Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια σημερα που γυρισα απο την δουλεια ειδα αυτο το μηνυμα..(δες φωτο)
τι να κανω; ειναι πολυ περιεργο, ξυπναω 5:30.. βαζω να κατεβαζω ενα παιχνιδι με το Steam και το αφηνω μεχρι να γυρισω βρε παιδι μου.. τιποτα.. μου εβγαλε αυτο και δεν ξερω τι να κανω.!
Υ.Γ. εχω καποια πραγματα περασμενα ακομα μεσα σαν να μην εσβησε τιποτα. ειναι σαν να εκανε φορματ αλλα δεν εχει κανει στην πραγματικοτητα

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

post-393362-0-35879200-1490724036_thumb.png

Δημοσ.

Αν και η λυση ειναι σωστη και δουλευει,

υπάρχει πιο εύκολη και πιο γρηγορη,

1) Ενεργοποιεις το built in admin account, cmd (admin) ---> net user administrator /active:yes

2) Κάνεις log in στο admin account, πατάς Win + R στο πληκτρολογιο και γράφεις netplwiz, Κανεις add ενα local account χωρις password και το μετατρεπεις ως administrator αντι για user.

3) Κάνεις login στο νεο account που εφτιαξες, και κανεις copy paste τα παλια σου αρχεια απο τους παλιους φακελους.

4) Ξανατρέχεις netplwiz και σβηνεις το παλιο account σου.

Δημοσ.

Καλησπερα το ιδιο προβλημα ετυχε και σε εμενα σημερα αλλα απενεργοποιησα το antivirus και μετα μπηκε κανονικα.

Χρειαζεται να κανω και τα υπολοιπα που αναφερατε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα το ιδιο προβλημα ετυχε και σε εμενα σημερα αλλα απενεργοποιησα το antivirus και μετα μπηκε κανονικα.

Χρειαζεται να κανω και τα υπολοιπα που αναφερατε?

Κάτι τέτοιο συνέβη και σε μένα και μάλλον όχι δεν χρειάζονται τα παραπάνω. Δεν ξέρω τι χρησιμοποιείς, πάντως με το Avast το πρόβλημα μπορεί να παρακαμφθεί απενεργοποιώντας το "Enable rootkit scan on system startup". Μια άλλη λύση είναι να περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα πριν κάνεις login στα Windows μετά από επανεκκίνηση.

Από ό,τι κατάλαβα κοιτώντας στο Event Viewer, το Avast στην τελευταία ενημέρωση κλειδώνει το αρχείο της registry (ntuser.dat) για να το σκανάρει για rootkits, και τα Windows επειδή δεν μπορούν να το ανοίξουν υποθέτουν ότι ο λογαριασμός χρήστη έχει καταστραφεί και δημιουργούν έναν προσωρινό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...