deligkos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ακολουθώντας τη συνήθη πρακτική αντιγραφής νέων λειτουργιών που θεωρεί αρκετά ενδιαφέρουσες, το Facebook αυτή τη φορά αποφάσισε να «δανειστεί» για το Messenger την κοινοποίηση θέσης, που πριν από λίγες ημέρες εγκαινίασαν τα Google Maps. Το νέο χαρακτηριστικό θα γίνει σύντομα διαθέσιμο παγκοσμίως, στις εφαρμογές του Messenger για Android και iOS, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιράζονται με τις επαφές τους το γεωγραφικό τους στίγμα. Η κοινοποίηση μπορεί να γίνει είτε σε μία συγκεκριμένη επαφή είτε σε μία ομάδα, ενώ η θέση θα προβάλλεται σε έναν ψηφιακό χάρτη για μία ώρα. Ένα ρολόι σε αντίστροφη μέτρηση, θα δείχνει πόσο χρονικό διάστημα έχει απομείνει. Επίσης, τόσο ο χρήστης όσο και οι επαφές του θα μπορούν να δουν τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξής του στον προορισμό του με αυτοκίνητο. Κάθε χρήστης θα έχει επίσης τη δυνατότητα να μοιρασθεί τη στατική του θέση, χωρίς δηλαδή οι επαφές να παρακολουθούν στη συνέχεια τη διαδρομή του. Site: Gsmarena
Neg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Από τότε που έσβησα το Facebook άλλαξε η ζωή μου ριζικά, όλα είναι πλέον διαφορετικά. Ζούσα σε έναν εικονικό κόσμο πλασμένο από το Facebook. Τώρα πια έχω πραγματικούς φίλους, κοινωνικές επαφές στον πραγματικό κόσμο, έναν κόσμο λαμπερό. Ξεκίνησα και Yoga τεράστια διαφορά πλέον έχασα 20 κιλά με την γυμναστική και την Yoga και δοκίμασα και την Vegan διατροφή. Τώρα που έχω περισσότερο χρόνο έχω γραφτεί και στους οικολόγους και όλοι μαζί κάνουμε Vegan συμπόσια μια φορά την βδομάδα, συζητάμε γελάμε. Κάτι που δεν πρόκειται να βρει κανείς στον εικονικό αυτό κόσμο, σας συμβουλεύω να διαγράψετε και εσείς το Facebook και θα δείτε την διαφορά από την πρώτη μέρα! 13
KnightRider Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Γιατί να πρέπει να δείξουμε τον χάρτη με GPS το που είμαστε απο την στιγμή που λεμε στον άλλον το που είμαστε πριν συναντηθούμε με κάποιον ???? Τι σκ@τά λογική είναι αυτή τώρα ???? Πολύ παρακολούθηση 1
xrhstos1974 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εντάξει ρε παιδιά άμα θέλουμε το κάνουμε. Δεν είπε κανείς να το κάνουμε με το ζόρι.
KnightRider Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εντάξει ρε παιδιά άμα θέλουμε το κάνουμε. Δεν είπε κανείς να το κάνουμε με το ζόρι. Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι ότι δίνεται η δυνατότητα αυτή ώστε η παρακολούθηση να γίνει πιο εύκολη + που τα 15 χρονα δεν το σκεφτονται αυτό ε και θα πατανε συνεχεια για να δειχνουν το που βρισκονται. 2
Hatsos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Γελάν και τας πέτρας. Τας εφαρμογας οδεύουν σε έναν απαγορευμένον κατήφορον. Όσο περνάει ο καιρός με ψήνουν σιγά σιγά να βγάλω το Messenger και να κλείσω και το fb. Γιατί τόσο πολύ φόρτωμα την εφαρμογή, γιατί share τόσα δεδομένα. Ναναι καλά τα υπόλοιπα chat apps. 2
Kopstas123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Από τότε που έσβησα το Facebook άλλαξε η ζωή μου ριζικά, όλα είναι πλέον διαφορετικά. Ζούσα σε έναν εικονικό κόσμο πλασμένο από το Facebook. Τώρα πια έχω πραγματικούς φίλους, κοινωνικές επαφές στον πραγματικό κόσμο, έναν κόσμο λαμπερό. Ξεκίνησα και Yoga τεράστια διαφορά πλέον έχασα 20 κιλά με την γυμναστική και την Yoga και δοκίμασα και την Vegan διατροφή. Τώρα που έχω περισσότερο χρόνο έχω γραφτεί και στους οικολόγους και όλοι μαζί κάνουμε Vegan συμπόσια μια φορά την βδομάδα, συζητάμε γελάμε. Κάτι που δεν πρόκειται να βρει κανείς στον εικονικό αυτό κόσμο, σας συμβουλεύω να διαγράψετε και εσείς το Facebook και θα δείτε την διαφορά από την πρώτη μέρα! Δεν βαρέθηκες το copy-paste ;;; 7
xrhstos1974 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι ότι δίνεται η δυνατότητα αυτή ώστε η παρακολούθηση να γίνει πιο εύκολη + που τα 15 χρονα δεν το σκεφτονται αυτό ε και θα πατανε συνεχεια για να δειχνουν το που βρισκονται. Μας παρακολουθούν εδώ και χρόνια εν αγνοία μας, τώρα το ξέρουμε και συναινούμε κιόλας. 1
Cell_7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Γιατί να πρέπει να δείξουμε τον χάρτη με GPS το που είμαστε απο την στιγμή που λεμε στον άλλον το που είμαστε πριν συναντηθούμε με κάποιον ???? Τι σκ@τά λογική είναι αυτή τώρα ???? Είναι για τον φίλο μας που του λέμε συνάντηση στις 22:00 και στις 22:10 που τον παίρνεις τηλέφωνο να δεις που είναι σου λέει στον δρόμο ενώ είναι σπίτι ακόμα. 1
Zaytsev Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 ...το Facebook αυτή τη φορά αποφάσισε να «δανειστεί» για το Messenger την κοινοποίηση θέσης, που πριν από λίγες ημέρες εγκαινίασαν τα Google Maps. Μην ξεχνάμε και το Find My Friend που υπάρχει στο iOS 10 εδώ και αρκετό καιρό... Έτσι, γιατί καμιά φορά πρέπει να λέμε ποιός είχε την ιδέα πριν την αντιγράψουν όλοι...
KnightRider Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Είναι για τον φίλο μας που του λέμε συνάντηση στις 22:00 και στις 22:10 που τον παίρνεις τηλέφωνο να δεις που είναι σου λέει στον δρόμο ενώ είναι σπίτι ακόμα. Kαι πάλι αν θελει να αργησει και να δειξει με τον χάρτη μπορει να του πει πχ οτι και καλα κατι του ετυχε μια δουλεια.
Neg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Kαι πάλι αν θελει να αργησει και να δειξει με τον χάρτη μπορει να του πει πχ οτι και καλα κατι του ετυχε μια δουλεια. Δεν το κάνουν για τους φίλους, το κάνουν για τους κερατάδες 1
mdr21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 δεν γλιτωνουμε απο τις γκομενες μας με τπτ πλεον ΥΓ: το ινσομνια εχει γεμισει τεχνολογικες "Λουκα-δες" και ειναι πολυ λυπηρο για ενα τεχνολογικο φορουμ. 2
Jophiel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Από τότε που έσβησα το Facebook άλλαξε η ζωή μου ριζικά, όλα είναι πλέον διαφορετικά. Ζούσα σε έναν εικονικό κόσμο πλασμένο από το Facebook. Τώρα πια έχω πραγματικούς φίλους, κοινωνικές επαφές στον πραγματικό κόσμο, έναν κόσμο λαμπερό. Ξεκίνησα και Yoga τεράστια διαφορά πλέον έχασα 20 κιλά με την γυμναστική και την Yoga και δοκίμασα και την Vegan διατροφή. Τώρα που έχω περισσότερο χρόνο έχω γραφτεί και στους οικολόγους και όλοι μαζί κάνουμε Vegan συμπόσια μια φορά την βδομάδα, συζητάμε γελάμε. Κάτι που δεν πρόκειται να βρει κανείς στον εικονικό αυτό κόσμο, σας συμβουλεύω να διαγράψετε και εσείς το Facebook και θα δείτε την διαφορά από την πρώτη μέρα! Παλιά είχα μεγάλο άγχος να δηλώσω τη θέση μου στο Facebook, κάθε φορά που πήγαινα κάπου έπρεπε να κάνω check in. Τώρα που θα γίνεται αυτόματα Νοιώθω πιο άνετα και ήσυχα. Τώρα η θέση μου δηλώνεται αυτόματα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν το έκαναν από την αρχή. Τόσο χρήσιμη υπηρεσία και να μην την φτιάξουν από την αρχή;.. Ισως να οφείλεται στο ότι κάποιοι τεχνοφοβικοι μαθουσάλες αντιδρούσαν... Τελοσπαντων. Τώρα σας αφήνω και πάω με τους φίλους μου τα πρόβατα να βοσκησουμε ανέμελα στο λιβάδι της καθημερινότητας, που άλλοι έχουν φυτέψει για εμάς. Αφήστε τους μαθουσάλες να ζουν σε σπηλιές, εμείς θα βοσκαμε ανέμελα στο λιβάδι. Η ζωή είναι καλύτερη όταν περνάει χωρίς πολύ σκέψη, χωρίς ευθύνες. Μην ακούτε κανένα η Facebook θέλει το καλό μας και το κάνει δωρεάν. Η εταιρεία πληρώνει τους servers της με την αγάπη και τους υπαλλήλους τις με τη στοργή των χρηστών της. Αφιερωμένο στο @Neg... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα