Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια.Ψαχνω κεραια για ασυρματη καρτα usb και συγκεκριενα για την TP-LINK TL-WN722N.Ο λογος ειναι να συνδεσω ασυρματα 2 σπιτια που βρισκοντε σε αποσταση περιπου 30 μετρων, με πολυ καλη οπτικη επαφη.Ψαχνω για καποια λυση που να προσφερει φορητοτητα ωστε να μπορω να μετακινω το laptop σε ολο το σπιτι και εξωτερικους χωρους.Εχω δοκιμασει με μεγαλυτερη κεραια τυπου omni αν θυμαμαι καλα 7 dbi αλλα δεν ειδα καμια μεγαλη διαφορα σε σχεση με αυτη που ειχε η καρτα εξ αρχης.Το σημα ειναι ασθενες και η ταχυτητα δεν αρκει για παρακολουθηση video πχ youtube.Βρηκα 2-3 κεραιες οπως αυτη :

http://www.wifi-highpower.co.uk/23-7-dbi-panel-antenna-apa-m04-alfa-network.html

Πιστευετε οτι αρκει?Οποιαδηποτε αλλη προταση ευπροσδεκτη.

Επεξ/σία από Noreak
Δημοσ.

Ένα σήμα εξαρταται και από τον πομπό,και από τον δέκτη,

Άρα θέλεις ένα καλό ρουτερ με ισχυρό σήμα και μετά ένα καλό ολοκληρωμένο δέκτη,

αυτό που μας δείχνεις είναι μια κεραία που κάπου προφανώς θέλεις να εφαρμόσεις,

τις περισσότερες φορές μια μεμονωμένη αντιμετώπιση είναι ανεπαρκής,δεστο συνολικά,όπως σου έγραψα πιο πάνω.

Δεν εχω πρόταση γιατί δεν εχω δεδομένη εμπειρία αλλά εχω δει καρτουλες μεγάλης εμβέλειας εδώ στις αγγελίες που νομίζω θα κάνεις την δουλειά σου,πάντα σε συνδυασμό με ανάλογο router. 

Δημοσ.

Ένα σήμα εξαρταται και από τον πομπό,και από τον δέκτη,

Άρα θέλεις ένα καλό ρουτερ με ισχυρό σήμα και μετά ένα καλό ολοκληρωμένο δέκτη,

αυτό που μας δείχνεις είναι μια κεραία που κάπου προφανώς θέλεις να εφαρμόσεις,

τις περισσότερες φορές μια μεμονωμένη αντιμετώπιση είναι ανεπαρκής,δεστο συνολικά,όπως σου έγραψα πιο πάνω.

Δεν εχω πρόταση γιατί δεν εχω δεδομένη εμπειρία αλλά εχω δει καρτουλες μεγάλης εμβέλειας εδώ στις αγγελίες που νομίζω θα κάνεις την δουλειά σου,πάντα σε συνδυασμό με ανάλογο router. 

Η κεραια θα προσαρμοστει στην καρτα που ανεφερα πιο πανω.Ναι τα γνωριζω αυτα που λες αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης router καθοτι τα ξαδερφια που μενουν στο σπιτι με τo router ειναι ευαισθητα με το θεμα "ακτινοβολιες" γενικα και γιατι θα πρεπει να επωμιστω εγω το κοστος.Παντως το router πρεπει να ναι καλο απο αποψη ευαισθησια ληψης, καποιο μοντελο της Asus, καθως διαθετει 2 κεραιες.Οποτε λεω να δοκιμασω με μια κατευθυντικη κεραια ετσι ωστε να εχω καλυτερα αποτελεσματα και στην ληψη και την εκπομπη και αν χρειαστει τελικα να παρω και καποια καρτα υψηλοτερης ισχυος.

Δημοσ.

να βαλεις μια σωστη κεραια εσυ αφου δεν θελουν τα ξαδελφια να πειραξουν το ρουτερ τους

ητοι http://www.skroutz.gr/s/422935/Ubiquiti-NanoStation-M2.html h

http://www.skroutz.gr/s/398392/TP-LINK-TL-ANT2414A.html  κατευθυνομενη 

χρησιμοποιω τη πρωτη ..ακριβη αλλα πολυ καλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...