Προς το περιεχόμενο

Άσπρο πρόσωπο στο Photoshop

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω κάποιες φωτογραφίες στις οποίες το πρόσωπο και ο λαιμός της αδερφής μου έχουν βγει κάτασπρα. Αυτό συνέβη εξαιτίας της πολύς πούδρας και μεικ απ που έβαλε. Πως μπορώ να τα βάψω στο χρώμα του δέρματος; Με το Magic Wand Tool διαλέγω την περιοχή που θέλω να αλλάξω αλλά από κει και πέρα κολλάω. Με Eyedropper και Paintbrush δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί αυτά είναι για μικροδιορθώσεις όπως κοκκινάδι στα μάτια ή μύτη που γυαλίζει. Όμως αν βάψω όλο το πρόσωπο είναι σα να χρησιμοποίησα λαδομπογιά!

Όσα tutorials βρήκα στο Internet, αν και είχαν χρησιμότατες συμβουλές για άλλα θέματα, δε με βοήθησαν σʼ αυτό το θέμα. Έχεις κανείς κάτι να προτείνει;

Υ.Γ. Έχω την έκδοση 6.0 του Photoshop.

Υ.Γ.2. Αν κάποιος ξέρει κάποιο τρόπο να διορθώνεται αυτό με άλλο πρόγραμμα, ας μου πει το πρόγραμμα και τον τρόπο.

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις adjust > Levels και Brightness/Contrast, Hue/Saturation...

To πρόβλημα είναι ότι θέλει πολύ μικρές αλλαγές για να μην κάνεις την αδερφή σου παλιάτσο :P. Προσωπικά δεν ξέρω άλλο προγραμμά ειδικά γιαυτές τις διορθώσεις αλλά αν ξέρει κανείς χρήσιμο θα ήταν να μαθαίναμε...

Δημοσ.

Και την επόμενη φορά το φωτόμετρο πάνω στις μακιγιαρισμένες κοπέλες για να μην έχεις τέτοια προβληματάκια...

Δημοσ.
Telika h douleia ginetai mia xara me to Hue/Saturation. Prota dialeksa prosopo/laimo me to Wand Tool kai meta Image/Adjust/Hue-Saturation, allaksa to Saturation ki ola eftiaksan!! :)

Καλησπέρα,

εγώ στο 5.5 , χρησιμοποιώ το Rubber Stump

Σίγουρα θα υπάρχει και στο 6.0 (Εφ΄όσον υπάρχει το χρώμα που θέλω σε κάποιο σημείο της φωτό).

Δημοσ.

yannis27gr

1)kane epilogi tin perioxi pou thelis na allakseis xrwma

2)ftiakse ena neo Layer panw apo tin foto

3)me energi tin epilogi gemise tin me to xrwma tou dermatos (pare me to color Picker tin swsti timi apo ena kalo simeio)

4)allakse tin katastasi tou layer se color etsi wste na diatireisi tous tonous fotinotitas

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...