Προς το περιεχόμενο

PROGRAMMA GIA FOTOGRAFISI DESKTOP

Theodore Tsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia dwste mou ta fwta sas.......thelw programmataki to opoio na fotografizei tin othoni tou ipologisti me oti parathiro exei anoigmeno.kapote eixa ena tetoio freeware k den apaitouse k install alla to exasa.mipws xereis kaneis gia ti pragma milaw. :shock:.kati me snapshot nomizw eixe sxesi i kati tetoio.anyway perimenw simboules!

Δημοσ.

Το μοναδικό μειονέκτημα του printscreen κουμπιού είναι ότι δεν δείχνει τον mouse cursor.

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το acdsee το οποίο κρατάει και τον mouse cursor. Όποιο και να χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει να κάνεις paste έπειτα για να επαναφέρεις από το clipboard την εικόνα σε όποιο πρόγραμμα θέλεις.

Δημοσ.

Να κάνω το δεύτερο thread hijacking μου για σήμερα? :oops:

Από τότε που αγόρασα την ΑΤΙ μου, εδώ και 9 μήνες δηλάδή, δεν μπορώ να κάνω Print Screen με κανένα τρόπο. Ούτε με το αντίστοιχο πλήκτρο, ούτε με το F12 που υποστηρίζουν μερικές εφαρμογές, ούτε με utilities κανενός είδους. Απόψεις?

Δημοσ.
Prt Sc κουμπάκι δεν έχει το πληκτρολόγιο σου;

H διαφορά φίλε μου είναι οτι το prt sc, έχει άθλια ποιότητα.

Φίλε Theodore Tsi,

το Snagit - που μου σύστησε φίλος απο εδώ μέσα - είναι πολύ καλό. Και για video.

Δημοσ.

Παναγιώτη, το αρχικό post δεν έχει κάποια συγκεκριμένη αναφορά σττην ποιότητα και αν απλά το θέλει για μία παρουσιάση σε powerpoint που ούτως ή άλλως δε φαίνεται η ποιότητα της κάθε εικόνας, το θεωρώ καλύτερο από το να φορτώσει το σύστημα του κάποιος με ακόμα ένα "utility" που δεν ξέρει πότε θα το και αν ξαναχρησιμοποιήσει!!!

Δημοσ.
Παναγιώτη, το αρχικό post δεν έχει κάποια συγκεκριμένη αναφορά σττην ποιότητα και αν απλά το θέλει για μία παρουσιάση σε powerpoint που ούτως ή άλλως δε φαίνεται η ποιότητα της κάθε εικόνας, το θεωρώ καλύτερο από το να φορτώσει το σύστημα του κάποιος με ακόμα ένα "utility" που δεν ξέρει πότε θα το και αν ξαναχρησιμοποιήσει!!!

Sorry,

απλά προσπάθησα να δώσω μια πιο "ποιοτική" λύση.

Φαντάζομαι θα συμφωνείς και εσύ οτι η διαφορά στην ποιότητα είναι "χαώδης", χωρίς να θέλω να πώ οτι δεν 'δουλεύει" το prt Screen.

Δημοσ.

Το παραπανω προγραμμα ειναι freeware 163Κ κανει αυτο πο θελεις ευκολα με αριστερο ctrl+αριστερο <-- δε θυμαμαι απο που το κατεβασα.Σιγουρα οχι απο PC Magazine που αναφερει στη βοηθεια

Δημοσ.

apo auta ta programmata pou protinete, uparxei kanena pou na exei kai dunatothta lhpshs video apo to desktop? tis kinhseis pou kaneis dhl. (Milaw gia video kai oxi gia slide show).

An 3erete kanena enhmerwste me... an oxi edw giati einai ektos 8emtos, estw me PM.

thanks

Δημοσ.
apo auta ta programmata pou protinete' date=' uparxei kanena pou na exei kai dunatothta lhpshs video apo to desktop? tis kinhseis pou kaneis dhl. (Milaw gia [b']video[/b] kai oxi gia slide show).

An 3erete kanena enhmerwste me... an oxi edw giati einai ektos 8emtos, estw me PM.

thanks

Τα κανει αυτα το snagit στην εκδοση 7 !!!!!! :D :D :D Video σε μορφη .avi :D :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...