spyroball Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Παιδια τον τελευταιο καιρο βαζω να παιξω ενα παιχνιδι και καποια στιγμη μου crasharei το παιχνιδι και εμφανιζει πρασσινες τελειες στην οθονη, τερματιζω την εφαρμογη και ολα καλα αλλα, αυτο μου συμβαινει συχνα τις τελευταιες 4-5 μερες σε ορισμενα παιχνιδια. Eκανα απεγκατασταση τους drivers της καρτας και μετα εγκατασταση και τιποτα εβγαλα την καρτα και την ξαναεβαλα παλι τιποτα εχω την msi RX480 8GB γενικα δεν το εμφανιζει παντα αλλα συμβαινει συχνα μηπως φταιει η μνημη? η πρεπει να εποικινωνησω με τν εταιρια που πηρα την καρτα? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Φίλε μου και εμένα μου το έκανε αυτό όταν είχα την παλιά μου κάρτα και μόλις την άλλαξα ήταν όλα κομπλέ.. Ας σου πει και κάποιος άλλος όμως για σιγουριά..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 εαν εχεις κανει OC στην καρτα ακυρωσε το και πες μας αν το κανει...αλλιως ναι μαλλον καρτα ειναι.δοκιμασε καμια καρτα φιλου σου και αν δεν στο κανει επικοινωνησε με τον πωλητη για αλλαγη!
imgema Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εμένα μου φαίνεται πρόβλημα με την θερμοκρασία. Τελευταία φορά που το είχα πάθει αυτό ήταν σε μία Radeon 9800 και μετά από λίγο κάηκε. Το πρόβλημα ήταν ότι είχε χαλάσει το ανεμηστιράκι. Τσέκαρε τις θερμοκρασίες, αν υπάρχει κάτι που να μπλοκάρει τα ανεμηστιράκια κλπ
Sheogorath Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Κατα 99% είναι κάρτα. Προφανώς έχεις εγγύηση, πίσω και αλλαγή
razorblade334 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Η καρτα ειναι.τσεκαρε θερμοκρασιες.ειναι απαραδεκτο γιατι ειναι καινουρια καρτα.και μ αυτην μας κανουν τεσσερις...(αναφερομαι σε προηγουμενο thread)
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Η καρτα ειναι.τσεκαρε θερμοκρασιες.ειναι απαραδεκτο γιατι ειναι καινουρια καρτα.και μ αυτην μας κανουν τεσσερις...(αναφερομαι σε προηγουμενο thread) Για δώσε λινκ αν μπορείς για το που αναφέρεσαι. Είμαι περίεργος να δω αν τα προβλήματα εμφανίστηκαν σε συγκεκριμένες υλοποιήσεις, ή γενικώς σε όλους τους κατασκευαστές. Edit: άσε τα βρήκα κι εγώ
Sheogorath Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Για δώσε λινκ αν μπορείς για το που αναφέρεσαι. Είμαι περίεργος να δω αν τα προβλήματα εμφανίστηκαν σε συγκεκριμένες υλοποιήσεις, ή γενικώς σε όλους τους κατασκευαστές. Edit: άσε τα βρήκα κι εγώ Ε λίνκαρε και σε μας τον απλό κόσμο 1
.::NikoS::. Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Λίγο κατέβηκα στο thread των καρτων γραφικων και βρήκα μερικές αναφορές: http://www.insomnia.gr/topic/640325-χιόνια-μετά-από-επανεκκίνηση/ http://www.insomnia.gr/topic/639757-προβλημα-γκρι-οθονη-με-asus-radeon-rx480-8gb-strix-gaming-oc/ http://www.insomnia.gr/topic/635629-asus-dual-rx480-o8g-παγωνει-η-οθονη/ Είναι η ιδέα μου ή πολλοί από αυτους έχουν Asus? Με μπερδέψανε όλα αυτά γιατί είναι πολλά παρόμοια προβληματα σε διαφορα θέματα και ενδιάμεσα πετάγονται κι άλλοι που λένε ότι συνάντησαν προβλήματα και έχασα τον μπουσουλα κι εγώ στο διάβασμα. Προσωπικά έχω απορίψει την asus σαν εταιρία, μετά από την εμπειρία με asus μητρική και asus nvidia κάρτα (βεβαια η καρτα ηταν η 9800GΤΧ, αλλά η αντίστοιχη XFX που έχει φίλος μου, παίζει ακόμα απροβλημάτιστα...)
Chrysostomos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 ισχύει ότι είναι asus οι πιο πολλές που έχουν ακουστεί εδώ.
fallen4ngel Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Όπως ισχύει ότι οι 2 από τους 3 είχαν κάνει OC Βέβαια το αναφέρουν πάντα κάπου στο τέλος αλλά δεν τρέχει τίποτα!!! "επισεις η μονη φορα π μ εβγαλε γκρι οθονη ηταν οταν εκανα αυτες τις ρυθμισεις (κλοακαρισμα) στο asus gpu tweak" Παίζει βέβαια να είναι και στραβή της Asus με το OC mode που έχει μέσα από το GPU Tweak αλλά ποιός ξέρει... 3
Chrysostomos Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Όπως ισχύει ότι οι 2 από τους 3 είχαν κάνει OC Βέβαια το αναφέρουν πάντα κάπου στο τέλος αλλά δεν τρέχει τίποτα!!! Nαι εννοείται αυτό. Οι 480 έχουν δείξει ότι σηκώνουν o/c,αλλά πολλοί ξεχνούν ότι τα τσιπάκια δεν είναι πανομοιότυπα και δεν μπορούν να βγάλουν τα ίδια νούμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα