dmpatanis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εχω σταθερο και τηλεωραση συην forthnet 2χρονια τωρα και σινω 33ευρω.Θελω να την αταματισω την τν και να εχω μονο τηλεφωνω και ιντερνετ.Η νodafone μου τα προσφερει με 19ευρω ενω η forthmet με 23.Να παω αλλα το συνβολαιο δεν εζει λυξει ακομα.
paks Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Και μένα το ίδιο...Έχει καλό ιντερνέτ ρε παιδιά?Όντως έχει δικό της δίκτυο??Μου είπε ότι θα έχω πολύ καλύτερο ιντερνέτ από αυτό που μου δίνει η cyta με 23 ευρώ.εχω πρόβλημα με τον χαλκό και δεν μου τον κάνουν αλλαγη από σίτα γιατί λένε ότι ο ΟΤΕ κρίνει ικανοποιητικές με την περιοχή της ταχύτητες.κατεβαζω με 300.τι λέτε να κάνω?
bill2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 έγω φίλε πάντως απο 23/3/17 μεταφέρθηκα απο οτε σε vf καλή ταχύτητα έχει 17 πίανω μέγιστα
paks Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πόσο είχες με την προηγούμενη εταιρεία?Έχει δικό της δίκτυο ή είχες τις ίδιες ακριβώς ταχύτητες ?
bill2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 ειχα vdsl αλλα ένας γειτονας απο οτε σε forthnet τα ιδια επιασε και εγω με αυτον της ιδιες ταχυτητες εχουμε
paks Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 οποτε η vodafone δικο της δικτυο δεν εχει αρα και εγω την ιδια ταχυτητα θα εχω που εχω και τωρα..μιας και απο την ιδια καλωδιωση θα ερχεται το ιντερνετ,οποτε τι vodafone,τι cyta ολα ιδια ειναι αν δεν το φτιαξει ο οτε.σωστα? 1
GeorgeHellas Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 οποτε η vodafone δικο της δικτυο δεν εχει αρα και εγω την ιδια ταχυτητα θα εχω που εχω και τωρα..μιας και απο την ιδια καλωδιωση θα ερχεται το ιντερνετ,οποτε τι vodafone,τι cyta ολα ιδια ειναι αν δεν το φτιαξει ο οτε.σωστα?Σωστά...
tsioulak Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Φυσικά και δεν εχει περάσει η vodafone αλλα καλώδια, του ΟΤΕ χρησιμοποιούν όλοι, αυτο που εχουν κανει ολοι ειναι να εχουν στήσει δικα τους dslam
makis269 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 ενα πλεονέκτημα που έχει η χολ-βονταφον ειναι οτι σου δινει annex m εως 24/2 δωρεαν διχως να σε αναγκάσει να βάλεις static ip ( κοστος static απο 5-8 ευρω περιπου αναλογος εταιρια )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα