Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξης πρωτοφανές πρόβλημα τον τελευταίο καιρό και δυστυχώς δεν ξέρω πού πρέπει να το κατατάξω γιατί ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πού μπορεί να οφείλεται. Όποιες προτάσεις, δεκτές

To pc μπαινει σε ακυρες στιγμες σε κατι που μοιαζει με sleep mode αν και δεν ειναι. Ειτε παιζω παιχνιδι ειτε βλεπω βιντεο ειτε δεν κανω τιποτα ειτε ειμαι στο bios ειτε απλα γραφω κατι, η οθονη σβηνει (οπως οταν κανουμε τερματισμο) το pc εξακολουθει να δουλευει και το κουμπακι της τροφοδοσιας (οχι του δισκου ουτε της οθονης) αναβοσβηνει. Μιλαω για το κουμπι που ανοιγουμε τον υπολογιστη.

Καθως με διαβεβαιωσαν οτι δεν ειναι θεμα CPU εκανα μια βεβιασμενη κινηση και πηρα καινουρια μητρικη. Το προβλημα δε λυθηκε. Εχω κανει format - παλι τα ιδια. Ειχα στειλει προ μηνων την καρτα γραφικων για RMA και μου την εστειλαν πισω γιατι δουλευει αψογα. Το τροφοδοτικο μου ειναι Seasonic Gold 750W σχετικα καινουριο. Η GPU ειναι η 970.

Εχω 4 dimm Ram συνολο 8 gb. Δοκιμασα να παιξω μονο με τα 2. Προβλημα. Με τα αλλα 2. Παλι προβλημα.

Η κατασταση ειναι απελπιστικη. Ευχαριστώ εκ των προτερων για την οποια προταση!

Δημοσ.

Θερμοκρασία CPU τσέκαρες? Ρίξε σπρέι contact cleaner(αν δεν έχεις ρίξε αντισκωριακό) στα κουμπιά on-off και reset και αν έχεις δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό, επίσης αν η μητική σου έχει onboard κάρτα γραφικών άσε αυτήν μόνο για δοκιμή. Δεδομένου ότι μπαίνει σε αυτή την κατάσταση και όταν είσαι στο bios δεν έχεις πρόβλημα με το λειτουργικό σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...