cobain_7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια. Προσφατα εκανα μια αναβαθμιση (καθαρη εγκατασταση) απο Linux Mint 17 32bit "Qiana" σε 18 64bit "Sarah". Στην εκδοση 17 δεν ειχα κανενα προβλημα απλα πηγα στην 18 και σε 64bit κυριως λογω Skype που πλεον βγαινει σε 64bit εκδοση και η παλια δεν υποστηριζεται και μιας και βλεπω πως σιγα σιγα ολα πανε προς τα 64bit. Ολα καλα και ωραια με την 18 και δεν εχω κανενα θεμα μεχρι στιγμης, εκτος απο ενα. Με τον file manager Nemo. Οταν πηγαινω να ανοιξω κανενα καταλογο με πολλα αρχεια και υποφακελους, 6 φορες στις 10 θα κλεισει εντελως, σαν να το εκλεισα εγω. Αυτο συμβαινει και οταν βλεπω τον εσωτερικο δισκο που εχω στο laptop, οσο και σε εξωτερικο 2ΤΒ που εχω ταινιες, μουσικη κλπ. Ποτε δεν μου κλεινει στον καταλογο home φερ ειπην που ειναι ο κυριος μου καταλογος η σε υποκαταλογους που περιεχουν λιγα μεσα, αλλα οταν μπω στον καταλογο audio που εχω με καμια 200αρια φακελους, εκει αν μπω μεσα εξω σε κανα δυο, θα κλεισει ο Νemo αυτοματα και χωρις καμια προειδοποιηση. Δεν ξερω αν ειναι θεμα bug η εχει να κανει καποια ασυμβατοτητα με το συστημα που εχω. Το laptop που χρησιμοποιω ειναι ενα Acer Aspire 756 με: 1007u επεξεργαστη 4GB RAM DDR3 Intel HD integrated graphics 500GB HGST δισκο στις 7200rpm 3x USB 2.0 θυρες Περα απο αυτο το θεμα του Νemo, η μονη διαφορα που εχω διαπιστωσει σε σχεση με την 32bit 17 εκδοση, ειναι πως ο ανεμιστηρας δουλευει λιγο παραπανω και εχω ελαχιστη μειωση στο θεμα μπαταριας απο αυτο. Υποθετω πως με τα 64bit ενεργοποιειται περισσοτερο ο επεξεργαστης? Απλη υποθεση ειναι αυτη που κανω. Με την προηγουμενη εκδοση ο ανεμιστηρας ισα ισα που ενεργοποιουνταν, σχεδον καθολου μπορω να πω. Ολα τα αλλα ειναι rock steady και δεν εχω το παραμικρο προβλημα, ακομα δεν εχω ουτε καν video tearing και δεν εχω εγκαταστησει κανενα driver - οτι βρηκε το Mint 18 εχω και λειτουργουν ολα αψογα. Δεν εχω κανει κανενα update μεχρι στιγμης. Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια παιδια. EDIT: Εγινε update αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2017 από cobain_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 E,κάνε τα Update πρώτα,και μετά βλέπουμε αν υπάρχει πρόβλημα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εκανα τα updates και την τελευταια μιση ωρα δοκιμαζα να δω αν εχει αλαξει κατι. Το ιδιο προβλημα παραμενει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ανοιξε τον nemo απο το τερματικο και δες τι σφαλμα βγαζει εκει οταν κλεινει απο μονος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ανοιξα το Nemo με sudo απο terminal, και εδω ειναι οτι εβγαλε πριν κλεισει αυτοματα και παλι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αν και κανονικα θελει χωρις sudo, δοκιμασε να κλεισεις τα thumbnails στον nemo και δες αν στο κανει παλι. Τα 3-4 μηνυματα απο ολο το κατεβατο λενε οτι δεν μπορει να κανει thumbnails σε συγκεκριμενα mp3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Το ιδιο προβλημα παραμενει. Δοκιμασα με απενεργοποιηση τα thumbnails στο Nemo, και μετα απο λιγο εκλεινε και παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δοκιμασες χωρις sudo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cobain_7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ναι, δεν βγαζει καν μυνημα λαθους γιατι απο terminal με το που δινω nemo, ανοιγει τον file manager ενω στο terminal ξαναπηγαινει σε prompt, οτι εχει εκτελεστει δηλαδη η εντολη. Παντως και χωρις sudo το ιδιο προβλημα εχω ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IT chef Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μιας και είναι φρέσκια η εγκατάσταση,προφανώς κάτι δεν εγκαταστάθηκε σωστά,ή είχε πρόβλημα το αρχείο ήδη. Από το να μπλέξεις με troubleshoot(εκτός αν θες,άλλο θέμα),δοκίμασε μια εκ νέου εγκατάσταση,ή/και μια άλλη διανομή με άλλο file manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα