Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο περίπου ενα μήνα άλλαξα την σύνδεση μου σε vdsl 50αρα..εννοειται πως είδα τεράστια διαφορά αφου έπιανα 9 με το ζόρι!!!και φαίνεται η διαφορά στο online gaming(pro) αφου βρίσκω πλέον αντιπάλους και απο εξωτερικό..μεσα στο περιβάλλον του ρουτερ κλειδώνει στα 50/5 αλλα σε μετρήσεις στο speedport ειναι αρκετά πιο κάτω..δίπλα απο το ρουτερ πιάνει 30-35..σε διπλανό δωμάτιο πιάνει 20-25 και στην κρεβατοκάμαρα πιάνει 1...να αλλάξω ρουτερ η δεν θα δω καμία διαφορά;;;

Δημοσ.

Με WiFi μην περιμένεις να δεις μεγαλύτερες ταχύτητες. Τα Speedport στην ουσία ZTE είναι και τα ZTE γενικά ποτέ δεν είχαν καλό WiFi. Για να έχεις το w724 λογικά παίζεις ακόμη με POTS. Αν ζητήσεις από τον ΟΤΕ αλλαγή θα σου φέρουν το καινούριο Speedport, το οποίο είναι εξίσου άθλιο και φυσικά θα σε γυρίσουν και σε VoIP ή VoBB όπως αρέσκονται να το λένε. Τώρα αν συμφέρει να πάρεις κάποιο Modem εμπορίου, σε αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω. Εγώ προσωπικά την 100άρα VDSL που έχω από Cyta, την δουλεύω με καλώδιο στις συσκευές που θέλω φουλ ταχύτητα...

Δημοσ.

Καλημερα,στο playstation δεν εχω θεμα που ειναι συνδεδεμενο με καλωδιο...βεβαια σε μετρησεις που κανω ειναι και αυτο μια 43 και μια 25...δεν ειναι και αυτο τοσο σταθερο!!!δεν ξερω τι παιζει ρολο ομως σε αυτο..θα ηθελα και λιγο πιο δυνατο wifi αλλα προς θεου δεν ειναι λογος για να δωσω 100-150€...αν ειναι να ειναι πιο σταθερη η ταχυτητα τοτε να το κανω..

Δημοσ.

αν θες κατι καλυτερο πας ειτε σε asus πχ asus dsl-n17u ή στο tp link 9980 αν και εχει και καποια archer που ειναι και ac.κατα τα αλλα καλο ειναι να εισαι με καλωδιο και επισης ζητα και fast path απο τον παροχο για ακομα καλυτερο Ping

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι..συνδεσα το λαπτοπ με καλωδιο και στο speedtest μου εδωσε 46mbps..οσα μου δινει και το playstation δηλαδη(αν και μερικες φορες μετραω 2-3 φορες καπακια και τη μια μου βγαζει 46 και την αλλη 20)...γιατι μπορει να γινεται αυτο?Μετα εφερα το λαπτοπ στο διπλανο δωματιο και μου εδωσε 22 με wifi..και προσφατα αγορασα και το http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-5508_TL-WA850RE.html για μεγαλυτερη εμβελεια και συνδεση με ethernet το Ote tv.Φταιει το ρουτερ πιστευετε?η και να αλλαξω δεν θα παρω κατι καλυτερο σε ταχυτητες και σταθεροτητα?Οσον αφορα τα ping πιστευω ειναι καλα..αμα παω σε fast path θα πεσω κατω απο τα 10? vdsl_wifi.jpgvdsl_2.jpgvdsl.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι..συνδεσα το λαπτοπ με καλωδιο και στο speedtest μου εδωσε 46mbps..οσα μου δινει και το playstation δηλαδη(αν και μερικες φορες μετραω 2-3 φορες καπακια και τη μια μου βγαζει 46 και την αλλη 20)...γιατι μπορει να γινεται αυτο?Μετα εφερα το λαπτοπ στο διπλανο δωματιο και μου εδωσε 22 με wifi..και προσφατα αγορασα και το http://www.tp-link.com/us/products/details/cat-5508_TL-WA850RE.html για μεγαλυτερη εμβελεια και συνδεση με ethernet το Ote tv.Φταιει το ρουτερ πιστευετε?η και να αλλαξω δεν θα παρω κατι καλυτερο σε ταχυτητες και σταθεροτητα?Οσον αφορα τα ping πιστευω ειναι καλα..αμα παω σε fast path θα πεσω κατω απο τα 10? vdsl_wifi.jpgvdsl_2.jpgvdsl.jpg

a.το fast path θα σου κοψει 10-15 Ms απο το Ping.Κατω απο τα 10 θα δεις σε ελλαδα πχ καναν Dns.το 850 ειναι Repeater οποτε θα χασεις σε ταχυτητα ετσι και αλλιως οποτε καλυτερα σε Powerline με wifi ή σε Powerline και access point.

Μια χαρα ειναι.και adsl και vdsl και ac.

Voip δεν εχω...κανονικη τηλεφωνια εχω!!μου ειχαν πει για voip αλλα δεν ηθελα.

και voip να ειχες λυσεις υπαρχουν

α οκ αν εχεις voip υποχρεωτικά το ρουτερ τους έχεις 

και voip να ειχε θα εβαζε το speedport πισω απο το archer για την τηλεφωνια μονο.η το archer νακανει κληση Pppoe.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...