inoel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Γεια σας. Ηθελα αν ρωτησω για ενα προβλημα που εχω.Η συνδεση μου ειναι της vodafone στα 24 mbps.Ειμαι σε ενα διωροφο σπιτι 120 τ.μ.Στον κατω ορορφο οπου εινια το ρουτερ,το σημα ειναι ικανοποιητικο.Ομως σε ενα δωματιακι μικρο δεν πιανει αρκετα το wifi. Το προβλημα ειναι στον πανω οροφο,οπου υπαρχουν 3 δωματια και το σημα ειναι πολυ ασθενες.Αν θελω να δω youtube για παραδειγμα,κολλαει συνεχως... Πηρα την τεχνικη υποστηριξη και μου ειπαν να αλλαξω καναλι στο ρουτερ.Το εκανα στην τυχη(γιατιτο app wifi analyzer που μου προτειναν να κατεβασω και να βρω ελευθερο καναλι δεν με βοηθησε)αλλα το προβλημα παραμενει. Μπορει καποιος να μου προτεινει απο προσωπικη εμπειρια του κατι,αναμεσα σε: καινουργιο after market router,wifi extender ή repeater(ποια ειναι η διαφορα δεν ξερω)?Το ρουτερ της εταιριας ειναι technicolor. Ευχαριστω.
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το router δεν το πειράζεις. Επισης δεν αγοράζεις repeater/extender για διάφορους λόγους Θα πας να πάρεις ενα ζευγαρι powerlines που το ένα θα ειναι και wifi και θα βρεις την υγεια σου Ενδεικτικά : http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500-wifi-powerline-extender-starter-kit-p-PER.612575 Για το τι ειναι και πως δουλευει το powerline, google it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα