panos0100 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Παιδια θελω να ρωτησω και εγω κατι, εκανα 6 χρονια σε φροντηστηριο για αγγλικα μετα εδωσα 2 φορες για το lower δεν το πηρα εδωσα το ενα ηταν michigan και το αλλο ηταν ESB και παλι δεν το πηρα, λεω μετα απο 8 χρονια αν κανω ενα φρεσκαρισμα μηπως να δωσω το toec που λενε ειναι παρα πολυ ευκολο, απλα δεν ξερω τι μου ταιριαζει σε εμενα, εκανα και το τεστ ποιο πανω που εχει
*nenya* Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Ποιός λέει ότι το TOEIC είναι πάρα πολύ εύκολο; :huh: 1
GT-MAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 εγω γενικα εχω ακουσει οτι θεωρειτε και δυσκολο απλα το ανεφερα γιατι δεν εχει εκθεση και προφορικα και ετσι θα θελω θεωρητικα λιγοτερο χρονο για προετοιμασια... γενικα υπαρχει κατι ευκολο άλλο που να παρω το c1 πιο γρηγορα? (καποιος ποιο πανω μου ειπε παρε το πιο ευκολο και μετα ασχολησου να μαθεις)...επειδη βιαζομαι μεχρι το σεπτεμβρη οπως ειπα το θελω σαν χαρτι σιγουρα ως τοτε και μετα θα ασχοληθω και μονος αρκετα για να μαθω καλα τη γλωσσα και να ειμαι ανετος. αλλά απο θεμα ευκολιας και χρόνου γενικα υπαρχει κατι ευκολο?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Όχι, όταν το επίπεδο είναι C1 δεν γίνεται εξ' ορισμού να είναι εύκολο.
GT-MAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 τυπικα το πιο ''ευκολο'' απο αυτα toeic, bulats ή κανενα άλλο, ποιο ειναι...εννοω θεωρειτε καποιο πιο ευκολο ή πιο φιλικο προς τον εξεταζομενο?
Kotsos87 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 εγω σκεφτομαι να παω φανταρος τωρα το καλοκαιρι και να κανω μετα μεταπτυχιακο. ειμαι και γω σε χαμηλο επιπεδο, ομως θα κανω απο τον Ιουλιο και μετα (γιατι μεχρι τοτε ειμαι πνιγμενος με θεματα της σχολης), και θα συνεχισω και οσο ειμαι στρατο και θα δωσω του χρονου το καλοκαιρι. θεωρειτε οτι μπορω να ειμαι στο C1 του χρονου ιουλιο και να διαβαζω και στη διαρκεια του στρατου μονος?
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Για επίπεδο Β2 (lower) υπάρχουν εύκολα και ΠΟΛΥ ευκολα. Εκει το να μην πετυχεις ειναι κατορθωμα. Από C1 και πάνω οι απαιτήσεις είναι υψηλές, οπότε και αυτά που στο lower ειναι εύκολα, στο επόμενο επίπεδο παύουν να είναι. Εξαίρεση, για να απαντήσω στο ερώτημα του φίλου, είναι ένα καινούργιο, το LRN. Οι καλοί μου μαθητές στη lower τάξη έδωσαν το C2 (proficiency) και το πέρασαν... Οπότε αν θες απλά ένα χαρτί, πας εκεί. Αν θες γνώσεις, στρώσου και διάβασε, δες ταινίες, άκουσε τραγούδια, παρακολούθησε διαλέξεις σε TED, EDX, COURSERA, κτλ. *Έλεγξε με το μεταπτυχιακό σου αν το αναγνωρίζουν και το δέχονται ως κριτήριο εισαγωγής. Στον ΑΣΕΠ γίνεται δεκτό πάντως. 1
Kotsos87 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Για επίπεδο Β2 (lower) υπάρχουν εύκολα και ΠΟΛΥ ευκολα. Εκει το να μην πετυχεις ειναι κατορθωμα. Από C1 και πάνω οι απαιτήσεις είναι υψηλές, οπότε και αυτά που στο lower ειναι εύκολα, στο επόμενο επίπεδο παύουν να είναι. Εξαίρεση, για να απαντήσω στο ερώτημα του φίλου, είναι ένα καινούργιο, το LRN. Οι καλοί μου μαθητές στη lower τάξη έδωσαν το C2 (proficiency) και το πέρασαν... Οπότε αν θες απλά ένα χαρτί, πας εκεί. Αν θες γνώσεις, στρώσου και διάβασε, δες ταινίες, άκουσε τραγούδια, παρακολούθησε διαλέξεις σε TED, EDX, COURSERA, κτλ. *Έλεγξε με το μεταπτυχιακό σου αν το αναγνωρίζουν και το δέχονται ως κριτήριο εισαγωγής. Στον ΑΣΕΠ γίνεται δεκτό πάντως. για lower ποια ειναι τα πολύ εύκολα που λες φιλε? μπορεις να μου πεις αν δεν σου κανει κοπο?
BritGreek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 για lower ποια ειναι τα πολύ εύκολα που λες φιλε? μπορεις να μου πεις αν δεν σου κανει κοπο? LRN, όπως έγραψε σωστά και ο Γιάννης, αναγνωρισμένο κανονικά και από τον ΑΣΕΠ, αλλά είναι υπερβολικά εύκολο ακόμα και στο C2. http://esolnethellas.gr/ Επίσης, ESB δέχονται μόνο μέσω φροντιστηρίων ή με δήλωση του ΑΦΜ του καθηγητή σου. Δηλαδή δεν μπορείς να γραφτείς, αν κάνεις ιδιαίτερα και ο καθηγητής δεν σου κόβει αποδείξεις γιατί δεν έχει έναρξη στην εφορία. Επίσης, αν θέλεις το ECCE του Michigan, αν γραφτείς μέσω φροντιστηρίου, δικαιούσαι δωρεάν επανεξέταση. Αν κάνεις ιδιαίτερα, έστω και με απόδειξη, δεν δικαιούσαι και ξαναπληρώνεις κανονικά. Ακούγεται ότι πολύ σύντομα, η δήλωση των στοιχείων και του ΑΦΜ του καθηγητή θα είναι υποχρεωτικά στις περισσότερες εξετάσεις, αν δεν είσαι μαθητής φροντιστηρίου.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αυτό δεν είναι τελείως ηλίθιο; Πολύ διαβάζουν μόνοι τους για να δώσουν πτυχίο.
BritGreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αυτό δεν είναι τελείως ηλίθιο; Πολύ διαβάζουν μόνοι τους για να δώσουν πτυχίο. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κάποιος να διαβάσει μόνος του και να πάρει πιστοποιητικό. Ειδικά από ένα επίπεδο και πάνω. Αυτοί που διαβάζουν μόνοι τους δεν είναι ο κανόνας, αλλά η εξαίρεση. Η γλώσσα δεν είναι μαθηματικοί τύποι για να τη μάθει κανείς εύκολα μόνος του. Ο αριθμός των μαύρων ιδιαίτερων μαθημάτων έχει αυξηθεί κατακόρυφα και αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τα νόμιμα φροντιστήρια, που από το 2013 έχουν πολύ αυστηρές προϋποθέσεις λειτουργίας.
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Καλημέρα, θέλω μέχρι τέλη Σεπτεμβριου να πάρω πιστοποίηση Αγγλικών επιπέδου Advanced. Είμαι ανάμεσα σε Toeic και bulats. Ποιο από τα δύο να επιλέξω? επίσης θελω αρχικα τον πρώτο μηνα να κανω λιγο μονος για αρχη και αν βρω καπου δυσκολιες να απυθυνθω σε καθηγητη. οποτε που μπορω να βρω τα σωστα βιβλια για το καθε ενα απο αυτα? ευχαριστω Δεν χρειαζεσαι κανενα πιστοποιητικο αγγλικης για μεταπτυχιακο στην Ελλαδα. Θα πας στο πανεπιστημιο χυμα οπως εισαι και θα σε ρωτησουνε στην συνεντευξη "Χεϊ, γκρικ λαμερ. Ντου γιου σπικ ινγλις"? Εσυ πες τους "Γες οφ κορς μιστερ, αϊ γουοντ το ντου μαϊ μαστερ ιν γιουρ φακεντ γιουνιβερσιτι, δε γουορστ γιουνιβερσιτι ιν δε γιουροπ". Συγχαρητηρια προσλαμβανεστε. (Και στην Αγγλια να πηγαινες το ιδιο θα εκανες αλλα εκει λιγο πιο ζορικα). 1
darkdemon Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ωραια τα λες ΖΙΤΟ, δεν χρειαζεται αλλα τα ζητανε ετσι. Τωρα εαν μιλαμε για master in advanced lazer-cut ham ναι. Εαν μιλαμε για σοβαρα τμηματα ( που αντικειμενικα σε αυτα και μονο αξιζει να κανεις μαστερ) ζητανε διοτι ειτε δινουν βιβλιογραφια εργασιες στα αγγλικα ειτε τα μαθηματα γινονται εξ ολκληρου στα αγγλικα πχ ΕΑΠ
Kotsos87 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εγω που δεν εχω καν το lower, το πιθανοτερο θα φαω πορτα απο τα μεταπτυχιακα? ή θα μου δωσουν καποια περιοδο να το προσκομισω?
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εγω που δεν εχω καν το lower, το πιθανοτερο θα φαω πορτα απο τα μεταπτυχιακα? ή θα μου δωσουν καποια περιοδο να το προσκομισω? Άλλο πράγμα δεν έχεις και άλλο η περίοδος μέχρι να το πάρεις και να το προσκομίσεις. Στην 1η περίπτωση πιθανότατα τρως πόρτα, στην δεύτερη απλά τους λες πόσο διαθέσιμο χρόνο έχεις και ανάλογα τα χρονοδιαγράμματα που τηρεί το κάθε μεταπτυχιακό θα σου πούνε αν μπορούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα