πλεονεκτημα οτι μπορεις να βαλεις εκ των υστερων ssd χωρις να χανεται η εγγυηση(με κοστος γυρω στα 80€ βαζεις εναν 256gb ssd), για τον iMac νομιζω πρεπει να το πας σε επισημο σερβις που χρεωνει υπερβολικα. Ο iMac εχει το πλεονεκτημα οτι υπερτερει σχεδιαστικα. ------------------------------------- Οπως και να εχει, πρεπει να παρεις μηχανημα με ssd ή μηχανημα που αναβαθμιζεται ευκολα και φθηνα σε ssd δισκο. Για να καταλαβεις ποσο αργο θα ειναι ενα μηχανημα χωρις ssd και πως θα λαγκαρει σε απλες καθημερινες εργασιες, δες εδω αποσπασματα απο review του iMac 21" με τον αργο δισκο: http://www.theverge.com/2015/11/5/9670426/apple-imac-review-27-inch-5k-21-inch-4k-retina It’s 2015, and Apple somehow thinks it’s reasonable to put cheap 5400-rpm hard disks in these wondrous Retina machines (7200 rpm in the case of the 27-inch version). Everyone should stay far away from these configurations, otherwise your new Mac will feelnoticeably slow the moment you take it out of the box. Try opening even basic, everyday apps like Safari and Mail and you’ll be met with maddening delays. So consider the $100 Fusion Drive upgrade to be a mandatory one if you’re buying these machines. http://www.engadget.com/2015/10/13/apple-imac-review-2015-21-5-inch-4k/%C2%A0 If you're not careful, you also might end up with frustrating disk speeds.... I have just a traditional hard drive, one that spins at a modest 5,400 revolutions per minute. (Seriously, what year is this?) I routinely waited through a lengthy startup of around 47 seconds, with the machine taking seven seconds just to show the splash screen. http://www.macworld.com/article/2991920/hardware/imac-with-4k-retina-display-review-a-high-resolution-desktop-mac-for-the-masses.html The base storage configuration of the 4K iMac is a 1TB, 5400rpm hard drive. It’s been a few years since I regularly used a Mac with a spinning disk as its primary hard drive, and man, did it feel slow.Starting up was slow. Launching apps was slow. Everything... just... took... longer. It’s disconcerting to take a brand-new, top-of-its-line Mac out of the box and be disappointed by how sluggish it feels, but that’s what I experienced, and it’s pretty much down to that slow hard drive. 1
Neg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αν είναι να πάρεις Mac για να τρέχεις Windows, τότε πάρε τον Dell. 2
Ihavetheanswers Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Νομίζω στο Mac θέλει να τρέχει και Windows και το OS της Apple. 1
kgian Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 O mac τρέχει πολύ καλά τα windows αλλά ακόμα και ο 2011 21.5 ι5 imac μου με SSD είναι πολύ πιο γρήγορος απο αυτό το άθλιο μηχάνημα με τον διπύρηνο επεξεργαστή και τον μηχανικό δίσκο. 2
Neg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 O mac τρέχει πολύ καλά τα windows αλλά ακόμα και ο 2011 21.5 ι5 imac μου με SSD είναι πολύ πιο γρήγορος απο αυτό το άθλιο μηχάνημα με τον διπύρηνο επεξεργαστή και τον μηχανικό δίσκο. Δεν είναι δυνατόν το 2017 να πουλάνε ακόμη AIO δίχως SSD. Μία γνωστή μου πήρε πέρσι τον Retina 21,5 iMac με τα 3.1GHz Intel Iris Pro 6100 4K και ενώ σαν Hardware είναι άψογο σαν AIO, λόγω του HDD σέρνεται όταν ανοίγεις κάτι. 1
kgian Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δεν είναι δυνατόν το 2017 να πουλάνε ακόμη AIO υπολογιστές δίχως SSD. Μία γνωστή μου πήρε πέρσι τον Retina 21,5 iMac με τα 3.1GHz Intel Iris Pro 6100 4K και ενώ σαν Hardware είναι άψογο σαν AIO, λόγω του HDD σέρνεται όταν ανοίγεις κάτι. Edit: Fixed
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 O mac τρέχει πολύ καλά τα windows αλλά ακόμα και ο 2011 21.5 ι5 imac μου με SSD είναι πολύ πιο γρήγορος απο αυτό το άθλιο μηχάνημα με τον διπύρηνο επεξεργαστή και τον μηχανικό δίσκο. Δεν είναι δυνατόν το 2017 να πουλάνε ακόμη AIO δίχως SSD. Μία γνωστή μου πήρε πέρσι τον Retina 21,5 iMac με τα 3.1GHz Intel Iris Pro 6100 4K και ενώ σαν Hardware είναι άψογο σαν AIO, λόγω του HDD σέρνεται όταν ανοίγεις κάτι. Δεν είναι δυνατόν το 2017 να πουλάνε ακόμη AIO υπολογιστές δίχως SSD. Μία γνωστή μου πήρε πέρσι τον Retina 21,5 iMac με τα 3.1GHz Intel Iris Pro 6100 4K και ενώ σαν Hardware είναι άψογο σαν AIO, λόγω του HDD σέρνεται όταν ανοίγεις κάτι. Edit: Fixed Και δεν ειναι απλα μηχανικος δισκος, ειναι παναργος μηχανικος δισκος στις 5400 στροφες αντι για 7200 στροφες που εχουν συνηθως τα desktop.
Neg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Και δεν ειναι απλα μηχανικος δισκος, ειναι παναργος μηχανικος δισκος στις 5400 στροφες αντι για 7200 στροφες που εχουν συνηθως τα desktop. Είναι δίσκος 2,5άρης για Notebooks, ανεπίτρεπτο για τα σημερινά δεδομένα. 1700€ Ζητάνε και δεν είναι σε θέση να έχουν μέσα στην τιμή τουλάχιστον 256GB SSD 2
TETRIS 1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Νομίζω στο Mac θέλει να τρέχει και Windows και το OS της Apple. Πολυ σωστα ετσι θελω να το κανω
onelonelystar Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Ποιό πρόγραμμα θέλεις να τρέχεις στον Mac που δεν τρέχει σε Windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα