Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε καμία καλή και φτηνή λυση; ξεκινάει η τουριστική σεζόν και δουλεύω οδηγός σε τουριστικά VIP λεωφορεία και το θέμα καθαρή ζάντα ήταν πάντα πονοκεφαλος...

τρίψιμο τρίψιμο τρίψιμο!

Ειδα κάτι στο Σκρουτζ που κάνει 30-35 ευρω τα 10 λίτρα απλά δεν ξέρω αν θα κάνει δουλειά!

Εγώ θέλω κάτι που να το ψεκαζω στις ζάντες και απλά μετά με το πλύσιμο με πιεστικό να είναι αστέρια!

Υπάρχει κάτι να κάνει δουλειά και να είναι και σχετικά οικονομικό για την διάρκεια που θα εχει;

Δημοσ.

αν τις πλένεις καθημερινά,ακόμη και το καθαριστικό του λιντλ θα κάνει δουλειά με το πιεστικο.αν τις πλένεις όταν αρχίζουν να μαυρίζουν,το τρίψιμο δεν το γλυτώνεις.

Δημοσ.

Οτι κανει "παπαδες" χαλαει και το χρωμα και την γυαλαδα της ζαντας.Σαν αυτα που χρησιμοποιουν πολλα πλυντηρια που ψεκαζουν και μετα μονο με νερο την κανει λαμπικο...Αυτο ομως μετα απο καποια χρηση την θολωνει την ζαντα..
Το καλυτερο ειναι συχνο πλυσιμο

Δημοσ.

είχα πάρει ένα από τα praktiker που έκανε δουλειά.

ψέκαζες και μετά από λίγο, μ ένα πανάκι να περνούσες την περιοχή έφυγαν οι βρωμιές.

το είχα πάρει σε μια φάση που οι ζάντες είχαν τόση βρωμιά που δε μπορούσα να τις καθαρίσω. το είχα αφήσει άπλυτο το αμάξι.....

δε το χρησιμοποιώ συχνά, 2-3 μόνο. δε χρειάζεται εξάλλου. αν το καθαρίζεις σε λογικά διαστήματα δε χρειάζεσαι καθαριστικό.

δυστυχώς δε θυμάμαι μάρκα να σου πω

Δημοσ.

Παρήγγειλα το iron x. Είδα άριστες αξιολογήσεις και πολύ φιλικό στις ζαντες. Όταν παραλάβω θα πω εντυπώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...