AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Πόσες ημέρες έκανε να έρθει σε όσους παρέλαβαν;Παρήγγειλα στις 31/03 και δεν έρθει.
ChrisN.S. Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Πόσες ημέρες έκανε να έρθει σε όσους παρέλαβαν;Παρήγγειλα στις 31/03 και δεν έρθει. ένα μήνα πάνω κάτω
gbras Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Θα σου ερθει αυτη την εβδομαδα και εμενα ενα μηνα εκανε
dimigar Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ^^ Κι όχι μόνο, οι διαστάσεις που δίνει είναι του enhanced δηλ. μεγαλύτερες του απλού. Ας πάρω 2 κομμάτια και είδομεν... Ήρθαν σήμερα. Ούτε enhanced ούτε Χiaomi. Refund φυσικά.. Edit: Σαν αυτό σε μπλε παρέλαβα: Επεξ/σία 10 Μαΐου 2017 από dimigar
bromiaris Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ήρθαν σήμερα. Ούτε enhanced ούτε Χiaomi. Refund φυσικά.. Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία για το τι παρέλαβες?
Questioner Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ήρθαν σήμερα. Ούτε enhanced ούτε Χiaomi. Refund φυσικά.. Ήταν προφανές. 1
alfaeffe Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Εμενα παντως που μου ηρθαν πριν κανα δεκαημερο ηταν ολα καλα, αυθεντικα (εχω xiaomi powerbank για να το ελεγξω με το κουμπακι του powerbank) και δουλευουν ολες οι σκαλες, με την τελευταια πολυ δυνατα..
ChrisN.S. Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ο φίλος dimigar αναφέρεται σε led που αγόρασε από eBay και όχι της προσφοράς του θέματος. Από gearbest είναι όλα αυθεντικά. 4
bromiaris Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ήρθαν σήμερα. Ούτε enhanced ούτε Χiaomi. Refund φυσικά.. Edit: Σαν αυτό σε μπλε παρέλαβα: Αν είναι ΣΑΝ αυτό είναι όντως μούφα… καμία σχέση με το γνήσιο.. Πόσες ημέρες έκανε να έρθει σε όσους παρέλαβαν;Παρήγγειλα στις 31/03 και δεν έρθει. Εγώ παρήγγειλα στις 29 Μαρτίου και ήρθε 20 Απριλίου.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ηρθε χθες.Είναι με το λογότυπο MI.Καλό φαίνεται,δυνατό.Πολύ θετικό οτι έχει 5 επίπεδα φωτεινότητας..Το έβαλα στο PC με προέκταση usb και λειτουργεί κανονικά και στα 5 επίπεδα.Το φώς του θεωρείται θερμό;
Stefanos83b Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Το φώς του δεν είναι τόσο θερμό όσο στο παλιο xiaomi led. Και το κουμπακι ειναι ψιλοψεύτικο. Κατα τα άλλα οκ.
kargo130 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ηρθε και το δικο μου σημερα. Πολυ καλο και οι σκαλες πολυ βολικες.
Craven Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Σημείωση για όσους έχουν το powerbank lexman από το διπλανό νήμα. Το led light ανάβει για λίγο και μετά σβήνει. Αν πατήσεις το κουμπί του powerbank ,πάλι τα ίδια. Με λίγα λόγια δε συνεργάζονται. Εκτός και αν κάποιος άλλος έχει άλλη εμπειρία. Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα (το γράφω εδώ μιας και ήρθε αυτό ξανά μόλις στην επιφάνεια), εχω ένα tp link 10400 με 2 εξόδους USB, η μία 1Α και η άλλη 2.1Α Στην 1Α δουλεύει άψογα, στην 2.1Α ανάβει, κάνει γρήγορα μόνο του τα βήματα φωτεινότητας (σαν να πατάς το κουμπί εσύ γρήγορα) και σβήνει. Έχω την εντύπωση πως δεν την πολυπαλεύει (με εξαίρεση ίσως το xiaomi powebank) με τις εξόδους 2.1Α σε κάποια (?) powebanks.. Για το φως... δεν ξέρω πως ήταν το παλιότερο xiaomi, εγώ έχω και ένα άλλο μικρότερο που δεν νομίζω να ήταν xiaomi (μάλλον κάποιο noname ήταν) που είχε και micro usb στην πάνω μεριά και το xiaomi έχει αρκετά θερμότερο φως απο εκείνο (που και εκείνου δεν το λες ψυχρό αλλά ουδέτερο), οπότε φαντάζομαι ότι το φως του θεωρείται θερμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα