alkis1971 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Γειά σας. Έχω το Samsung galaxy core 2 ( 4.4.2 ). Αν μπω σε safe mode τι ακριβώς θα πετύχω? ?Θα "καθαρίσει "ας πούμε κάπως η συσκευή? ?Δε το έχω ξανακάνει και μπορεί να γίνει καμιά αναποδιά. Είναι περίπου σαν να κάνεις επαναφορά εργοστ. ρυθμίσεων? ? Είναι διαδικασία που κρατάει ώρα ή τελειώνει γρήγορα? ?Υπάρχει περίπτωση να σβήσουν αρχεία ή να βγει off κάποια "κατεβασμένη "εφαρμογή? ?Γειά σας.
thelos257 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα το σαφε μοδε είναι περιορισμένη λειτουργία χωρίς ενεργή κάρτα σιμ χωρίς ςιφι αλλά γτ να μπεις ?
alkis1971 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Γειά σου φίλε. Δεν ανοίγει η εφαρμογή Email της Samsung με τίποτα και λέω μήπως έτσι επαναφέρω την εφαρμογή ή ίσως διορθωθεί κάποιο πρόβλημα που μπορεί να έχει η εφαρμογή.
thelos257 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κάνεις την δουλειά σου με το Gmail που ναι αναβαθμισμενο την ίδια δουλειά κάνει και προσθετεις και άλλους λογαριασμούς εμαιλ.
saruman123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Γειά σας. Έχω το Samsung galaxy core 2 ( 4.4.2 ). Αν μπω σε safe mode τι ακριβώς θα πετύχω? ?Θα "καθαρίσει "ας πούμε κάπως η συσκευή? ?Δε το έχω ξανακάνει και μπορεί να γίνει καμιά αναποδιά. Είναι περίπου σαν να κάνεις επαναφορά εργοστ. ρυθμίσεων? ? Είναι διαδικασία που κρατάει ώρα ή τελειώνει γρήγορα? ?Υπάρχει περίπτωση να σβήσουν αρχεία ή να βγει off κάποια "κατεβασμένη "εφαρμογή? ?Γειά σας.Μπορείς να διαβάσεις εδώ γι αυτό http://www.doctorandroid.gr/2015/09/safe-mode.html?m=1
alkis1971 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Γειά σου Saruman , τι γίνεται? ?Στο άρθρο του drandroid "πάτησα "για πληροφορίες για τη λειτουργία safe mode. Εντάξει , όπως και να 'χει το καλύτερο για ένα καλό "καθάρισμα "της συσκευής είναι μία επαναφορά εργοστ.ρυθμίσεων. Απλώς είναι λίγο βαρετό μέχρι να "κατεβούν "πάλι οι εφαρμογές. Γειά σου thelos257. Σίγουρα το Gmail είναι καλύτερο αλλά πήγε το μυαλό μου σε κάποιο πρόβλημα με συγχρονισμό κλπ. Βλέπω τώρα τελευταία στο λογαριασμό Yahoo (όταν πάω στις ρυθμίσεις για να δω τι γίνεται )βγάζει πολλές φορές "σφάλμα συγχρονισμού θα επανέλθει σύντομα "και κάτι τέτοια. Χαιρετώ. Γειά σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα