Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Εχω ένα λάπτοπ παλιο και το χρησιμοποιουσα με universal φορτιστή,(ετσι τον απεκτησα μεταχειρισμενο)αλλά αυτός ζεσταινοταν και μου τον έκλεινε .

Ετσι δοκιμασα απο τη θέση 19v στη θέση 20!

Και με έβγαζε τρεις ώρες περίπου μέχρι να ζεσταθεί και να τον κλείσει.με τη θέση 19 πιο γρήγορα μπορεί και να μη μου τον άνοιγε η για λίγο.

Είχα ησυχάσει,τον άφηνα εκτός πριζας να κρυώσει.

Όμως χτες πάπαλα; δε μου τον ξεκινά..

Πάει να δείξει ότι πάει να ανάψει σβήνει άμεσα.

Πρέπει να βρω αλλον λοιπόν.

Δεν εχω μπαταρία...

Σας γράφω τα στοιχεία του λάπτοπ σύμφωνα με το τι δείχνει στη θέση υποδοχής που έμπαινε η μπαταρία..

Input 18.5v 6.5A ( Hp PP2200)

Ο φορτιστής έγραφε input 50/60 hz 1.3Α max 96w

Output 18-19-20v ktlp 4.5A max

Το καρφακι μπαίνει βγαίνει δε ξέρω διάμετρο με χάρακα που το μέτρησα πλάτος οπης 3χλ χωρίς ακιδα . Δε ξερω τίποτα αλλο γι αυτο.

Εχει κάποιος ίδιο λάπτοπ ; ή τι να πάρω; το καρφακι Ούτε παχύ Ούτε λεπτό.

Να πάρω με συμβατότητα hp η συμβατότητα με πολλά καρφακια μεγέθη στη συσκευασία;

Ζεσταίνοταν,γιατι; λίγα τα αμπερ ήταν η λίγα τα βατ; τι γνώμη έχετε;

Πρέπει να είναι 18.5v; βλέπω με 19 πολλά.

Ούτε βρίσκω με 6.5αμπερ έχουν συνήθως με 4.7 θα κάνει;

px 19v 4.7A 90w θα κάνει;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Να εύχεσαι να μην έκανες ζημιά με τα 20V.

Μα θες 130 watt, τα 90 ήταν λίγα και φυσικά έκλεινε (απορώ που δεν κάηκε νωρίτερα).

Βρες τον original ή κάποιον FSP 120watt τουλάχιστον. Ιδανικά 130+.

Δημοσ.

Ρώτησα ενα παιδι που Ε χει παρόμοιο μοντέλο ίδιας σειράς θα μου πει το βράδυ είπε,να ξέρω εκείνου πόσα βατ είναι αν Ε χει και αυτός τον ορίτζιναλ...έστω να ξέρω!

Το καρφακι τι διαστάσεις λέτε να είναι;

Ευχαριστώ που απαντήσατε!

Μακάρι να φταίει ο φορτιστής.

Τέτοιο θέλω!

http://m.ebay.com/itm/130709810623?_mwBanner=1

Με αναζήτηση στο google..Τώρα το είδα..

Θα βρω πουθενά εδώ Αθήνα μεταχειρισμένο άραγε;

Βγάζει 6.3Α μια χαρά..

Κάθε βοήθεια δεκτή!

Αυτο ταιριάζει 100% τώρα το βρήκα!

http://laptop-keyboard.gr/index.php/hp-compaq-18-5v-6-5a-120w-ac-adapter-bullet.html?ref=bestprice.gr

Μακάρι να το έχουν...οποτε μπορώ να το πάρω!

Δημοσ.

Για δώσε μοντέλο laptop , την βάση του υπάρχει ένα sticker , πρέπει να πάρεις γνήσιο φορτιστή κατά την γνώμη μου  B)

post-151794-0-97870600-1490722286_thumb.jpg

Δημοσ.

Οτιδήποτε κάνεις,πρέπει να βεβαιωθείς 100% οτι είναι "ενοχος" το psu.πρέπει να το μετρήσεις με πολύμετρο για σωστή τάση στην έξοδο του(καρφάκι)

**

Έχω τέτοιο γνήσιο τροφοδοτικό,είχα παλιότερα zv5000,πλέον είναι σε συρταράκι!!

Δημοσ.

Τα λινκ που μου δώσατε πιο πανω και Ευχαριστώ για το κόπο σας,αντιστοιχούν αν υπάρχουν στη Ελλάδα,σε ολόκληρη την αξία..του λάπτοπ.

Δε θα έδινα πανω απο 20...25 το μαξιμουμ θα προτιμήσω να πουλήσω το λάπτοπ!

Μακάρι να το έχουν...ταιριάζει με 26€

http://laptop-keyboard.gr/index.php/hp-compaq-18-5v-6-5a-120w-ac-adapter-bullet.html?ref=bestprice.gr

Δημοσ.

Το ποσο χαμηλη πιθανως ειναι η μεταπωλητικη* αξια του λαπτοπακιου (κι οχι μονο),
ουδολως (θα πρεπει να) ενδιαφερει τους κατασκευαστες ποιοτικων τροφοδοτικων :shifty:

Εκεινο που πρεπει να τσεκαρεις καλυτερα: εαν ειναι πραγματι original ο φορτιστης!

*γιατι η χρηστικη του, μπορει/ενδεχεται να ειναι κατι (εντελως) αλλο για τον καθενα

Δημοσ.

hp part number 350221-001

μπορείς να βρείς συμβατό στο ebay με το παραπάνω part number λίγο φθηνότερα από ότι βρίσκεις Ελλάδα.

Κανονικά θέλει 120 W όταν έχεις να φορτίσεις και μπαταρία αλλιώς και με 90W την βγάζεις καθαρή.

Στο συγκεκριμένο χάλαγε η κόλληση συνήθως στο βύσμα της μητρικής και έπρεπε να το κουνήσεις για να κάνει επαφή.

Για 1 V παραπάνω που έδωσες δεν θα έχεις θέμα καθώς είναι μέσα στην ανοχή του λάπτοπ.

Δεν πιστεύω να το χρησιμοποιείς για κανονικό μηχάνημα;

Εχω και εγώ ένα για ιστορικούς λόγους αλλά άν το βάλω μπρος σύντομα το μετανιώνεις από το περίμενε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...