koumos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από ψάξιμο στο forum είδα ότι δεν υπάρχει κάποιο φορουμ που να αναλύουμε smart bulbs, συνδεσιμότητες, προβλήματα και γενικότερα εντυπώσεις. Μιας και αρχίζουν και γίνονται σιγα σιγα δημοφιλείς είπα να το αρχίσω...παραθέτοντας ένα δικό μου πρόβλημα. Είμαι κάτοχος της LiFx Original Site: Lifx εδώ και 2-3 χρόνια. Ενώ στην αρχή δούλευε αψογα, σιγα σιγα αρχίζει και μου κάνει νερά. Ανοίγω το ios app σε IPhone 7 και περνάει κανένα 2λεπτο να καταλάβει σε τι status βρίσκεται η λάμπα. Δίνω εντολή για άλλαγή χρώματος ή για να την κλείσω και πάλι περνάει αρκετή ώρα...και φυσικα υπαρχει περίπτωση να μην ανταποκριθεί καν. Μπορεί να φταιει αυτό το buggy app...μπορει και η λάμπα η ιδια...αγνωστο! Επίσης λείπει η υποστηριξη Homekit της Apple ενώ ο ανταγωνισμος το υποστηρίζει (πχ Philips Hue).Αυτό με οδηγεί να πιστέψω φυσικά ότι δεν αξιζε τελικά τα 90 ευρώ που είχα δώσει για την μία λάμπα...Κανένας άλλος πορόμοιες εντυπώσεις από Lifx?
Neg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγώ είμαι κάτοχος των Avea της Elgato, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος καθώς λειτουργούν εδώ και ένα χρόνο άψογα, αρνητικό? Δεν υπάρχει συμβατότητα με Homekit αλλά για τα 19€/λάμπα (σε έκτπωση) που έδωσα δεν έχω παράπονο. Έχω και κάτι άλλες λάμπες της S'Luce με χειρηστίριο αλλά δεν είναι όσο καλές είναι αυτές της Avea και τις πλήρωσα και παραπάνω. Αυτό που με εντηπωσίασε στις Avea είναι ότι για τα λεφτά τους προσφέρουν iOS App και όμορφα εφέ.
naive Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Παρέλαβα σήμερα τη yeelight της xiaomi. Λειτουργεί εντελώς αυτόνομα με άμεση ανταπόκριση και πολλές δυνατότητες ρύθμισης. Δεν ξέρω από αντοχή τι θα κάνει, πάντως την παρακολούθησα και δεν ζεσταίνεται πολύ. Νομίζω εκπληκτικό vfm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα