Προς το περιεχόμενο

[LED light] Xiaomi Portable USB LED Light (Enhanced Edition) @ Gearbest - 2.73€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσες ημέρες έκανε να έρθει σε όσους παρέλαβαν;Παρήγγειλα στις 31/03 και δεν έρθει.

ένα μήνα πάνω κάτω

Δημοσ.

Θα σου ερθει αυτη την εβδομαδα και εμενα ενα μηνα εκανε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^

Κι όχι μόνο, οι διαστάσεις που δίνει είναι του enhanced δηλ. μεγαλύτερες του απλού. Ας πάρω 2 κομμάτια και είδομεν...

Ήρθαν σήμερα. Ούτε enhanced  ούτε Χiaomi. Refund φυσικά..

Edit: Σαν αυτό σε μπλε παρέλαβα: 

post-158503-0-82410800-1494431329_thumb.jpg

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.

Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία για το τι παρέλαβες?

Δημοσ.

Εμενα παντως που μου ηρθαν πριν κανα δεκαημερο ηταν ολα καλα, αυθεντικα (εχω xiaomi powerbank για να το ελεγξω με το κουμπακι του powerbank) και δουλευουν ολες οι σκαλες, με την τελευταια πολυ δυνατα..

Δημοσ.

Ο φίλος dimigar αναφέρεται σε led που αγόρασε από eBay και όχι της προσφοράς του θέματος. Από gearbest είναι όλα αυθεντικά.

• Like 4
Δημοσ.

Edit: Σαν αυτό σε μπλε παρέλαβα: 

Αν είναι ΣΑΝ αυτό είναι όντως μούφα… καμία σχέση με το γνήσιο..

Πόσες ημέρες έκανε να έρθει σε όσους παρέλαβαν;Παρήγγειλα στις 31/03 και δεν έρθει.

Εγώ παρήγγειλα στις 29 Μαρτίου και ήρθε 20 Απριλίου.

Δημοσ.

Ηρθε χθες.Είναι με το λογότυπο MI.Καλό φαίνεται,δυνατό.Πολύ θετικό οτι έχει 5 επίπεδα φωτεινότητας..Το έβαλα στο PC με προέκταση usb και λειτουργεί κανονικά και στα 5 επίπεδα.Το φώς του θεωρείται θερμό;

Δημοσ.

Σημείωση για όσους έχουν το powerbank lexman από το διπλανό νήμα.

Το led light ανάβει για λίγο και μετά σβήνει. Αν πατήσεις το κουμπί του powerbank ,πάλι τα ίδια.

Με λίγα λόγια δε συνεργάζονται. Εκτός και αν κάποιος άλλος έχει άλλη εμπειρία.

Όπως έγραψα και στο άλλο θέμα (το γράφω εδώ μιας και ήρθε αυτό ξανά μόλις στην επιφάνεια), εχω ένα tp link 10400 με 2 εξόδους USB, η μία 1Α και η άλλη 2.1Α

Στην 1Α δουλεύει άψογα, στην 2.1Α ανάβει, κάνει γρήγορα μόνο του τα βήματα φωτεινότητας (σαν να πατάς το κουμπί εσύ γρήγορα) και σβήνει. Έχω την εντύπωση πως δεν την πολυπαλεύει (με εξαίρεση ίσως το xiaomi powebank) με τις εξόδους 2.1Α σε κάποια (?) powebanks..

Για το φως... δεν ξέρω πως ήταν το παλιότερο xiaomi, εγώ έχω και ένα άλλο μικρότερο που δεν νομίζω να ήταν xiaomi (μάλλον κάποιο noname ήταν) που είχε και micro usb στην πάνω μεριά και το xiaomi έχει αρκετά θερμότερο φως απο εκείνο (που και εκείνου δεν το λες ψυχρό αλλά ουδέτερο), οπότε φαντάζομαι ότι το φως του θεωρείται θερμό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...