Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ινσομνια

ειχα φτιαξει πριν 2 χρονια ενα gaming pc.

συγκεκριμένα:

RΑΜ: Corsair Vengeance Low Profile Blue 4GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CML4GX3M2A1600C9B)

CPU: AMD fx8350

GPU: sapphire r9 290

motherboard: Asus M5A99X EVO R2.0

ssd: samsung 124 Gb evo

hdd: western 1Tb

PSU: corsair 650watt (δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο)

τωρα τι γινετε, εχει θεμα το τροφοδοτικο και θελει αλλαγή. οποτε λεω να παω αυτη την φορα σε colermaster 750 watt. θελω να ρωτησω λοιπον πια η διαφορα απο τα δυο, και πιο να παρω στην τελική?

• Corsair CS Series 750W Modular 80 PLUS Gold
  • Corsair RMx Series 750W

η διαφορα στην τιμη ειναι 10αρικο, αλλα γιατι ?

τελος, με την ευκαιρια ειπα να κανω και μια αναβαθμιση της ραμ γιατι εχω την αισθηση οτι λιγα τα Ηz και θα ηταν το πιο worth να αναβαθμισω, τι μου προτεινετε με ενα 50αρικο-80 μαξ?

να καρφωσω αλλες 2 των 4gb? μπορω να βαλω μαζι με αυτες που εχω ηδη αλλης εταιριας? μπορω να βαλω ddr4 ? γενικα εχω στο μυαλο μου να φτασω τα 16 gb γιατι πλεον θα χρησιμοποιω και πολυ το 3d modeling με autocad, 3dmax και τα σχετικά λογω σχολης.

ευχαριστώ εκ των προτέρων και σορρυ αμα ταλαιπώρησα αλλα δεν γνωριζω πολλα στον τομεα

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα ινσομνια

ειχα φτιαξει πριν 2 χρονια ενα gaming pc.

συγκεκριμένα:

RΑΜ: Corsair Vengeance Low Profile Blue 4GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CML4GX3M2A1600C9B)

CPU: AMD fx8350

GPU: sapphire r9 290

motherboard: Asus M5A99X EVO R2.0

ssd: samsung 124 Gb evo

hdd: western 1Tb

PSU: corsair 650watt (δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο)

τωρα τι γινετε, εχει θεμα το τροφοδοτικο και θελει αλλαγή. οποτε λεω να παω αυτη την φορα σε colermaster 750 watt. θελω να ρωτησω λοιπον πια η διαφορα απο τα δυο, και πιο να παρω στην τελική?

• Corsair CS Series 750W Modular 80 PLUS Gold
  • Corsair RMx Series 750W

η διαφορα στην τιμη ειναι 10αρικο, αλλα γιατι ?

τελος, με την ευκαιρια ειπα να κανω και μια αναβαθμιση της ραμ γιατι εχω την αισθηση οτι λιγα τα Ηz και θα ηταν το πιο worth να αναβαθμισω, τι μου προτεινετε με ενα 50αρικο-80 μαξ?

να καρφωσω αλλες 2 των 4gb? μπορω να βαλω μαζι με αυτες που εχω ηδη αλλης εταιριας? μπορω να βαλω ddr4 ? γενικα εχω στο μυαλο μου να φτασω τα 16 gb γιατι πλεον θα χρησιμοποιω και πολυ το 3d modeling με autocad, 3dmax και τα σχετικά λογω σχολης.

ευχαριστώ εκ των προτέρων και σορρυ αμα ταλαιπώρησα αλλα δεν γνωριζω πολλα στον τομεα

ddr4 δεν μπορεις να βαλεις γ μενα γνωμη μ ειναι να βαλεις αλλη μια 4αρα και γ τροφοδοτικο δες το thermaltake smart se 630 φοβερο τροφοδοτικο και σε καλη τιμη! 

Δημοσ.

Να μαντέψω... το VS 650 μήπως είχες;

Η RMx σειρά είναι top από άποψη ποιότητας και δίνει 10 χρόνια εγγύηση. Η CS τρία. Πόσο overclock έχεις κάνει και χρειάζεσαι τόσα watt; Και με 550 νομίζω καλά θα είσαι. https://www.skroutz.gr/s/7593481/Corsair-RMx-Series-550W.html

Ram μην αλλάξεις, απλά πρόσθεσε 2x4gb https://www.skroutz.gr/s/352407/Corsair-Vengeance-Low-Profile-Blue-8GB-Dual-Channel-DDR3-Memory-Kit-CML8GX3M2A1600C9B.html?keyphrase=Corsair+Vengeance+Low+Profile+Blue+8GB και με 12gb είσαι καλυμμένος για πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Να μαντέψω... το VS 650 μήπως είχες;

Η RMx σειρά είναι top από άποψη ποιότητας και δίνει 10 χρόνια εγγύηση. Η CS τρία. Πόσο overclock έχεις κάνει και χρειάζεσαι τόσα watt; Και με 550 νομίζω καλά θα είσαι. https://www.skroutz.gr/s/7593481/Corsair-RMx-Series-550W.html

Ram μην αλλάξεις, απλά πρόσθεσε 2x4gb https://www.skroutz.gr/s/352407/Corsair-Vengeance-Low-Profile-Blue-8GB-Dual-Channel-DDR3-Memory-Kit-CML8GX3M2A1600C9B.html?keyphrase=Corsair+Vengeance+Low+Profile+Blue+8GB και με 12gb είσαι καλυμμένος για πολλά χρόνια.

ναι ναι μπραβο αυτον ειχα, μαπα ? δεν εχω παιξει ακομα με overclock (φοβαμαι), απλα βλεπω οτι απο skroutz με 10 ευρω πιο πανω παω και στα 750 watt. καλη φαση δεν ειναι να εχει και αερα, επισης φοβηθηκα οτι τα 650 ηταν λιγα και γιαυτο ειχα θεμα με το παλιο τροφοδοτικο. συγκεκριμενα μολις εβαζα παιχνιδια (βαρια) εκανε ρισταρτ ο υπολογιστης μετα απο 5-10 δευτερα. πιστευεις δεν αξιζει να παω σε 750 και οτι με 550 θα ειμαι κομπλε ?

ddr4 δεν μπορεις να βαλεις γ μενα γνωμη μ ειναι να βαλεις αλλη μια 4αρα και γ τροφοδοτικο δες το thermaltake smart se 630 φοβερο τροφοδοτικο και σε καλη τιμη! 

παιζει ρολο οι ραμ που θα βαλω ποσα mhz θα ειναι ? τωρα εχω 1600. αμα βαλω ξανα 4αρα με περισσοτερα mhz θα εχω θεματα ?

Δημοσ.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι πήγαινε καλύτερα στο 650ρι γιατί η R9 290 είναι πολύ power hungry. Το VS μάλλον πέθαινε κ είχε μειωθεί η απόδοσή του, γι αυτό σου έκανε restart.

Άλλα ποιοτικά και φθηνότερα τροφοδοτικά είναι αυτά: https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=4184620%2C9348673%2C10885435%2C10989699%2C2752163%2C4561594

Για τις ram αν είναι 1600 μείνε στα 1600 γιατί ό,τι παραπάνω και να βάλεις θα πέφτει αυτόματα η ταχύτητα στα 1600. Εκτός κ αν αλλάξεις τις παλιές με σετ των 2133mhz.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...