malthampoukos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Για αλλο υπολογιστη οχι, για αναβαθμιση επεξεργαστη ναι.. Οπότε στην πρόταση με την rx480 μετά από 4 χρόνια θα χρειαστεί αναβάθμιση μόνο του επεξεργαστή και τίποτα άλλο έτσι? Ενώ με τις άλλες προτάσεις, θα χρειαστεί αναβάθμιση και στην κάρτα γραφικών αν κατάλαβα σωστά Και ένας ακόμα λόγος που κοιτάω τον επεξεργαστή είναι το ότι μπαίνω σε αυτό το σάιτ https://www.systemrequirementslab.com και βλέπω πως στα περισσότερα παιχνίδια, έχει υψηλότερες απαιτήσεις στα reccomended settings από έναν 4560, χωρίς να ξέρω τι παίζει Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από malthampoukos
Kostas.karras Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Ναι,σωστα,θα σε κρατησει πολυ περισσοτερο η ρχ480 μαζι με freesync monitor. Με ρχ460 καποια στιγμη θα χρειαζοταν αλλαγη, με 1050τι λιγο παραπανω απο την ρχ460 και αρκετα λιγοτερο απο την 480
Millennium Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε λίγο θα γίνω κι εγώ εξπέρ με όσα μαθαίνω από εσάς Δεν είναι ότι με αγχώνει άμεσα, απλά λεφτά δεν υπάρχουν και θέλω αυτό που θα πάρουν τα παιδιά να μπορούν να το έχουν για πολλά χρόνια, να μην χρειαστεί σε 4-5 χρόνια να κοιτάξουν για άλλο υπολογιστή επειδή θα σπουδάζουν και θα χρειαστεί να χρησιμποιούν βαριά προγράμματα, καταλαβαίνεις νομίζω.. Και όσο για την οθόνη θα περιμένω να βγει σε free sunday, από ότι κατάλαβα βγαίνει συχνά στα 140 κοντά Σε καποια χρονια μπορει να μη τους κανει και ο i5.Ετσι οπως παει το πραγμα με την αυξηση των απαιτησεων και το bloatware οι 4 πυρηνες θα ειναι λιγοι ,με ή χωρις HT γιατι και αυτο δεν μπορει να αντικαταστησει πυρηνες.Αν θες μεγαλυτερη αντοχη στον χρονο πας σε am4. Για οθονη που ρωτας,ναι βγαινουν προσφορες αλλα υπαρχει και σαβουρα σε αυτες. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2017 από Millennium
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα