Melissa_virus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Λοιπόν δούλευε αλλά μετά από πτώση τάσης σαλταρε. Δεν διαβάζει καν τους δίσκους, ούτε τους δίνει ρεύμα. Δεν ανάβουν τα λαμπάκια μπροστά. Τους έβγαλα και τους ξαναεβαλα. Ούτε στο bios φαίνονται. Υποθέτω ότι μήπως χάθηκαν ρυθμίσεις στο bios? Λόγο της διακοπής ρεύματος? Να κάηκε ή πλακέτα που μπαίνουν πάνω οι δίσκοι? Βάζω τις φωτό από το bios μήπως και δείτε τπτ στραβό που δεν το βλέπω εγώ. Όλες οι προτάσεις/ιδεες δεκτές. Ευχαριστω
IT chef Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 όλα παίζουν.. δοκιμάζεις δίσκους αλλού,δοκιμαζεις τροφοδοτικό,δοκιμάζεις κάρτα.
Melissa_virus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 το θέμα είναι που να τους δοκιμάσω . είναι SAS. Νιώθω τα χέρια μου δεμένα! έχω κάποιους HP servers εδώ οι περισσότεροι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. το θέμα είναι τι θα γίνει αν τον βάλω επάνω!σε έναν πρόσφατα, που του είχε χαλάσει ο ένας, εν λειτουργία έβγαλα τον προβληματικό και έβαλα καινούριο και ο λειτουργικός έγραψε το image του στον καινούριο. δεν ξέρω πως δουλεύουν τα εν λόγω μηχανήματα, δεν έχει εμπειρία στον τομέα αυτό.ο ένας που έχω εδώ πχ. αν δουλεύει κιόλας, hp και αυτός έχει sas ίδιου μεγέθους. άμα τον βάλω πάνω δεν ξέρω τι μπορεί να πάει να κάνει! αν τον βάλω πάνω στον δικό μας σερβερ που και αυτός παίρνει sas, HP είναι δεν ξέρω τι θα γίνει. τροφοδοτικό πάλι δεν έχω να δοκιμάσω . μια γκουμούτσα με περίεργα φις που συνδέονται πάνω στη μητρική κλπ.έτρεξα από στικάκι το δεν θυμάμαι πως το λένε - ultimate boot disk δοκίμασα 2,3 από ότι κολλούσε εκεί μέσα σε πρόγραμμα, δεν είχε και κάτι ποιο συγκεκριμένο. δίσκο δεν βλέπει κανένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα