nikos2742 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Καλησπερα...Εχω ενα Asus1000H και μου παρουσιαζει το εξης,μου ανοιγει συνεχεια το παραθυρακι απο το δεξι πληκτρο του ποντικιου,δεν μπορω να γραψω ουτε να κανω τπτ αλλο απο αυτο το κολημα. Ειχα το avast...το οποιο δεν εβρησκε τπτ,εβαλα το bitdefender,βρηκε ενα μολυσμενο αρχειο που το εσβησα αλλα συνεχιζει ακαθεκτα το κολημα που τρωει.Καποια βοηθεια??..
GBorb Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Συνηθως με επανεκκινηση αυτο διορθωνεται. Κολλαει ο driver
nikos2742 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δεν γινεται τπτ με επανεκκινηση..μπορω να κανω κατι αλλο?
nikos2742 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 τωρα το κανει και οταν παταω κομα και τελεια..
Misternikitas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αν καταλαβα καλα, καθε φορα που πατας κομμα ή τελεια, ειναι σαν να κανεις δεξι κλικ, σωστα; Αν ειναι αυτο, τοτε υπαρχει το ενδεχομενο να φταιει το πληκτρολογιο. Μπορεις να δοκιμασεις να γραψεις με εξωτερικο πληκτρολογιο; Αν ναι, ποια ειναι τα αποτελεσματα;
isay Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Βρες ενα πληκτρολόγιο και ενα ποντίκι usb και σύνδεσε τα. Δουλεξε απο εκεί χωρις να πλησιάσεις καν το laptop (ουτε το touchpad) Αν δεν στο κάνει είτε θες αλλάγη keyboard ή αλλαγή touchpad (ή και τα 2)
nikos2742 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δεν το κανει μονο οταν τα παταω,το ανοιγει συνεχεια μονο του και οταν τα παταω.
isay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δεν το κανει μονο οταν τα παταω,το ανοιγει συνεχεια μονο του και οταν τα παταω. υποτιτλοι; Δοκίμασε με εξωτερικο πληκτρολογιο/ποντικι και πες μας
nikos2742 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Κακη μου διατυπωση πιο πανω,σορυ.Μου το ανοιγει συνεχεια και χωρις να παταω . , και με πληκτρολογιο που δοκιμασα παλι τα ιδια. Προσπαθησα να κανω uninstall το touchpad απο device manager και συνεxiζει και δουλευει.Μηπως ειναι η αρχη απο το κυκνειο ασμα του asus??
eliasjuve Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δοκίμασε ένα live linux usb-cd να δεις αν το κάνει και εκεί. Αν το κάνει θα είναι πρόβλημα στο hardware.
nikos2742 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Το προβλημα τελικα λυθηκε με την προταση ενος παιδιου να εγκαταστησω το Key Tweak και να απενεργοποιησω ενα πληκτρο. Βεβαια δοκιμασα και live linux usb-cd οπου και συνεχιζοταν το προβλημα..Μηπως γνωριζετε καποιο αντοιστιχο προγραμμα του Key Tweak η καποιον τροπο να απενεργοποιησω το πληκτρο στο Mint ωστε να μπορω να το λειτουργω απροβληματιστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα