Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος έχω ένα desktop pc στο οποίο για κάποιο λόγο τα windows δεν βλέπουν τον ethernet controller της μητρικής. Συγκεκριμένα, ενώ στο bios φαίνεται μια χαρά και είναι ενεργοποιημένος ο ethernet controller της realtek που ενσωματώνει η μητρική, τα windows (windows 10) δεν βλέπουν κάποιον ethernet controller όσες φορές και αν έχω προσπαθήσει να κάνω manual scan στον device manager. Επίσης, όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω τον driver της μητρικής για το lan μου βγάζει σαν σφάλμα ότι δεν υπάρχει κάποια συμβατή συσκευή. Το περίεργο είναι ότι παλιότερα που είχα windows 7 δούλευε κομπλέ, ενώ από τη στιγμή που έκανα εγκατάσταση τα 10αρια έπαψε να δουλεύει. Αυτό που καταλαβαίνω ειναι ότι κάποιο θέμα συμβατότητας με τα windows 10 πρέπει να υπάρχει, αλλά και έτσι να είναι δεν θα έπρεπε ο device manager να το βλέπει σαν άγνωστη συσκευή;

Η μητρική είναι μια asus m5a99x evo r2.0, και το cpu ένας fx 8350.

Όποιος έχει καμιά ιδέα τι γίνεται ας βοηθησει!!

Δημοσ.

τι να σου πούμε;

Έχεις βρει τι φταίει,ξέρεις πως να το διορθώσεις..εμείς τι να πούμε;

Εκτός από τι σκατά τα ήθελες τα 10 εξ'αρχής..

• Like 1
Δημοσ.

τι να σου πούμε;

Έχεις βρει τι φταίει,ξέρεις πως να το διορθώσεις..εμείς τι να πούμε;

Εκτός από τι σκατά τα ήθελες τα 10 εξ'αρχής..

Σωστός.

Στην σελίδα της Asus δεν υπάρχει driver?

Δημοσ.

Είπα να δοκιμάσω τα 10αρια αλλά που να ήξερα.. Από το site της asus κατεβάζω τον κατάλληλο driver αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση αυτή σταματάει λέγοντας μου οτι δεν υπάρχει συμβατή συσκευή. Απλά μου κάνει μεγάλη εντυπωση το γεγονός ότι ο device manager δεν βλέπει τίποτα (καμία unknown device). Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο αν και ασχολούμαι χρονια με υπολογιστές, και δεν νομίζω ότι είναι λογικό.

Δημοσ.

Μπορείς να περάσεις σε έναν άλλων σκληρό τα 7 και να δοκιμάσεις άμα δουλεύουν ακόμα.

(καλημέρα να βγάλεις τον σκληρό με τα 10 από την μητρική)

Υπάρχει περίπτωση να χάλασε το lan από την μητρική και να είναι τυχαίο γεγονός το ότι έβαλες τα 10.

Πάντως αυτό θα δοκίμαζα για να σιγουρευτώ ότι είναι software το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω διαθέσιμο άλλο σκληρό αυτή τη στιγμή αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω να δω αν με τα 7αρια δουλευει.. Ναι είναι η έκδοση 1607, γιατί είναι σημαντικό;

Δημοσ.

Γιατί έχει αναφερθεί από άτομο εδώ μέσα για πρόβλημα με ethernet controller μετά από εγκατάσταση των 10… και λύθηκε μόλις πέρασε την 1607…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...