Thanasia82 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο εξής. Πρόσφατα χτυπησα κάποιον με το αυτοκίνητο στο προφυλακτήρα. Κάναμε δηλωση είχαμε ασφάλειες πήγε να το φτιάξει. Η ζημιά από ότι μου είπαν δεν ξεπερνάει τα 300ευρω. Τώρα στο μέλλον θα χρειαστεί να πλήρωσω εγώ κάποιο ποσό στην ασφάλεια? Κάτι με πόντους?η χάνω κάποια έκπτωση? Αν αλλάξω ασφαλιστική πάλι πληρώνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλημέρα μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο εξής. Πρόσφατα χτυπησα κάποιον με το αυτοκίνητο στο προφυλακτήρα. Κάναμε δηλωση είχαμε ασφάλειες πήγε να το φτιάξει. Η ζημιά από ότι μου είπαν δεν ξεπερνάει τα 300ευρω. Τώρα στο μέλλον θα χρειαστεί να πλήρωσω εγώ κάποιο ποσό στην ασφάλεια? Κάτι με πόντους?η χάνω κάποια έκπτωση? Αν αλλάξω ασφαλιστική πάλι πληρώνω? Για το αν πληρωσεις για το ατύχημα σιγουρα όχι . Για αυξηση ασφαλιστρου αν εχεις προστασια αυτυχηματος που οι πιο πολλες ασαφαλιστικες εχουν παλι δεν θα εχεις αυξηση ασφαλιστρου .Συνηθως είναι για δυο ατυχήματα τον χρονο αλλα να δεις το ασφαλιστηριο σου . Αν αλλαξεις ...δεν ξερω αλλα μαλλον ότι ισχυει και στην δικια σου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το πολύ να σου έρθει κάνα 10ρικο πάνω η επόμενη ασφάλεια, δεν είναι τίποτα. Μη φοβάσαι. Για αυτό έχουμε τις ασφάλειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το πολύ να σου έρθει κάνα 10ρικο πάνω η επόμενη ασφάλεια, δεν είναι τίποτα. Μη φοβάσαι. Για αυτό έχουμε τις ασφάλειες. Τοσο λιγο ή μηπως είναι 10% επι της αστικης ευθύνης αν υπαρξει αυξηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 H "προστασία Β/Μ" ισχύει κάτι χρόνια και συμπεριλαμβάνεται στα Ασφαλιστήρια των περισσοτέρων Εταιρειών.Αρα:1- Δεν πληρώνεις τίποτα για τη ζημιά, ούτε και δέχεσαι/διαπραγματεύεσαι με τον ζημιωθέντα τυχόν διαφορές2- Ουδεμία επιβάρυνση θα έχειςΑν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχεις τη κάλυψη, που θα μου φαινόταν απίθανο, η επιβάρυνση μια μονάδας του Malus είναι 10% επί των καθαρών ασφαλίστρων των βασικών καλύψεων. Αν τελικά "χρεωθείς" μονάδα, τότε σε όποια Εταιρεία και να πάς το B/M σε ακολουθεί (ΥΣΑΕ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 H "προστασία Β/Μ" ισχύει κάτι χρόνια και συμπεριλαμβάνεται στα Ασφαλιστήρια των περισσοτέρων Εταιρειών. Αρα: 1- Δεν πληρώνεις τίποτα για τη ζημιά, ούτε και δέχεσαι/διαπραγματεύεσαι με τον ζημιωθέντα τυχόν διαφορές 2- Ουδεμία επιβάρυνση θα έχεις Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχεις τη κάλυψη, που θα μου φαινόταν απίθανο, η επιβάρυνση μια μονάδας του Malus είναι 10% επί των καθαρών ασφαλίστρων των βασικών καλύψεων. Αν τελικά "χρεωθείς" μονάδα, τότε σε όποια Εταιρεία και να πάς το B/M σε ακολουθεί (ΥΣΑΕ). Αρα καλα τα ειπα αφου η υποχρεωτικη καλυψη ειναι η αστικης ευθυνης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Πάντως καποιες ονλαιν εταιρίες ζητάνε να μάθουν πόσες ζημιες είχες στη πενταετία. Φυσικά γίνεται και ο έλεγχος απο τα συστήματα τους, κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στις κανονικές οποτε αν είναι να έχεις κάποια επιβάρυνση λόγω ατυχήματος θα την εχεις οπουδήποτε και αν πας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα