pauldel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Παιδιά καλημέρα, Έχω το Apple TV 4 και σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο Sounbar. Αυτό που με προβληματίζει ειναι οτι το Apple TV 4 δεν διαθέτει θύρα εξοδου του ήχου (όπως το προηγούμενο μοντελο διέθεσε οπτική θύρα) εκτός απο την Hdmi που τη συνδέω στην τηλεόραση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίρνω τον ήχο απο το Apple TV στο Soundbar ή θα αγοράσω το Soundbar χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιώ μαζί με το Apple TV 4?
Knight of Mercy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μα δεν χρειάζεται να έχει εξόδους ήχου, το HDMI πάει στη μπάρα και από εκεί στη TV.Κοιτάς για μπάρα με HDMI (ιδανικά με πολλαπλές εισόδους για να γλυτώσεις τα βάλε-βγάλε) και υποστήριξη ARC για να "παίζει" και τον ήχο της TV (αν το υποστηρίζει η τηλεόραση).
pauldel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δηλαδή η εικόνα στην TV θα περνάει μέσα απο την μπάρα?
petros610 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ποια soundbar σκεφτεσαι?κοιταο και εγω για αγορα καποιας
pauldel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Για το Yamaha MusicCast yas-306 σκέφτομαι.
Knight of Mercy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Για το Yamaha MusicCast yas-306 σκέφτομαι. Εχει HDMI αυτό το Yamaha? Γιατί αν θυμάμαι καλά, μόνο οπτική και coaxial έχει (εκτός και αν "έχασα" κάτι)
pauldel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δεν εχει hdmi, μόνο οπτική και coaxial εχει, έχεις δίκιο Knight of Mercy.
SaFiS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Την TV θα συνδέσεις μέσω optical με την soundbar και θα διαλέξεις στην TV ως default έξοδο ήχου την optical. Έτσι θα κάνει pass through όλες τις πηγές εκεί...
Knight of Mercy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Υποχρεωτικά κοιτάς για soundbar με HDMI είσοδο (αν είναι παραπάνω ακόμα καλύτερα).Συνδέεις το Apple TV με HDMI με τη μπάρα και αυτή πάλι με HDMI με τη τηλεόραση.Πάντως h yas-306 είναι "άπαιχτη", τη στήσαμε σε σπίτι φίλου, απλά δεν σου κάνει ως λύση. Την TV θα συνδέσεις μέσω optical με την soundbar και θα διαλέξεις στην TV ως default έξοδο ήχου την optical. Έτσι θα κάνει pass through όλες τις πηγές εκεί... Η 4η γενιά του apple TV μόνο USB, Ethernet & HDMI έχει, ατυχώς. Δηλαδή η εικόνα στην TV θα περνάει μέσα απο την μπάρα? Ακριβώς. Με το ARC ο ήχος της TV θα "επιστρέφει" πάλι στη μπάρα.
SaFiS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μάλλον δεν με κατάλαβες. Η TV θα κάνει pass through τον ήχο από οποιαδήποτε πηγή παίζει (HDMI, DVB-T, κλπ.) εφόσον επιλεχθεί ως κύρια έξοδος ήχου, η optical της TV, η οποία θα συνδέεται στο soundbar. Το ξέρω ότι δεν έχει optical το Apple TV 4. Εγώ το έχω και παίζει σε 5.1 σύστημα (Logitech Z906) το οποίο παίρνει ήχο από την TV μέσω optical...
Knight of Mercy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Μάλλον δεν με κατάλαβες. Η TV θα κάνει pass through τον ήχο από οποιαδήποτε πηγή παίζει (HDMI, DVB-T, κλπ.) εφόσον επιλεχθεί ως κύρια έξοδος ήχου, η optical της TV, η οποία θα συνδέεται στο soundbar. Το ξέρω ότι δεν έχει optical το Apple TV 4. Εγώ το έχω και παίζει σε 5.1 σύστημα (Logitech Z906) το οποίο παίρνει ήχο από την TV μέσω optical... Ισχύει, αλλά δεν ταιριάζει στις ανάγκες του ts (όπως τουλάχιστον περιγράφονται στο αρχικό νήμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα