LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ετσι μπραβο αντε σιγα σιγα να βγαινουν κινητα για αντρικα χερια.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μαθαινει απο τους καλυτερους η Huawei. Το προηγουμενο Honor με 4500 μπαταρια,το επομενο με 4000 μπαταρια γιατι....ετσι http://www.gsmarena.com/huawei_honor_note_8-8231.php
polux_x Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εχω καταντησει γραφικος αλλα σe πολλες μαρκες για την ελληνικη αγορα υπαρχει το προβλημα που λεγεται ARVATO. Υποσχονται να κανουν το παν να σου βγαλουν τη συσκευη εκτος εγγυησης για να μην την επισκευασουν.Σε βαθμο που οποιας εταιριας εχει το service/after sales, την εχω απορριψει.Σοβαρα τωρα,δεν ενοχλει κανεναν αυτο?
dBpanos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εχω καταντησει γραφικος αλλα σe πολλες μαρκες για την ελληνικη αγορα υπαρχει το προβλημα που λεγεται ARVATO. Υποσχονται να κανουν το παν να σου βγαλουν τη συσκευη εκτος εγγυησης για να μην την επισκευασουν.Σε βαθμο που οποιας εταιριας εχει το service/after sales, την εχω απορριψει.Σοβαρα τωρα,δεν ενοχλει κανεναν αυτο? Γίνεται δουλίτσα και γι'αυτό...
gnsX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 4 τέτοια σε σειρά στο χωράφι κάνουν ένα αξιοπρεπές φωτοβολταϊκό. Πάντα τέτοια! 4
notist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Τελικά ποιο πολύ τρολάρισμα πέφτει στις ειδήσεις παρά στο μπλα-μπλα χαχα 1
Black Demis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Γίνεται δουλίτσα και γι'αυτό... αντε μπας και δούμε άσπρη μέρα (αν και με huawei άκρος σπάνια χρειάζεται service αλλά και πάλι με φόβο την αρβατο πάντα είσαι)
gdriver Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 όσο είδαμε στην ελλάδα το honor note 8 άλλο τόσο θα δούμε και αυτό.
Chrisigia Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά αυτό δε χωράει στα χέρια μου και είναι πιο μεγάλο απ' το κεφάλι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα