Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χα, ώρα να ξεφορτωθώ τις πανάκριβες LIFX που μπορεί στα βίντεο να φαίνονται εντυπωσιακές, στην πράξη όμως εξακολουθούν να είναι τίγκα στο bug (βλ. τυχαίες αποσυνδέσεις από το cloud, προβλήματα στο scheduling όταν τις προγραμματίζεις να ανάψουν όλες μαζί κλπ).

Δεν εχεις αδικο απο το θεμα κοστους με τις lifx, Απο την αλλη εμεις δεν χρειαζομαστε gateway αλλα το πληρωνουμε σχεδον σε καθε λαμπα. 

Κατοχος κ εγω 2 lifx λαμπων, της white 800 και της νεας colour 1000. Και τις 2 της πηρα σε τιμη χωμα (προσφορα και black friday αντιστοιχα). Κανενα απολυτως θεμα παντως σε σχεση με αυτα που αναφερεις, Δουλευουν και οι 2 αψεγαδιαστα με κανα 10αρι schedules ανα ημερα, με αρκετα σεναρια IFTTΤ και συνεργασια με nest protect και nest θερμοστατη.

Η προταση της ΙΚΕΑ φαινεται άκρως ενδιαφερουσα λογο κοστους. Αν παιζει και IFTTT υποστηριξη, δεδομενου πως πλεον ακομα κ η xiaomi υποστηριζει εδω και λιγο καιρο, θα ειναι η πρωτη μου επιλογη.

• Super Moderators
Δημοσ.

Έβαλα στο σπίτι το σύστημα της xiaomi με λιγότερα λεφτά από αυτά που ζητάνε.

Gateway,2xαισθητήρες πόρτας,αισθητηρας κίνησης,θερμόμετρο εσωτερικού χώρου και λάμπα xiaomi Yeelight RGB[/size]=60€

Και με άριστη συνεργασία όλο σύστημα.

Τώρα θα πάρω και άλλες 2 Yeelight άπλες για τα άλλα 2 δωμάτια.

Gearbest κι έτσι?

Δημοσ.

Δεν εχεις αδικο απο το θεμα κοστους με τις lifx, Απο την αλλη εμεις δεν χρειαζομαστε gateway αλλα το πληρωνουμε σχεδον σε καθε λαμπα. 

Κατοχος κ εγω 2 lifx λαμπων, της white 800 και της νεας colour 1000. Και τις 2 της πηρα σε τιμη χωμα (προσφορα και black friday αντιστοιχα). Κανενα απολυτως θεμα παντως σε σχεση με αυτα που αναφερεις, Δουλευουν και οι 2 αψεγαδιαστα με κανα 10αρι schedules ανα ημερα, με αρκετα σεναρια IFTTΤ και συνεργασια με nest protect και nest θερμοστατη.

Η προταση της ΙΚΕΑ φαινεται άκρως ενδιαφερουσα λογο κοστους. Αν παιζει και IFTTT υποστηριξη, δεδομενου πως πλεον ακομα κ η xiaomi υποστηριζει εδω και λιγο καιρο, θα ειναι η πρωτη μου επιλογη.

Ειμαι κάτοχος της LIFX original και ενώ στην αρχη δουλευε υπεροχα και απροβλημάτιστα, τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να με εκνευριζει απειρα.

​Ανοίγω το app και κάνει κανενα 2λεπτο να καταλαβει σε τι status είναι η λαμπα (αν είναι αναμμενη, σβηστή κλπ) και μετα δίνω εντολή για αλλαγη χρώματος ή ακομα και να την κλεισω και αναμονη παλι....και ΑΝ δεχτει την εντολη μου...

​αν βάλουμε και το γεγονός ότι δεν είναι συμβατη με Homekit της Apple (ακόμα)....δεν ξερω πραγματικά αν αξίζει τα τόσα λεφτά...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειμαι κάτοχος της LIFX original και ενώ στην αρχη δουλευε υπεροχα και απροβλημάτιστα, τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να με εκνευριζει απειρα.

​Ανοίγω το app και κάνει κανενα 2λεπτο να καταλαβει σε τι status είναι η λαμπα (αν είναι αναμμενη, σβηστή κλπ) και μετα δίνω εντολή για αλλαγη χρώματος ή ακομα και να την κλεισω και αναμονη παλι....και ΑΝ δεχτει την εντολη μου...

​αν βάλουμε και το γεγονός ότι δεν είναι συμβατη με Homekit της Apple (ακόμα)....δεν ξερω πραγματικά αν αξίζει τα τόσα λεφτά...

Δυστυχώς αυτά είχα ακούσει κι εγώ, ως παθογένειες της LIFX και, σε συνδυασμό με την άγνωστη συμβατότητα με το HomeKit, στράφηκα προς τα Hue και δεν το έχω μετανιώσει. 

Δημοσ.

μετά τα VHS/Beta wars, 8bit-MSX-16bit wars, Amiga vs ST, Apple vs PC, PS vs Sega, PS3 vs XBOX κλπ κλπ 

το τελευταίο που περίμενα να δω είναι LAMP WARS 

έλεος πια με τα proprietari για βασικές δομές τεχνολογίας όπως ο .. φωτισμός, mh heso mesa!

Δημοσ.

μετά τα VHS/Beta wars, 8bit-MSX-16bit wars, Amiga vs ST, Apple vs PC, PS vs Sega, PS3 vs XBOX κλπ κλπ 

το τελευταίο που περίμενα να δω είναι LAMP WARS 

έλεος πια με τα proprietari για βασικές δομές τεχνολογίας όπως ο .. φωτισμός, mh heso mesa!

Δεν υπάρχει κανένας lamp war...(ακόμα τουλάχιστον :P). Είναι απλά ανταλλαγή εμπειριών για αποφυγή "κακών" προιόντων μιας και τωρα αρχίζει να αναπτύσεται η αγορά και θα βγουν (αν δεν εχουν ηδη βγει) πολλοι παικτες με μετρια προιόντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...