Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οσοι λετε πως μοιαζει με το..... μαλλον δεν παρακολουθητε την πορεια της huawei στο βαθος του χρονου. Το σχεδιο αυτο ειναι κλασικο huawei που ηρθε "το" και το αντεγραψε γιατι οταν η Huawei ειχε δυο καμερες "το" παραμυθιαζε τον κοσμο.

• Like 1
Δημοσ.

Tablet*

Καλά μην υπερβάλουμε κιόλας, ξεχάσατε το παρακάτω; :P

https://www.youtube.com/watch?v=D612nZUix64

Οσοι λετε πως μοιαζει με το..... μαλλον δεν παρακολουθητε την πορεια της huawei στο βαθος του χρονου. Το σχεδιο αυτο ειναι κλασικο huawei που ηρθε "το" και το αντεγραψε γιατι οταν η Huawei ειχε δυο καμερες "το" παραμυθιαζε τον κοσμο.

Ήταν τρολιάρικο το σχόλιο :P

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το note 8 αν δεν το δουλεψεις δεν καταλαβαινεις τι κινηταρα ειναιτωρα το μεγεθος τι να κανουμε μετραει...εδω ...ομως

• Like 1
Δημοσ.

Δείτε λίγο την πλάτη του Huawei x2 και του Ρ6 με τις στρογγυλες γωνίες και την κάμερα και το φλας πάνω αριστερά για να δείτε ποιος αντέγραψε ποιον. Καλά τα λέει ο φίλος από πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

δε θα πω οτι μοιαζει με το iphone 6 που εχω απλα θα μεινω στο οτι απο νεα σχεδια παπαλα

Δημοσ.

Άν και η διάσταση της οθόνης θα μπορούσε να είναι λίγο μικρότερη, σχεδιαστικά είναι απαίσιο και ακαλαίσθητο.

Δημοσ.

Δείτε λίγο την πλάτη του Huawei x2 και του Ρ6 με τις στρογγυλες γωνίες και την κάμερα και το φλας πάνω αριστερά για να δείτε ποιος αντέγραψε ποιον. Καλά τα λέει ο φίλος από πάνω.

Είπα να το ξεκινήσω στα αστεία αλλά κοίτα τι μου κάνεις τώρα... το P6 ??

Huawei-Ascend-P6-Screen1.jpg

iPhone-4-stainless-steel-bezel-bottom-le

• Like 3
Δημοσ.

Καλά είναι σοβαροί; εν ετει 2017 και βγάζουν τέτοιο κινητό; αυτές τις ίντσες τις είχα το 2012... :P

Εγώ θέλω 50 ίντσες, εκεί είναι το μέλλον.

• Like 2
Δημοσ.

γιατι οταν η Huawei ειχε δυο καμερες "το" παραμυθιαζε τον κοσμο.

https://www.engadget.com/2016/09/13/dual-camera-phones-gallery/#gallery=428951&slide=4053547&index=0

Δηλαδή σύμφωνα με το link που παραθέτω και τη λογική σου, η Huawei παραμύθιαζε τον κόσμο όταν άλλοι είχαν ήδη dual cameras στα κινητά τους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...